Overzicht series voor MTV (UK)

Seriesfeed heeft op dit moment 12 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Catfish UK Catfish UK Catfish UK (MTV) wordt gepresenteerd door journalist en documentairemaker Oobah Butler en radiopresentator Julie Adenuga. Het is voor beide de eerste baan voor televisiepresentaties. Hoewel ze meer dan goed genoeg zijn om hun mannetje te staan, vormen ze een prachtig paar.
Poster voor Ex on the Beach Ex on the Beach Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropt op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...
Poster voor Ex on the Beach: Body SOS Ex on the Beach: Body SOS Vicky Pattison is terug met een nieuwe show: Ex on the Beach: Body SOS. Queen V helpt 17 mensen een beachbody te krijgen. Samen met een team van trainers helpt ze de kandidaten de kebab links te laten liggen en te trainen voor stalen abs.
Poster voor Geordie Shore Geordie Shore Geordie Shore speelt zich af in en rondom Newcastle. Het is de Britse versie van de Amerikaanse versie Jersey Shore.
Poster voor Just Tattoo Of Us Just Tattoo Of Us Just Tattoo of Us stelt relaties behoorlijk op de proef. Vrienden, familie en stelletjes wordt gevraagd om een tattoo voor elkaar te ontwerpen.
Poster voor Single AF Single AF Zeven beroemdheden worden de wereld over gestuurd op zoek naar liefde en ze delen hun reis op social media. Kunnen hun volgers ze helpen? Ze moeten iemand meenemen naar een romantisch kasteel in Parijs om te zien of Cupido ze heeft geraakt.
Poster voor Spring Break With Grandad Spring Break With Grandad Spring Break With Grandad is MTV's show waarbij jongeren elkaar eruit moeten feesten om op Spring Break te blijven. Het enige probleem: ze moeten hun grootouders meenemen! Gary Beadle van Geordie Shore beoordeelt ze. Wie feest hard en wie gaat naar huis?
Poster voor Teen Mom UK Teen Mom UK Deze Britse reality serie is een spin-off van het bekende Amerikaanse Teen Mom. In deze serie worden Britse tienermoeders op de voet gevolgd tijdens hun hoogte- en dieptepunten.
Poster voor Teen Mom: Young & Pregnant UK Teen Mom: Young & Pregnant UK Teen Mom: Young and Pregnant UK volgt vier aanstaande jonge moeders tijdens hun zwangerschap en vlak daarna.
Poster voor The Charlotte Show The Charlotte Show Een kijkje in het leven van Charlotte Crosby. Charlotte, haar familie en haar vrienden laten ons overal toe en we zien hoe Charlotte haar privéleven en haar openbare leven in evenwicht probeert te houden.
Poster voor The Valleys The Valleys The Valleys gaat over negen jongeren die ervan dromen om te leven als echte sterren. En leven als sterren mag je redelijk letterlijk nemen. Zo zullen de jongeren geconfronteerd worden met de weelde die dit soort van leventje met zich meebrengt. Denk aan limousines, paparazzi, flitsende camera’s en uitzinnige fans. Toch word je niet zomaar een grote ster en deze jongeren zitten vast in eentoni...
Poster voor True Life Crime UK True Life Crime UK Deze serie gaat diep in op enkele van de meest angstaanjagende en onopgeloste gevallen van misdaden tegen jonge mensen in het VK die de krantenkoppen en sociale feeds over de hele wereld hebben geschokt.