Overzicht series voor MotorTrend

Seriesfeed heeft op dit moment 4 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Ant Anstead Master Mechanic Ant Anstead Master Mechanic Ant Anstead is een eerbetoon aan de legendarische Alfa Romeo 158 Grand Prix-raceauto uit de jaren 30 door zijn eigen auto vanaf de grond af te bouwen. De Alfa Romeo 158 was de eerste auto die ooit een Formule 1-race won, tijdens de openingsbijeenkomst op Silverstone in 1950. Er werden slechts zes 158's gebouwd en de andere twee hebben een geschatte waarde van meer dan 20 miljoen dollar.
Poster voor Mike Brewer's World of Cars Mike Brewer's World of Cars Het verkennen van de monteurswinkels en de ambachtslieden die een passie voor auto's in leven houden.
Poster voor Top Gear America Top Gear America Een Amerikaanse MotorTrend-versie van de klassieke 'Top Gear' serie. Auto-gerelateerde avonturen met gastheren Dax Shepard, Rob Corddry en Jethro Bovingdon.
Poster voor Vintage Voltage Vintage Voltage Een ingenieus team van monteurs van Electric Classic Cars restaureert, bouwt en verbouwt klassiekers om tot elektrische droomauto's voor toekomstige generaties. Gareth Jones (presentator / klassieke auto-expert) zal het project binnenhalen en Richard Morgan en het team zullen deze klassieker naar een nieuw niveau tillen voordat Gareth het teruggeeft aan de klant.