Overzicht series voor PBS

Seriesfeed heeft op dit moment 20 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor America's Test Kitchen America's Test Kitchen In "America's Test Kitchen From Cook's Illustrated" blijft een team van deskundige chef-koks de kijkers voorzien van praktische recepten en aanbevelingen die zij kunnen gebruiken om geld, tijd en moeite te besparen in de keuken. Met zijn unieke wetenschappelijke smaak maakt de show gebruik van blinde proefjury's, flitsanimaties en laboratoriumprocedures om een verscheidenheid aan keukenvragen t...
Poster voor American Experience American Experience Een Amerikaanse serie die ingaat op de vraag: Wat maakt de Verenigde Staten van Amerika zo uniek?
Poster voor Cosmos Cosmos Carl Sagan brengt ons Cosmos, alles dat was en ooit zal zijn, in een begrijpelijk formaat voor niet-wetenschappers.
Poster voor Finding your Roots with Henry Louis Gates, Jr. Finding your Roots with Henry Louis Gates, Jr. 'Finding your Roots with Henry Louis Gates, Jr.' is de tiende en nieuwste serie van de gerenommeerde cultuurcriticus en Harvard-wetenschapper. In deze tiendelige serie vervolgt Professor Gates de zoektocht die hij begon in 'African American Lives' 1 en 2 en 'Faces of America', waarbij hij zich verdiept in de genealogie en genetica van een geheel nieuwe groep beroemde Amerikanen. De serie combin...
Poster voor Frontline Frontline Frontline is een documentaire van onderzoeksjournalisten.
Poster voor Independent Lens Independent Lens Documentaires en fictiefilms van producenten met 100% creatieve vrijheid.
Poster voor Ireland's Wild Coast Ireland's Wild Coast 'Ireland's Wild Coast' is een reis langs een van de meest spectaculaire kusten ter wereld, met aandacht voor de wilde dieren en plaatsen die het zo speciaal maken. Deze serie gaat over de westkust van Ierland en de wonderen van de wilde dieren.
Poster voor Mercy Street Mercy Street Mercy Street volgt het leven van twee vrijwillige verpleegkundigen op tegenoverliggende zijden van de Burgeroorlog: New England abolitionist Mary Phinney en Confederate supporter Emma Green.
Poster voor Miss Austen Miss Austen De levens en liefdes van Jane Austen en haar zus Cassandra, waarin wordt onderzocht waarom Cassandra brieven van haar zus Jane verbrandde. Een beslissing die academici en Austen-fans al eeuwenlang verbijstert.
Poster voor Muhammad Ali Muhammad Ali 'Muhammad Ali' brengt een van de bekendste en meest onuitwisbare figuren van de 20e eeuw tot leven, een drievoudig bokskampioen zwaargewicht die miljoenen fans over de hele wereld fascineerde met zijn betoverende combinatie van snelheid, gratie en kracht in de ring, en charme en speelse opschepperij daarbuiten. Ali stond erop om onvoorwaardelijk zichzelf te zijn en werd een wereldwijd icoon en ...
Poster voor Nature Nature Nature is documentaire over de natuur die al jaren loopt. Iedere aflevering volgt een ander dier, landschap of ander natuurlijke materie.
Poster voor New Day New Chef New Day New Chef Sluit je aan bij Jane Valez-Mitchell en een groot aantal speciale gasten; inclusief Olympische medaillewinnaars, basketballegendes en zelfs een hand-staande yogameester voor deze leuke, plantaardige kookshow! Chef-koks van over de hele wereld creëren een scala aan overheerlijke veganistische gerechten waarbij u om een ​​tweede portie zult smeken!
Poster voor NOVA NOVA NOVA is een serie wetenschapsdocumentaires over allerlei uiteenlopende onderwerpen.
Poster voor PBS Specials PBS Specials Specials van het non-profit netwerk PBS.
Poster voor Rick Steves' Europe Rick Steves' Europe Rick Steves is het "proefkonijn voor de reis" voor American Public Television sinds 'Travels in Europe with Rick Steves' in april 1991 zijn debuut maakte. In zijn programma laat Rick plaatsen zien die de gemiddelde reiziger over het hoofd ziet, geeft hij talloze reistips en gaat hij altijd graag op in het avontuur.
Poster voor Secrets of the Dead Secrets of the Dead Soms wordt de waarheid mee de dood ingenomen. Moderne forensische technieken worden gebruikt om historische mysteries te ontrafelen om erachter te komen wat er echt gebeurd is.
Poster voor The Dictator's Playbook The Dictator's Playbook Een geschiedenis van de meest meedogenloze dictators, van Mussolini tot Saddam Hussein.
Poster voor The Mind of a Chef The Mind of a Chef 'The Mind of a Chef' combineert reizen, koken, geschiedenis, wetenschap en humor tot een onvergetelijke reis. Producer en verteller Anthony Bourdain verkent de creatieve processen van internationale beroemde chef-koks om te ontdekken wat hun culinaire ambacht voedt.
Poster voor The Vietnam War The Vietnam War Een documentaire die de Vietnamoorlog in kaart brengt zoals het nog nooit op film verteld werd.
Poster voor Tom Jones Tom Jones Het schandalige verhaal van de poging van een jonge man om een plek in de wereld te vinden.