Overzicht series voor HGTV Canada

Seriesfeed heeft op dit moment 4 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Gut Job Gut Job Toen pro-atleet Sebastian Clovis ontdekte dat het droomhuis dat hij net had gekocht een totale nachtmerrie van een Gut Job vereiste, pakte hij het aan zoals hij alles in het leven aanpakt - all in! Hij sloopte zijn huis tot op de nok om het veiliger en mooier dan ooit te herbouwen. Sebastian weet hoe overweldigend het proces kan zijn. Voor minder goed voorbereide huiseigenaren kan een verlammen...
Poster voor Home to Win Home to Win Drie Canadese families strijden om een ​​huis dat is ontworpen en gerenoveerd door Canadese ontwerpers en aannemers.
Poster voor House of Bryan House of Bryan Vijf jaar zijn verstreken sinds Bryan en Sarah hun droomhuis op maat in de stad hebben gebouwd. Bryan en Sarah zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging en zijn weer aan het bouwen. Maar deze keer halen ze hun groeiende gezin uit de stad naar het ruige platteland. En ze breken een van de belangrijkste regels van het bouwen van huizen; Nooit, nooit op het terrein wonen tijdens een renovatie!
Poster voor Island of Bryan Island of Bryan De familie Baeumler verhuist naar de Bahama's in de hoop een resort aan het strand te renoveren en te openen.