Overzicht series voor Logo

Seriesfeed heeft op dit moment 6 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Eden's World Eden's World De kinder missverkiezing koningin gaat naar New York om andere kinderen te coachen.
Poster voor Finding Prince Charming Finding Prince Charming 'Finding Prince Charming', gepresenteert door Lance Bass, omvat 13 charmante en prachtige vrijgezellen, allemaal bij elkaar gehuisvest, die strijden om het hart te winnen van een van de meest gewilde homo-vrijgezellen van het land. De sexy vrijgezellen worstelen om zich te onderscheiden van de massa, allemaal hopend op een moment van intieme verbinding, romantiek en misschien ware liefde. Een v...
Poster voor Gay for Play Gay for Play Spelshow van RuPaul, waarin een panel van zes bekendheden twee kandidaten helpen om geld en prijzen in de wacht te slepen. Dit doen ze door vragen te beantwoorden.
Poster voor RuPaul's All Stars Drag Race RuPaul's All Stars Drag Race Tien Drag Race-kandidaten uit de vorige seizoenen van de RuPaul-show nemen het tegen elkaar op in een All Stars-editie.
Poster voor RuPaul's Drag Race RuPaul's Drag Race RuPaul's Drag Race is een Amerikaans talentenjachtprogramma voor drag queens. RuPaul is de bedenker en de presentator van de serie, alsook het belangrijkste jurylid. Tijdens bizarre opdrachten strijden de kandidaten voor een mooi prijzenpakket en de titel America's Next Drag Superstar.
Poster voor RuPaul's Drag U RuPaul's Drag U RuPaul en je favoriete drag queens zijn terug! In deze 'school voor meisjes' krijgen biologische vrouwen een extreme make-over drag queen-style.