Overzicht series voor National Geographic Wild

Seriesfeed heeft op dit moment 6 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Cesar 911 Cesar 911 In Cesar 911 redt Cesar Millan wijken die geterroriseerd worden door honden die zich niet gedragen.
Poster voor Critter Fixers: Country Vets Critter Fixers: Country Vets Een drukke dierenkliniek op het platteland van Georgia behandelt dieren in alle soorten en maten.
Poster voor Dog: Impossible Dog: Impossible De serie nodigt kijkers uit op een inspirerende, opbeurende reis met hondgedragsspecialist Matt Beisner, die zijn leven heeft gewijd aan het werken met enkele van de gevaarlijkste, meest agressieve en meest onbegrepen honden in het land. Dit zijn honden die iedereen heeft opgegeven - zelfs andere trainers. In veel gevallen dreigen ze te worden afgemaakt. Maar hoewel iedereen misschien denkt dat...
Poster voor Secrets of the Zoo Secrets of the Zoo Met meer dan 10.000 dieren onder hun hoede en meer dan 2,4 miljoen gasten die per jaar worden verwelkomd, hebben de 'Columbus Zoo and Aquarium and The Wilds' veel boeiende verhalen te vertellen. In de loop van het afgelopen jaar hebben de medewerkers van de 'Columbus Zoo' en het Aquarium en de documentairemakers van 'Nat Geo WILD' samengewerkt om een kijkje te nemen in de ongelooflijke banden t...
Poster voor Secrets of the Zoo: Tampa Secrets of the Zoo: Tampa 'Secrets of the Zoo: Tampa' omarmt de wilde kant van de Sunshine State. Met een geweldig dierentuinteam dat zich toelegt op de exotische cast van dieren, zorgt dit toegewijde team voor zowel hun lieve dierentuinfamilie als voor het redden en rehabiliteren van dieren in nood, waaronder verweesde zwarte berenwelpen, gewonde panters, zeekoeien, otters en alligators.
Poster voor The Incredible Dr. Pol The Incredible Dr. Pol Met meer dan bijna 19.000 behandelde patiƫnten, kijkt Dr. Pol eigenlijk nergens meer van op. Hij behandelt voornamelijk grote boerderijdieren.