Overzicht series voor Nine Network

Seriesfeed heeft op dit moment 23 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor After the Verdict After the Verdict De serie vertelt het verhaal van vier zeer verschillende Australiërs die net klaar zijn met hun jurydienst in een high-profile moordzaak. Ze denken dat hun jury-ervaring voorbij is - maar ze leren al snel dat ze het helemaal mis hebben. Wanneer ze terugkeren naar hun normale leven, beginnen ze aan hun beslissing te twijfelen: hebben ze een moordenaar vrijuit laten gaan? En zo niet, wie heef...
Poster voor Amazing Grace Amazing Grace Bij 'Amazing Grace' staan verloskundige Grace (Kate Jenkinson) en haar gepassioneerde collega's centraal in een onconventioneel geboortecentrum naast een groot stadsziekenhuis. Als een fervent pleitbezorger voor haar aanstaande zwangere vrouwen, staat de twijfelachtige balans tussen werk en privé van Grace op het punt nog chaotischer te worden wanneer een nieuwe aankomst in het geboortecentrum...
Poster voor ANZACS ANZACS Een groep Australische mannen meldt zich vrijwillig voor militaire dienst in 1914 om mee te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Ze worden ondergebracht bij het 1e Bataljon van het 6e Infanterie Regiment van de 1e Australische Divisie van de ANZAC. Ze vechten mee in de Slag om Gallipoli, die uiteindelijk uitliep op een catastrofe voor de geallieerden. Later sluiten ze zich aan bij de Britten in h...
Poster voor Australian Survivor Australian Survivor Australian Survivor is de Australische versie van Expeditie Robinson.
Poster voor Bad Mothers Bad Mothers 'Bad Mothers', volgt vijf zeer moderne vrouwen die jongleren met de grote thema's liefde, familie, carrières, ontrouw… en moord. Wanneer hun levens botsen na een reeks schokkende gebeurtenissen, zullen de "Bad Mothers" leren dat het leven veel gecompliceerder, schandelijker en leuker kan worden dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.
Poster voor Bite Club Bite Club Twee rechercheurs, die een haaienaanval hebben overleefd, bundelen hun krachten samen om een seriemoordenaar op te pakken die ook hen achtervolgt.
Poster voor Blind Getrouwd (Australië) Blind Getrouwd (Australië) Australische realityreeks waarin een team van deskundigen singles aan elkaar koppelt, die met elkaar trouwen en daarna zeker een maand lang moeten samenleven.
Poster voor Buying Blind Buying Blind Woonprogramma waarin acht stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De stellen laten een team van experts een huis voor hen zoeken, kopen en verbouwen.
Poster voor Doctor Doctor Doctor Doctor Doctor Doctor volgt Hugh Knight, een charmante hartchirurg die denkt dat hij buiten de regels om kan leven. Maar zijn 'work hard, play hard' kijk op het leven staat op het punt hem een trap te verkopen.
Poster voor Gallipoli Gallipoli Het verhaal gaat over de tien maanden durende campagne in Turkije, waarin de landing van de ANZAC troepen op 25 april 1915 centraal staan.
Poster voor Halifax: Retribution Halifax: Retribution Forensische psychiater Jane Halifax komt tegenover de meest spannende en gevaarlijke zaak van carrière te staan als zij achter een moordlustige terrorist van hele stad aangaat. Als het web van de moordenaar wordt ingetrokken, zet ze zichzelf en haar familie in de vuurlinie.
Poster voor LEGO Masters (AU) LEGO Masters (AU) LEGO MASTERS is een levensgroot LEGO event en een programma voor het hele gezin. Een show vol met oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers.
Poster voor Lockie Leonard Lockie Leonard Hoe groot is de kans dat je vader een agent is, je moeder een angstaanjagend begrijpende ouder is, je broer in bed plast, je beste vriend een liefhebber van heavy metal is en dan word je verliefd op 12 en driekwart jaar oud? Het kan alleen maar problemen, zorgen, mega-verlegenheid en een aantal wilde, wilde tijden betekenen. Lockie Leonard, hete surfrat en zijn familie zijn net verhuisd naar...
Poster voor Love Child Love Child Joan Miller, een slimme en elegante verloskundige, keert terug naar Australië en treedt in dienst bij het Kings Cross ziekenhuis. In haar thuisland probeert zij een nieuw leven op te bouwen in een generatie die gelooft dat alles mogelijk is. Love Child vertelt het verhaal van jonge mannen en vrouwen die vechten tegen een oneerlijk systeem in een wereld die ingrijpend aan het veranderen is.
Poster voor McLeod's Daughters McLeod's Daughters McLeod's Daughters draait om de twee zussen Claire en Tess McLeod, die sinds hun kinderjaren apart van elkaar leven. Tess leeft in de grote stad met haar moeder, Ruth Silverman, terwijl Claire op het platteland woont met hun vader, Jack McLeod. Als Jack in 2001 overlijdt, erven beiden zussen een deel van de grote boerderij, Drovers Run.
Poster voor Murder, Lies and Alibis Murder, Lies and Alibis Murder, Lies and Alibis is een documentairereeks die ware misdaden onderzoekt. De verhalen in elke aflevering van de serie zijn echte misdaden en worden verteld door overlevende slachtoffers, hun familie en vrienden, ooggetuigen, onderzoekers en daders.
Poster voor Parental Guidance Parental Guidance Dappere moeders en vaders die geloven dat hun opvoedingsstijl de beste is, zullen de ultieme test ondergaan in 'Parental Guidance'. In deze controversiële nieuwe serie beoordelen eigenwijze moeders en vaders om de beurt elkaars opvoedingsstijlen. Helikopterouders, tijgerouders, scharrelouders, designerouders en streng autoritairen zullen allemaal laten zien hoe zij hun gezin opvoeden om de gro...
Poster voor Snackmasters (AU) Snackmasters (AU) Een unieke kookwedstrijd onder leiding van Scott Pickett en Poh Ling Yeow, waarin bekroonde topchefs het tegen elkaar opnemen om beroemde Australische snacks perfect na te maken. Elke week worstelen de chef-koks in hun eigen keuken een snack naar keuze, voordat ze de Snack Arena betreden voor een kookwedstrijd die wordt beoordeeld door de fabrieksarbeiders die de snack elke dag maken. De chef m...
Poster voor Space Invaders Space Invaders In heel Australië kampen gezinnen met een rommelcrisis en hebben dringend behoefte aan een interventie. Ontruimingsgoeroe Peter Walsh, renovatiekoningin Cherie Barber en schattenjager Lucas Callaghan veranderen de huizen en levens van mensen.
Poster voor The Block The Block De serie volgt vier paren die het tegen elkaar opnemen door huizen te renoveren en te verkopen op een veiling voor de hoogste prijs. De koppel met de hoogste prijs wint. Gepresenteerd door Scotty Cam.
Poster voor The Flying Doctors The Flying Doctors Een langlopend drama over de zaken die worden aangepakt door de Royal Flying Doctor Service, die medische hulp biedt aan de afgelegen gebieden van de Australische outback.
Poster voor The Great Australian Bake Off The Great Australian Bake Off Een Australische bakwedstrijd gebaseerd op de Britse BBC-serie.
Poster voor Underbelly Underbelly Al meer dan tien jaar domineert de "Carlton Crew" de onderwereld en het drugssyndicaat in Melbourne. Wanneer de markt rond amfetamines explodeert komt ook de concurrentie. De bende van Tony Mokbel, de "Tracksuit gang" beheerst een groot deel van de business. Als gangster Alphones Gangitano wordt vermoord vormt dit het begin van de beruchte "Melbourne Gangland-oorlog". Het geweld escaleert en de...