Overzicht series voor National Geographic

Seriesfeed heeft op dit moment 34 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 9/11: One Day in America 9/11: One Day in America '9/11: One Day in America' is een Amerikaanse documentaire miniserie geregisseerd door Daniel Bogado en geproduceerd door Caroline Marsden. De serie volgt de aanslagen van 11 september door middel van archiefbeelden, ooggetuigen en overlevenden.
Poster voor Barkskins Barkskins Een ongelijksoortige groep verschoppelingen en dromers vecht om aan hun verleden te ontsnappen terwijl ze door de meedogenloze grensontberingen, tegenstrijdige belangen en verwarde loyaliteit op het kruispunt van de beschaving: de Nieuwe Wereld navigeren. Gebaseerd op de roman van Pulitzer-winnaar Annie Proulx.
Poster voor Beyond the Cosmos Beyond the Cosmos Iedereen kent het, maar niemand weet wat tijd eigenlijk is. We reizen terug naar de oerknal, waar natuurkundigen geloven dat onze geheimen hun geboorteplaats vinden.
Poster voor Brain Games Brain Games Brain Games zorgt ervoor dat je hersenen op hol worden gebracht aan de hand van drie korte miniseries die gebruik maken van interactieve experimenten en tricks om te laten zien dat je brein heel gemakkelijk gefopt kan worden.
Poster voor Cesar Millan: Better Human Better Dog Cesar Millan: Better Human Better Dog Cesar Millan is terug. Nu de adoptie van honden een recordhoogte bereikt, zal Cesar's tijdige terugkeer naar de televisie nieuwe ouders van huisdieren het gereedschap geven dat ze nodig hebben om hun honden goede gewoonten aan te leren en de oude slechte gewoonten af ​​te leren. Van de tuinen van de eigenaren van gezelschapsdieren tot zijn onlangs bijgewerkte Dog Psychology Center, Cesar la...
Poster voor Chain of Command Chain of Command Een intiem portret van de oorlog tegen gewelddadig extremisme en de mannen en vrouwen die er hun leven aan wijden. Registreert de strijd tegen radicale dreigingen over de hele wereld als deze zich over een volledig jaar ontvouwt.
Poster voor Drain the Oceans Drain the Oceans Maritieme mysteries - oud en nieuw - komen tot leven in deze serie met 10 afleveringen, die wetenschappelijke gegevens en digitale re-creaties combineert om scheepswrakken, schatten en verzonken steden op de bodem van meren, zeeën en oceanen over de hele wereld te onthullen. Dankzij innovatieve technologie kunnen kijkers zien wat zich op de vloeren van grote watermassa's zoals de Golf van Mexi...
Poster voor EAT: The Story Of Food EAT: The Story Of Food Meer dan 50 jaar geleden verscheen voedselrevolutionair Julia Child in een televisieshow in Boston om haar kookboek te promoten en lanceerde ze het medium onbewust in de wereld van voedsel. Sindsdien zijn er honderden kookpersoonlijkheden op tv, duizenden uren kookprogramma's en meerdere netwerken die uitsluitend aan het onderwerp zijn gewijd. Maar ondanks dit alles heeft geen enkel netwerk of ...
Poster voor Genius Genius De eerste gescripte serie van National Geographic volgt het leven van verschillende genieën. Het eerste seizoen zal draaien om Albert Einstein, briljant natuurkundige, groeide van werkeloze docent naar 's werelds bekendste wetenschapper.
Poster voor Geographic Geographic National Geographic Explorer reist de wereld rond en onderzoekt allerlei verschillende fascinerende verhalen.
Poster voor Gordon Ramsay: Uncharted Gordon Ramsay: Uncharted De serie volgt Gordon Ramsay terwijl hij inheemse mensen over de hele wereld ontmoet om meer te weten te komen over de culturen, gerechten en smaken die uniek zijn voor elke locatie. Elke aflevering eindigt met Ramsay die zichzelf uitdaagt, met een lokale voedsellegende aan zijn zijde, waarbij hij zijn nieuwe vaardigheden op de proef stelt terwijl ze samen een feestmaal bereiden voor de inboorl...
Poster voor Hell on the Highway Hell on the Highway Ieder jaar rijden miljoenen mensen over de Interstate 80. Hell on the Highway gaat over een sleepbedrijf dat mensen uit de brand helpt.
Poster voor Known Universe Known Universe Wat zou er gebeuren als we in een zwart gat gezogen werden? Kunnen wormgaten tijdreizen mogelijk maken? Deze serie combineert de nieuwste wetenschappelijke informatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen om deze vragen te beantwoorden.
Poster voor Kustwacht Caribisch Nederland Kustwacht Caribisch Nederland In de reality-serie Kustwacht Caribisch Nederland gaan we mee op missie met de Kustwacht van Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten. Dagelijks voeren zij indrukwekkende operaties uit, van het redden van toeristen in nood tot het onderscheppen van drugstransporten op zee en het opvangen van ongedocumenteerde immigranten. Dit belangrijke en ook gevaarlijke werk wordt gedaan door een team va...
Poster voor Lawless Oceans Lawless Oceans Een reis om het mysterie van een moord op zee op te lossen en ondergedompeld te worden in de wereld van de maritieme misdaad.
Poster voor Life Below Zero Life Below Zero Wanneer beren, wolven en vossen je enige buren zijn, kan het leven behoorlijk eenzaam zijn. Voeg daarbij min-60 graden en een constante strijd om de meest elementaire levensbehoeften, en je hebt de dagelijkse uitdagingen van de mensen die in afgelegen uithoeken van Alaska wonen. Deze serie neemt de kijker mee tot diep in de winters van Alaska met zes taaie en veerkrachtig bewoners als ze prober...
Poster voor Mars Mars In 2033 is de eerste bemande expeditie naar Mars realiteit. Een klok telt af en een team professionele astronauten begint aan de landing op de rode planeet.
Poster voor Mine Hunters Mine Hunters Gerenommeerde edelsteen jager Guy Clutterbuck is op een missie om 's werelds meest waardevolle edelstenen te vinden. Om dit te doen, heeft hij een gespecialiseerd team samengesteld. Samen reizen ze naar de verste uithoeken van de wereld om kleinschalige edelsteenmijnen te vinden die robijnen, smaragden, saffieren en alle manieren van edelstenen produceren. Maar edelsteenmijnen hebben een schadu...
Poster voor Narco Wars Narco Wars Narco Wars onderzoekt hoe opportunistische smokkelnetwerken in Latijns-Amerika veranderden in machtige en meedogenloze drugskartels met de macht om hele landen te destabiliseren en uit elkaar te scheuren. De serie combineert aangrijpende toegang tot kartelleden en de rechtshandhavingsinstanties die hen bestrijden met een diepgaande documentaire verkenning van de geopolitieke, sociale en culture...
Poster voor No Man Left Behind No Man Left Behind No Man Left Behind gaat over de waargebeurde verhalen van oorlogshelden wiens missie niet volgens plan verliep. Daardoor werden ze gedwongen om te vechten voor hun leven.
Poster voor One Strange Rock One Strange Rock De bekroonde filmmaker Darren Aronofsky neemt ons mee op een verbazingwekkende en spannende tocht waarin de kwetsbaarheid en bijzonderheid van planeet Aarde wordt bekeken. Misschien wel eén van de meest unieke plaatsen in het heelal. Gepresenteerd door Will Smith.
Poster voor Race to the Center of the Earth Race to the Center of the Earth Race to the Center of the Earth is een extreme non-eliminatie wedstrijd die vier groepen avonturiers volgt, elk vanuit verschillende hoeken van de aarde, terwijl ze naar een boei racen die de hoofdprijs vasthoudt van $1 miljoen dollar.
Poster voor Running Wild with Bear Grylls Running Wild with Bear Grylls In Running Wild with Bear Grylls wordt Bear elke aflevering gekoppeld aan een bekend persoon om samen in de wildernis te overleven.
Poster voor Running Wild with Bear Grylls: The Challenge Running Wild with Bear Grylls: The Challenge Bear Grylls gaat naar een hoger niveau door zijn beroemde gasten essentiële overlevingsvaardigheden te leren die ze moeten beheersen en moeten daarna bewijzen dat ze die kunnen gebruiken in een stressvolle situatie.
Poster voor Saints & Strangers Saints & Strangers Saints & Strangers is een verhaal dat verdergaat dan de gebruikelijk historische verhalen van Thanksgiving en gaat over de ontdekking van de Plymouth Plantage.
Poster voor StarTalk with Neil deGrasse Tyson StarTalk with Neil deGrasse Tyson Wetenschap, popcultuur en komedie komen wekelijks samen in StarTalk, een late-night show die geleid wordt door Neil deGrasse Tyson, de directeur van het Hayden Planetarium in New York City. Elke week gaan Neil en zijn gasten, meestal beroemd, in discussie over astronomie, natuurkunde en al het andere wat leeft in het heelal.
Poster voor The Dog Whisperer The Dog Whisperer The Dog Whisperer volgt hondenpsycholoog Cesar Millan bij het rehabiliteren van honden met gedragsproblemen. Millan leert de eigenaars een goede roedelleider te zijn en zorgt ervoor dat een hond weer in balans komt door adviezen te geven over beweging, discipline en genegenheid.
Poster voor The Hot Zone The Hot Zone Heroische wetenschapper uit het Amerikaanse leger, Dr. Nancy Jaax, werkt samen met een geheime militaire gespecialiseerde ploeg en zet haar leven op het spel om een Ebola-uitbraak te voorkomen voordat deze zich uitbreidt naar de menselijke bevolking.
Poster voor The Long Road Home The Long Road Home Beleef een heldhaftige strijd in The Long Road Home om te overleven tijdens de oorlog in Irak, wanneer de 1st Cavalry Division van Fort Hood wreed wordt overvallen op 4 april 2004 in Sadr City, Baghdad: een dag die later beschreven zou worden als Zwarte Zondag.
Poster voor The New Air Force One: Flying Fortress The New Air Force One: Flying Fortress Deze speciale aflevering volgt de creatie van het nieuwe presidentiële vliegtuig en laat zien hoe het veranderde in een uiterst geheim commandocentrum.
Poster voor The Story of God with Morgan Freeman The Story of God with Morgan Freeman Wie is God? Waar komen wij vandaan? Waarom is er kwaad op de wereld? Is er leven na de dood? Iedereen op aarde heeft zichzelf weleens een van deze of meerdere vragen afgevraagd, en veel mensen hebben voor zichzelf hier een antwoord op gevonden. Morgan Freeman neemt je mee op een reis rond de wereld om allerlei culturen en religies te onderzoeken. Het is de ultieme zoektocht om de zin van het le...
Poster voor To Catch a Smuggler To Catch a Smuggler Deze NatGeo-serie volgt Homeland Security officieren op John F. Kennedy International Airport in New York City terwijl ze zaken behandelen die variëren van fraude van visas tot mensenhandel.
Poster voor Wicked Tuna Wicked Tuna Wicked Tuna is een serie die zich afspeelt in Gloucester, Massachusetts, waar al generaties gevist wordt met hengel en haspel om de blauwvintonijn te vangen.
Poster voor Wild Wild De mooiste creaties van moeder natuur, in hun natuurlijke habitat. Wild volgt wilde dieren en wat zij moeten doen om te overleven.