Overzicht series voor ITVX

Seriesfeed heeft op dit moment 11 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor A Spy Among Friends A Spy Among Friends De serie volgt het overlopen van de beruchte Britse inlichtingenofficier en KGB-dubbelagent, Kim Philby, door de lens van zijn complexe relatie met MI6-collega en goede vriend Nicholas Elliott. De show onderzoekt spionage door middel van hun vriendschap, waarvan de gevolgen de Oost-West-relaties tot op de dag van vandaag beïnvloeden.
Poster voor Archie Archie Een vierdelig drama over het leven van de grootste hoofdrolspeler van Hollywood, Cary Grant, die de wereld raakte met zijn charme, gratie en blijvende levendigheid. De serie vertelt het verhaal van de moeilijke jeugd van een jonge Archibald Alexander Leach en hoe extreme armoede, het overspel van zijn vader en het verlies van zijn oudere broer, John, het gezin uit elkaar scheurden en zijn liefh...
Poster voor Delia Balmer (w/t) Delia Balmer (w/t) Het buitengewone waargebeurde verhaal van Delia Balmer, die een bijna fatale relatie met moordenaar John Sweeney overleefde.
Poster voor Litvinenko Litvinenko Het is het verhaal van de vastberaden Scotland Yard Officers die tien jaar hebben gewerkt om te bewijzen wie verantwoordelijk was, in een van de meest complexe en gevaarlijke onderzoeken in de geschiedenis van de Metropolitan Police.
Poster voor Nolly Nolly De serie onderzoekt de almachtige heerschappij, en de val uit de gratie, van de onnavolgbare Noele Gordon, tv-legende en koningin van de Midlands, de lieveling van het establishment totdat het zich tegen haar keerde en haar verraadde.
Poster voor Platform 7 Platform 7 Het drama is een beklijvende thriller die het hoofdpersonage Lisa volgt die, na getuige te zijn geweest van een catastrofale gebeurtenis op perron 7 van een treinstation, haar eigen gefragmenteerde geheugen aan het werk zet om een verband te onthullen tussen haar eigen leven en dat van de gebeurtenis waarvan ze zojuist getuige was. Bovennatuurlijke elementen worden gecombineerd met hedendaags r...
Poster voor Riches Riches De avonturen van de brutale, supersuccesvolle en rijke familie Richards. Wanneer Stephen Richards een plotselinge medische noodsituatie krijgt, stort de wereld van de familie in. Terwijl zijn leven aan een zijden draadje hangt, staan zijn verschillende kinderen op het punt te botsen.
Poster voor Six Four Six Four Geïnspireerd door de bestseller van Hideo Yokoyama, is deze dramaserie, die zich voornamelijk afspeelt in Glasgow, een duister en meeslepend verhaal over ontvoering, corruptie, verraad en een compromisloze zoektocht naar de waarheid, wanneer de tienerdochter van Chris en Michelle O'Neill gaat missend.
Poster voor The Confessions of Frannie Langton The Confessions of Frannie Langton De serie volgt Frannie, geboren op een Jamaicaanse slavenplantage en als een 'geschenk' vervoerd door de man die haar tot slaaf maakte naar het huis van een rijk Londens stel dat een grimmig lot tegemoet gaat. Was Frannie echt verantwoordelijk? Of wordt ze gebruikt?
Poster voor The Winter King The Winter King De serie geeft een revisionistische kijk op de geliefde Arthur-legendes en volgt Arthur Pendragon terwijl hij evolueert van een verstoten zoon tot een legendarische krijger en leider. 'The Winter King' speelt zich af in de 5e eeuw, lang voordat Groot-Brittannië verenigd was, in een land van strijdende partijen en stammen toen de wereld meedogenloos was en levens vaak vluchtig waren. Gebaseerd ...
Poster voor Without Sin Without Sin Een vierdelige psychologische thriller over de relatie die ontstaat tussen Stella Tomlinson, een rouwende moeder, en de man die volgens haar haar 14-jarige dochter Maisy heeft vermoord. Het op Nottingham gebaseerde drama concentreert zich op Stella's leven drie jaar na de dood van haar tienerdochter en hoe ze nog steeds wordt gegijzeld door haar verdriet. Het verlies van haar geliefde enige ki...