Overzicht series voor HGTV

Seriesfeed heeft op dit moment 37 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 100 Day Dream Home 100 Day Dream Home Brian en Mika Kleinschmidt zijn een team van echtgenoten uit Tampa, Florida, dat droomhuizen werkelijkheid laat worden. Zij is de makelaar, hij is de projectontwikkelaar en samen helpen ze hun klanten met het ontwerpen en bouwen van het perfecte huis vanaf de grond in 100 dagen of minder.
Poster voor Bargain Block Bargain Block Woningrenovatie-experts Keith Bynum en Evan Thomas verwezenlijken hun droom om de iconische Amerikaanse buurten van Detroit te restaureren, huis voor huis. Met de hulp van hun vriend, levenslange inwoner van Detroit en vastgoeddeskundige Shea Hicks-Whitfield, koopt het koppel zoveel mogelijk verloederde en verlaten huizen in één blok en renoveert ze dan om ze aantrekkelijk te maken, maar toch...
Poster voor Bargain Block: Bargain Buys Bargain Block: Bargain Buys Shea en haar man Terry willen hun geboorteplaats Detroit zien opbloeien tot de kroonjuweel van Michigan, en nu hebben ze het hun missie gemaakt om de volgende generatie Detroiters te helpen hun eerste huis te kopen en de gemeenschap die ze kennen en liefhebben terug te brengen.
Poster voor Brother vs. Brother Brother vs. Brother In "Property Brothers" werken de dynamische tweelingbroers Jonathan en Drew Scott als een team om opknappers voor klanten te vinden en er gerenoveerde meesterwerken van te maken. Broederliefde wordt echter terzijde geschoven in "Brother vs. Brother", een wedstrijdserie waarin de Scotts als mentoren voor een nieuwe generatie huisverbeteringsspecialisten optreden. Jonathan, een erkende aannemer, ...
Poster voor Build it Forward Build it Forward Soms kunnen mensen die anderen op de eerste plaats zetten zelf ook wel wat hulp gebruiken. HGTV's Matt Blashaw en Taniya Nayak slaan de handen ineen met Lowe's om vijf geweldige mensen die alles geven voor hun gemeenschap te verrassen met levensveranderende huis make-overs!
Poster voor Building Roots Building Roots Mooie en innovatieve huisrenovaties geïnspireerd door een prachtige natuurlijke omgeving worden belicht in de nieuwe HGTV-serie, 'Building Roots'. In de serie is te zien hoe het echtpaar Ben en Cristi Dozier huizen bouwt, ontwerpt en renoveert in hun dromerige woonplaats Pagosa Springs, Colorado. Tijdens de serie produceren Ben en Cristi uniek, zeer persoonlijk werk dat altijd de verwachtingen...
Poster voor Call the Closer Call the Closer Vastgoedfenomenen Lauren Risley weet resultaten te krijgen van de moeilijkste en meest kieskeurige kopers. In 'Call the Closer' helpt Lauren klanten de barrières te doorbreken die het vinden van het juiste huis in de weg staan. Samen met haar getalenteerde team begeleidt ze hen bij een renovatie die hen het huis van hun dromen zal geven.
Poster voor Cheap Old Houses Cheap Old Houses Volgt een echtpaar dat goedkope, oudere huizen door heel Amerika toert en zal de verhalen delen over de historische betekenis en architecturale uniciteit van het huis.
Poster voor Christina on the Coast Christina on the Coast Vastgoed-expert Christina Anstead helpt klanten hun verouderde eigendommen om te vormen tot luxe huizen in Zuid-Californië. Ze begint ook aan een persoonlijke reis terwijl ze op zoek is naar een nieuw thuis voor haar gezin.
Poster voor Container Homes Container Homes We doorkruisen het land en volgen bouwers die hun klanten de huizen van hun dromen geven, uit zeecontainers. Van eenvoudige, betaalbare kleine huizen tot een luxueus, uitgekiend complex dat bestaat uit meer dan een dozijn containers, er is geen einde aan de creativiteit van deze op maat gemaakte kasten. In elke aflevering van Container Homes zitten kijkers op het puntje van hun stoel om erachte...
Poster voor Curb Appeal Xtreme Curb Appeal Xtreme Volgt architectonisch ontwerper John Gidding, landschapsontwerper Jamie Durie en op maat gemaakte timmer- en meubeltovenarij Rachel Taylor, die saaie buiteneigendommen zal aanpakken en omvormen tot extravagante ruimtes.
Poster voor Farmhouse Fixer Farmhouse Fixer De nostalgie, charme en geschiedenis achter New England boerderijen zijn enkele van de redenen waarom Jonathan Knight graag oude huizen restaureert. Met de hulp van zijn ontwerpster, Kristina, werkt Jonathan eraan om die geschiedenis levend te houden door de huizen nieuw leven in te blazen.
Poster voor First Home Fix First Home Fix Renovatieprofessionals Raisa Kuddus en Austin Coleman helpen beginnende huiseigenaren hun starterswoning te transformeren zonder de bank te breken.
Poster voor Fix My Flip Fix My Flip Makelaar Page Turner ontmoet in moeilijkheden verkerende 'flippers' en geeft een rondleiding door panden die zich in een hopeloze financiële situatie bevinden. Page investeert haar eigen geld om de flippende vastgoedmakelaars te helpen met alles van opgeblazen budgetten en slecht beheerde planningen tot ongeïnspireerde upgrades en slecht design.
Poster voor Fixer to Fabulous Fixer to Fabulous Dave en Jenny Marrs omarmen het kleine Amerika door klassieke huizen in Bentonville, Arkansas te renoveren. Het vindingrijke koppel bewaart en transformeert de historische huizen in de streek in charmante, gemoderniseerde meesterwerken voor jonge, potentiële kopers die op zoek zijn naar een tragere levensstijl.
Poster voor Fixer to Fabulous: Welcome Inn Fixer to Fabulous: Welcome Inn Kijk hoe Jenny en Dave Marrs een oud huis renoveren, in de hoop er een herberg van te maken.
Poster voor Flip or Flop Flip or Flop Tarek is een zelfverklaard vastgoed genie met vastberadenheid en gedrevenheid. Christina is Tarek's perfecte vrouw. In elke aflevering van "Flip or Flop", verkopen Tarek en Christina een nieuw eigendom. Van de nagelbijtende aankoop op de veiling, tot de frustrerende renovaties en gekmakende bezichtigingen, tot de duizelingwekkende aanvaarding van een bod, volgen we hoe deze twee relatief be...
Poster voor Flipping 101 with Tarek El Moussa Flipping 101 with Tarek El Moussa Tarek El Moussa wordt bij elke bocht geconfronteerd met obstakels, zoals onverwachte vertragingen bij de bouw en vervallen interieurs, en zal deze nieuwelingen helpen bij het navigeren door dure fouten terwijl ze racen om een ​​gerenoveerd pand op de markt te krijgen.
Poster voor Flipping Showdown Flipping Showdown De Corsini's zetten hun eigen geld in voor de aankoop van drie beleggingspanden en zorgen voor de financiering van elk team om de huizen te ontwerpen en te renoveren.
Poster voor Good Bones: Risky Business Good Bones: Risky Business Mina Starsiak Hawk transformeert een Victoriaans huis in een bed and breakfast.
Poster voor Help! I Wrecked My House Help! I Wrecked My House Woningrenovatie-expert en HGTV-ster Jasmine Roth schiet overijverige doe-het-zelvers te hulp in de nieuwe serie Help! I Wrecked My House, de HGTV-serie toont Jasmine en haar team als ze mislukte huisverbeteringsprojecten aflossen en de nieuwe ruimtes aanpassen met een mooi, functioneel ontwerp dat is afgestemd op elke klant.
Poster voor Home Inspector Joe Home Inspector Joe Huis inspecteur Joe Mazza helpt, samen met ontwerper Noel Gatts, gezinnen bij het vinden en renoveren van hun droomhuis. Elke aflevering onthult Joe de geheimen, checklists en oplossingen waarmee kopers hun voordeel kunnen doen.
Poster voor Home Town Kickstart Home Town Kickstart In de nieuwe 'Home Town' spinoff-serie 'Home Town Kickstart', breiden Ben en Erin Napier hun missie uit tot buiten hun woonplaats Laurel. Ze brengen hun unieke merk van historische renovaties en restauratie naar zes kleine steden in het hele land.
Poster voor Hot Mess House Hot Mess House Organisatie expert Cas Aarssen helpt overweldigde klanten met hun rommelige ruimtes. Nadat ze hun specifieke organisatiestijl heeft geïdentificeerd, gebruikt ze videogesprekken en online conferenties om hen te begeleiden bij het proces om stroom terug te brengen naar hun huis.
Poster voor Houses with History Houses with History Mike Lemieux werkt samen met zijn vrouw, ontwerpster Jenn Macdonald, en meester-timmerman Rich Soares om eeuwenoude huizen in het oosten van Massachusetts te redden, te renoveren en met winst te verkopen.
Poster voor Married to Real Estate Married to Real Estate Egypt Sherrod en Mike Jackson plaatsen klanten in hun droombuurt, waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze dat konden veroorloven. Door gebruik te maken van hun ongeëvenaarde expertise in onroerend goed, doen ze slimme aankopen en nog slimmere renovaties terwijl ze hun drukke gezin managen.
Poster voor Mash-Up Our Home Mash-Up Our Home Echtgenoten en ontwerpteam Kele Dobrinski en Christina Valencia helpen koppels die drastisch verschillende ontwerpvoorkeuren hebben. Samen helpen ze huiseigenaren hun stijlen te mixen voor een uniek droomhuis waar iedereen van kan houden.
Poster voor Mountain Mamas Mountain Mamas Mensen verhuizen massaal naar Montana en instapklare eigendommen worden snel opgepikt. Vastgoedmakelaars Jackie Wickens en Trecie Wheat Hughes helpen klanten bij het sorteren van een verscheidenheid aan historische huizen, van blokhutten tot boerderijen die een beetje TLC nodig hebben. Met Trecie's scherpe ontwerpgevoel en Jackie's kennis van constructie, zullen ze de diamanten van hun klanten ...
Poster voor My Lottery Dream Home My Lottery Dream Home Recente winnaars van de loterij gaan op zoek naar hun perfecte droomhuis in deze "House Hunters"-geïnspireerde reality show. David Bromstad neemt recente loterijwinnaars mee op een over-the-top huizenjacht naar hun nieuwe droomhuizen. Of ze nu honderdduizenden of honderden miljoenen winnen, overal springen gelukkige loterijwinnaars halsoverkop in de onroerendgoedmarkt. Zullen ze al hun win...
Poster voor Outgrown Outgrown Elk gezin maakt veranderingen door en Luke Caldwell en Clint Robertson renoveren huizen voor degenen die opgroeien, uit elkaar gaan en op elke denkbare manier veranderen. Als deze jongens klaar zijn, is elk huis net zo uniek als de mensen die er wonen.
Poster voor Renovation Impossible Renovation Impossible Aannemer Russell Holmes helpt klanten hun vastgelopen renovaties weer op de rails te krijgen met behulp van ingenieuze, geldbesparende oplossingen. Met wat hulp van ontwerpster Paige Poupart, vindt hij compromissen die de meest ambitieuze huisverbouwingsdromen werkelijkheid maken.
Poster voor Rock the Block Rock the Block Bereid je voor op de ultieme krachtmeting tussen de beste vrouwen op het gebied van woningrenovatie en -ontwerp in Rock the Block. Met slechts vier weken en $175.000 elk, zullen HGTV sterren Leanne Ford, Mina Starsiak Hawk, Jasmine Roth en Alison Victoria het tegen elkaar opnemen om identieke eigendommen in de omgeving van Los Angeles te maximaliseren - met het doel om de meeste waarde aan elk ...
Poster voor Saving the Manor Saving the Manor Dean Poulton en Borja de Maqua renoveren een prachtig maar vervallen historisch Engels landgoed met 10 gebouwen en 65 kamers, van meer dan 500 jaar oud is.
Poster voor The Nate & Jeremiah Home Project The Nate & Jeremiah Home Project Ontwerpduo Nate Berkus en Jeremiah Brent helpen verhuizende gezinnen een nieuwe start te maken. Ze helpen hun klanten om los te laten wat ze niet langer nodig hebben voordat ze het pand renoveren tot het perfecte droomhuis voor de volgende levensfase van het gezin.
Poster voor The Renovator The Renovator Marcus Lemonis zal gefrustreerde gezinnen redden die geen idee hebben waar ze moeten beginnen met het renoveren van een huis dat niet langer aan hun behoeften voldoet. Tijdens het proces zal Marcus diep graven om de oorzaak van de problemen van de klanten te achterhalen, oplossingen te bieden die hun huizen transformeren in ideale ruimtes en helpen hun gespannen relaties te herstellen. Uiteinde...
Poster voor Ugliest House in America Ugliest House in America Retta geeft een rondleiding langs huizen die genomineerd zijn vanwege opzichtige ontwerpen en mislukte renovaties.
Poster voor Why the Heck Did I Buy This House? Why the Heck Did I Buy This House? Ontwerpster en renovatiester Kim Wolfe schiet huiseigenaren te hulp die last hebben van koperswroeging. Deze voormalige Survivor-winnares en moeder van drie kinderen gebruikt haar deskundige vaardigheden om levenloze ruimtes opnieuw uit te vinden en huiseigenaren eindelijk verliefd te laten worden op hun huis.