Overzicht series voor IFC

Seriesfeed heeft op dit moment 7 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Brockmire Brockmire Wat doe je als bekend major league baseball presentator nadat je erachter komt dat je vrouw vreemdgaat? Juist! Je barst in huilen uit op tv en verhuist naar een klein stadje om jezelf weer bij elkaar te rapen.
Poster voor Bullet in the Face Bullet in the Face Na een slecht afgelopen juwelen diefstal wordt sociopaatal Gunter Vogler wakker in het hospitaal met een nieuw gezicht. Hij wordt door de politie verplicht om undercover het misdaadmilieu te infiltreren...
Poster voor Documentary Now! Documentary Now! Documentary Now! is een briljante docu-spoof uit de koker van Bill Hader en Fred Armisen. The Blue Jean Committee, de fictieve band uit de seizoensfinale, heeft net een nieuw nummer uitgebracht.
Poster voor Portlandia Portlandia Portlandia is een sketchshow die gesitueerd en gefilmd is in Portland, Oregon.
Poster voor Stan Against Evil Stan Against Evil Een agent op leeftijd die recentelijk zijn positie kwijtgeraakt is door een woedebui vormt een alliantie met de nieuwe sheriff Evie Barret, om zo samen het kwaad in hun kleine stad in New Hampshire te bestrijden.
Poster voor The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret De Amerikaan Todd Margaret krijgt de opdracht om het Koreaanse energiedrankje Thunder Muscle te lanceren in Londen. Hij weet echter niets van de Engelse cultuur, snapt nog minder van sales en heeft maar één medewerker, Dave. Maar ook met de hulp van een nieuwe vriendin, Alice, blijft Todd de ene verkeerde beslissing na de andere maken.
Poster voor The Spoils of Babylon The Spoils of Babylon The Spoils of Babylon is een bizarre bewerking van een niet-bestaande roman geschreven door de fictionele auteur Eric Jonrosh. De serie volgt een disfunctioneel gezin van oliemagnaten geleid door Jonas Morehouse. Zijn kinderen kunnen het fortuin erven als zij hun verboden liefde voor elkaar kunnen bevechten.