Overzicht series voor Network Ten

Seriesfeed heeft op dit moment 32 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Bachelor in Paradise Australia Bachelor in Paradise Australia We volgen voormalige Bachelor- en Bachelorette-deelnemers op hun zoektocht naar een tweede kans om ware liefde te vinden. Romantiek zal bloeien, spanningen zullen toenemen, liefdesdriehoeken zullen worden gevormd en vriendschappen en relaties zullen op de proef worden gesteld. Drama zal zich opbouwen totdat de laatst overgebleven koppels op afgelegen fantasiedata gaan die de sterkte van hun rel...
Poster voor Bikie Wars: Brothers in Arms Bikie Wars: Brothers in Arms De serie vertelt het waar gebeurde verhaal van de Milperra-slachting, toen ‘the Bandidos’ en ‘the Comancheros’ Motor Clubs op Vaderdag (zondag 2 september 1984) ten oorlog trokken. De oorzaak was een intense rivalteit tussen ‘the Comancheros’ en een groep die zich van hen afscheurde en ‘the Bandidos’ oprichtten. Tijdens een rommelmarkt te Milperra onstond een kort maar hevig gev...
Poster voor Bondi Rescue Bondi Rescue Volg de strandwachten op het beroemde Australische strand Bondi Beach.
Poster voor Dive Club Dive Club Een groep tienerduikers onderzoekt de verdwijning van hun beste vriend en ontrafelt de donkerste geheimen van hun stad.
Poster voor Five Bedrooms Five Bedrooms Five Bedrooms vertelt het verhaal van vijf verschillende mensen op verschillende momenten in hun leven. Ze kregen een band nadat ze samen aan de singles-tafel zaten op een bruiloft. Na een paar drankjes te veel te hebben gedronken, lijkt de oplossing voor al hun problemen samen een huis te kopen. Een huis met vijf slaapkamers.
Poster voor H2O: Just Add Water H2O: Just Add Water De drie meisjes Cleo, Emma en Rikki groeien op aan de zonnige stranden van Australië en hebben niet echt veel met elkaar gemeen. Maar op een dag doen ze een bijzondere ontdekking. Na terugkomst van het mysterieuze Mako-eiland, merken ze dat ze een zeemeerminstaart krijgen wanneer ze in contact met water komen. En er is nog iets bijzonders. De drie ontwikkelen ook ineens magische vermogens.
Poster voor Heartbreak High Heartbreak High Heartbreak High gaat over de liefdesperikelen, schoolproblemen en opgroeiproblemen van de leerlingen op een middelbare school.
Poster voor Hunted (AU) Hunted (AU) Kun jij spoorloos verdwijnen? Hunted volgt negen duo's van gewone Australiërs die in deze unieke nieuwe serie voortvluchtig worden. Met beperkte middelen moeten ze ingenieuze manieren bedenken om te overleven en 21 dagen lang onopgemerkt te blijven. Op hen wordt gejaagd door een aantal van 's werelds beste rechercheurs, geselecteerd uit de Australische federale politie, de Australische defensi...
Poster voor Junior MasterChef Australia Junior MasterChef Australia In Junior Masterchef staan kids met een passie voor koken te trappelen om de jury te betoveren met hun eigen topgerechten. De chefs-in-spe zijn allemaal tussen de acht tot twaalf jaar oud, maar weten ondanks hun jonge leeftijd al perfect hun mannetje te staan in de professionele Junior Masterchef-keuken.
Poster voor Making It Australia Making It Australia Er is een plek waar de enige beperking je verbeelding is. Welkom bij het wereldwijde fenomeen en de sluwe nieuwe serie 'Making It Australia'.
Poster voor MasterChef Australia MasterChef Australia In MasterChef Australia nemen thuiskoks het tegen elkaar op om de titel Masterchef te bemachtigen.
Poster voor MasterChef Australia All Stars MasterChef Australia All Stars Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel keren al je favoriete MasterChef-deelnemers van de afgelopen seizoenen terug naar de MasterChef-keuken!
Poster voor MasterChef The Professionals Australia MasterChef The Professionals Australia MasterChef: The Professionals zullen 18 gekwalificeerde chef-koks zien strijden in de moeilijkste kookomgeving in Australië. In een prachtige, speciaal gebouwde commerciële keuken in Melbourne, bakken, blancheren en braden ze zich een weg naar een smakelijke trofee - een reis rond de wereld die werkt in wereldwijd bekende restaurants en een geldprijs. Een nieuw formaat belooft een intensiever...
Poster voor My Life is Murder My Life is Murder My Life is Murder volgt de avonturen van de onbevreesde privé-detective Alexa Crowe, die de meest verbijsterende misdaden oplost en de frustraties van het dagelijks leven het hoofd biedt.
Poster voor Ocean Girl Ocean Girl Ocean Girl gaat over Neri, een mysterieus meisje dat heel lang onder water kan blijven zoals een vis. Ze woont op een eiland in de oceaan. Ze wordt vrienden met de twee broers, Jason en Brett, die in het onderwater onderzoekscentrum ORCA wonen. Hun moeder, dr. Dianne Bates, onderzoekt samen met haar assistent Dokter Winston Berch van daaruit het gedrag van walvissen en het ecologisch systeem va...
Poster voor Offspring Offspring Offspring is een, in Melbourne gesitueerd, drama over Nina Proudman en haar eindeloze gevecht met haar onaangepaste familie, haar jacht op een fatsoenlijk liefdesleven en haar neiging om te vluchten in een fantasiewereld.
Poster voor Playing for Keeps Playing for Keeps Van de tribunes en de kleedkamers naar de rode lopers en slaapkamers, duikt deze serie in de wereld van Aussie Rules Football en ontdekt onderweg geheimen, leugens en schandalen.
Poster voor Reef Doctors Reef Doctors Reef Doctors volgt Sam Stewart, de leider van een team artsen die werken bij Hope Island Clinic. Zij behartigen de bewoners van het kleine eiland en de naburige eilanden op het Great Barrier Reef, maar ook vakantiegangers en sensatiezoekers die het gebied bezoeken.
Poster voor Rush Rush Rush volgt het leven van de leden van het uiterst getrainde Tactical Response-team. De serie is gebaseerd op het echte leven Victoria Police Critical Incident Response Team, een zeer mobiele eenheid die het gat tussen de algemene taken van de politie en SWAT-achtige acties vult. Het team reageert op gewelddadige incidenten zoals carjackings, zelfmoorden en gewapende feiten. Rush richt zich op d...
Poster voor Secrets & Lies Secrets & Lies De alledaagse huisvader Ben Gundelach is in shock als hij tijdens het hardlopen het levenloze lichaam vindt van de vierjarige buurjongen Thom. In complete paniek rent hij naar huis en belt de politie, niet wetende dat vanaf dat moment alle ogen op hem zijn gericht en zijn leven per direct verandert in een complete hel. Niemand in de buurt is nog betrouwbaar en niets is meer wat het lijkt.
Poster voor Sisters Sisters Sisters volgt het verhaal van Julia Bechly, wiens leven op zijn kop staat wanneer haar vader, IVF-pionier Julius Bechly, een doodsbed bekentenis maakt dat hij tijdens zijn bekroonde carrière als vruchtbaarheidsspecialist zijn eigen sperma gebruikte en toegeeft dat hij mogelijk in potentie de vader van honderden kinderen is. Julia besluit het grootste deel van de situatie te nemen en gooit een ...
Poster voor The Amazing Race Australia The Amazing Race Australia Deze realitywedstrijd is gebaseerd op de razend populaire serie The Amazing Race en volgt hetzelfde format dat in verschillende landen over de hele wereld te zien is. Teams van twee personen nemen het tegen elkaar op en racen de wereld rond in de hoop $250.000 te winnen.
Poster voor The Challenge Australia The Challenge Australia 'The Challenge: Australia' is een aankomend deel in de 'Challenge'-franchise. In het seizoen zullen 22 Australische realitysterren en beroemdheden voor het eerst exclusief tegen elkaar strijden. Dit wordt het eerste seizoen dat exclusief op Network 10 wordt uitgezonden.
Poster voor The Circle The Circle The Circle is een Australische ochtend talkshow.
Poster voor The Dog House Australia The Dog House Australia De serie volgt de toegewijde verzorgers van de Animal Welfare League, terwijl ze een grondig matchmaking-proces ondernemen tussen potentiële puppy's en Aussie-families, koppels en individuen die op zoek zijn naar een nieuwe viervoeter.
Poster voor The Elephant Princess The Elephant Princess Alex Wilson denkt dat ze een normale tiener uit Melbourne is. Totdat op haar zestiende verjaardag exotische bezoeker Kuru in haar tuin staat met een magische olifant, Anala. Hij zegt haar dat ze de troonopvolger is van het magische koninkrijk Manjipoor. Met zijn hulp wil de vastberaden prinses haar magische krachten verkrijgen om haar koninkrijk te beschermen tegen haar kwaadaardige neef, Vasha...
Poster voor The Masked Singer (AU) The Masked Singer (AU) Talentenjacht waarbij bekende Australiërs zich verhullen onder een absurd masker. Aan de jury de taak om te ontrafelen wie er achter het masker schuilt.
Poster voor The Secrets She Keeps The Secrets She Keeps In een welvarende buitenwijk van Sydney hebben twee vrouwen een toevallige ontmoeting in een supermarkt. Ze zijn even oud, beiden hoogzwanger en tegelijkertijd bevallen. Meghan is een glamoureuze influencer in opkomst, met een ambitieuze tv-sportverslaggever, echtgenoot Jack, terwijl Agatha in de supermarkt werkt als schappenstapelaar. Hoewel ze dicht bij elkaar wonen, kunnen de levens van de t...
Poster voor The Traitors (AU) The Traitors (AU) Vertrouw niemand. Dat is het thema van de gloednieuwe serie De Verraders, waarin bedrog, leugens en verraad aan de orde van de dag zijn, en wie je vertrouwt kan je inpakken.
Poster voor The Wrong Girl The Wrong Girl Goede baan? Check. Goede beste vriend? Check. Goede huisgenoot? Check. Dus wat zou er nu mis kunnen gaan? Lily, die producer is van het kookonderdeel van het ochtendtelevisieprogramma The Breakfast Bar, moet kiezen tussen twee heel verschillende mannen.
Poster voor Thunderstone Thunderstone De 15-jarige Noah leeft in een post-apocalyptische toekomst waarin er geen dieren op aarde rondzwerven. Door de geheimen van tijdreizen te ontrafelen, vindt Noah een manier om dieren uit het verleden de wereld opnieuw te laten bevolken. De serie wordt in twee toekomstige tijdzones weergeven: de eerste, een ondergrondse stad genaamd North Col en de tweede, een uitgestrekte ongerepte wildernis ge...
Poster voor Wonderland Wonderland Wonderland draait om vier koppels in zeer verschillende stadia van het leven: singles, jonggehuwden, nieuwe liefde en lang getrouwden. In Wonderland zien wij hoe ze navigeren door de humoristische en soms pijnlijke obstakels van liefde en vriendschap.