Overzicht series voor Peacock

Seriesfeed heeft op dit moment 50 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor A Friend of the Family A Friend of the Family Het schrijnende waargebeurde verhaal van de familie Broberg, wiens dochter Jan jarenlang meerdere keren werd ontvoerd door een charismatische, geobsedeerde familievriend. De Brobergs – toegewijd aan hun geloof, familie en gemeenschap – waren totaal niet voorbereid op de verfijnde tactieken die hun buurman gebruikte om hun kwetsbaarheden uit te buiten, ze uit elkaar te drijven en hun dochter...
Poster voor Angelyne Angelyne Het verhaal van een zelfgemaakt popcultuuricoon. Renee Goldberg vond zichzelf opnieuw uit als Angelyne, een blonde bom, beroemd simpelweg omdat ze beroemd was, door op billboards in Los Angeles te verschijnen en in een roze Cadillac door Hollywood te rijden.
Poster voor Apples Never Fall Apples Never Fall De serie draait om de Delaneys, die van buitenaf een benijdenswaardig tevreden gezin lijken te zijn. Voormalig tenniscoaches Joy en Stan zijn ouders van vier volwassen kinderen. Na vijftig jaar huwelijk hebben ze eindelijk hun befaamde tennisacademie verkocht en zijn ze klaar om te beginnen aan wat de gouden jaren van hun leven zouden moeten worden. Maar nadat Joy is verdwenen, worden haar kind...
Poster voor Backyard Blowout Backyard Blowout Een renovatieserie die kinderen in staat stelt de leiding te nemen over de achtertuin van het gezin om deze te verbouwen en een geweldige nieuwe ruimte te creëren voor het hele gezin. Het ontwerp is voor 100% aan de kinderen, die het plezier van hun verbeelding moeten combineren met de verantwoordelijkheid voor de behoeften van hun gezin.
Poster voor Baking It Baking It Een kerstcompetitieserie waarin acht teams van twee getalenteerde thuisbakkers de winterhut van Maya Rudolph en Andy Samberg bezoeken voor een viering van culinaire kersttradities. Onder de deelnemers bevinden zich echtgenoten, broers en zussen, beste vrienden en meer, die samenwerken om uitstekende hartige en zoete creaties te maken voor thematische uitdagingen in de hoop een geldprijs te wi...
Poster voor Based on a True Story Based on a True Story Geïnspireerd door een bizarre waargebeurde gebeurtenis, gaat de serie over een makelaar, een loodgieter en een voormalige tennisster wiens levens onverwacht in botsing komen, waardoor Amerika's obsessie met echte misdaad, moord en de langzaam sluitende wc-bril wordt blootgelegd.
Poster voor Bel-Air Bel-Air Gebaseerd op de populaire fanfilm van Morgan Cooper is deze serie, die zich afspeelt in het hedendaagse Amerika, een dramaserie van een uur van de populaire sitcom 'The Fresh Prince of Bel-Air' uit de jaren 90 die leunt op het oorspronkelijke uitgangspunt: Wills' ingewikkelde reis van de straten van West Philadelphia naar de omheinde herenhuizen van Bel-Air. Met een vernieuwde visie duikt de se...
Poster voor Below Deck Down Under Below Deck Down Under Tegen de prachtige achtergrond van de tropische Whitsunday-eilanden en het wereldberoemde Great Barrier Reef in het noordoosten van Australië, verkent de serie de complexe, vaak explosieve dynamiek van de bemanning en een wisselende groep veeleisende chartergasten op M/Y Thalassa.
Poster voor Brave New World (2020) Brave New World (2020) Drie burgers van een utopische samenleving, die streeft naar vrede en stabiliteit door het verbod op monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis, proberen te ontsnappen wanneer een opstand begint.
Poster voor Bupkis Bupkis 'Bupkis' is een rauwe, onverbloemde, gefictionaliseerde versie van Pete Davidson's echte leven. Het bevat een mix van geaarde verhalen met absurde elementen die een ongefilterde blik door Pete's ogen weergeven.
Poster voor Create the Escape Create the Escape ‘Create the Escape’ is een serie waarin kinderen hun eigen escape rooms kunnen creëren, ontwerpen en bouwen. Met de hulp van ontwerpers brengen de kinderen hun escape room tot leven voordat ze ouders of familieleden uitdagen om binnen een bepaalde tijd te ontsnappen.
Poster voor Dateline: The Last Day Dateline: The Last Day NBC News correspondenten Keith Morrison, Josh Mankiewicz, Stephanie Gosk en Andrea Canning onderzoeken de laatste dag van het leven van een slachtoffer - de split-second beslissingen en scharniermomenten die het verschil tussen leven en dood maakten. Detectives gaan terug naar die cruciale uren op zoek naar aanwijzingen om het mysterie op te lossen.
Poster voor Dr. Death Dr. Death De jonge, charismatische en ogenschijnlijk briljante Dr. Christopher Duntsch, een rijzende ster in de medische gemeenschap van Dallas, bouwde een bloeiende neurochirurgiepraktijk toen alles plotseling veranderde. Patiënten kwamen zijn operatiekamer binnen voor complexe maar routinematige wervelkolomoperaties en bleven permanent verminkt of dood achter. Terwijl de slachtoffers zich opstapelden,...
Poster voor Dr. Death: The Undoctored Story Dr. Death: The Undoctored Story Een docuserie waarin de pogingen van twee artsen worden beschreven om Dr. Christopher Duntsch te stoppen, een schijnbaar briljante, charmante en ambitieuze neurochirurg die zijn scalpel op de inwoners van Texas richtte en veel patiënten verminkt, verlamd of dood achterliet.
Poster voor Frogger Frogger Een competitieserie die de geliefde videogame uit de jaren 80 tot leven brengt, waarbij deelnemers zowel strategie als kracht gebruiken om supergrote kruisingen aan te gaan tussen gedurfde obstakels, met onderweg epische landingen en hilarische wipeouts.
Poster voor Girls5Eva Girls5Eva Wanneer een one-hit-wonder meidengroep uit de jaren '90 wordt gesampled door een jonge rapper, komen de leden samen om hun popster-dromen nog een kans te geven. Het kunnen volwassen vrouwen zijn, die echtgenoten, kinderen, banen, schulden, bejaarde ouders en schouderpijn in evenwicht houden, maar kunnen ze ook Girls5Eva zijn?
Poster voor Hart to Heart Hart to Heart Amusementssterren, atleten en publieke figuren onthullen hun eerlijke, ongefilterde en onverwachte ware zelf onder het genot van een glas wijn met Kevin Hart. Geen onderwerp is verboden terwijl de gasten openhartig vertellen over carrières, familie, verlies en liefde.
Poster voor Hide Hide Een in ongenade gevallen journalist stuit op een verhaal dat zijn carrière nieuw leven zou kunnen inblazen. Maar hij komt er al snel achter dat hij iets heeft gezien dat hij niet had mogen zien, en is nu het doelwit van onbekende tegenstanders die alles zullen doen om hem het zwijgen op te leggen. Op de vlucht terwijl mensen om hem heen vermist worden of sterven, heeft een ernstig ongeluk een ...
Poster voor Irreverent Irreverent Een crimineel uit Chicago verprutst een overval en wordt gedwongen zich te verstoppen in een klein Australisch rifstadje in Far North Queensland dat zich voordoet als de nieuwe dominee.
Poster voor Joe vs. Carole Joe vs. Carole Tv-serie gebaseerd op het leven van Joe Exotic, de voormalige uitbater van een dierentuin in Oklahoma en fokker van grote katten, die werd berecht en veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf wegens samenzwering om een ​​andere liefhebber van grote katten te vermoorden.
Poster voor John Carpenter's Suburban Screams John Carpenter's Suburban Screams 'John Carpenter's Suburban Screams' is een genre-busting unscripted horror anthologie serie uit het brein van de legendarische regisseur, schrijver en producent, John Carpenter. De serie onderzoekt de duistere geheimen en het onuitsprekelijke kwaad dat soms op de loer ligt onder het oppervlak van de zonovergoten straten, verzorgde gazons en vriendelijke buren van suburbia. Elke aflevering conce...
Poster voor Killing It Killing It Over klasse die het kapitalisme aanpakt en de zoektocht van één man om de Amerikaanse droom te verwezenlijken. Maar de show gaat over meer dan alleen dat, het gaat ook over het jagen op écht grote slangen.
Poster voor Last Light Last Light De serie vertelt het verhaal van een familie die vecht om te overleven in een wereld die plotseling in chaos is gestort.
Poster voor Leopard Skin Leopard Skin Een criminele bende gijzelt twee vrouwen en hun gasten wanneer zij onderdak zoeken in een afgelegen paradijs, waar geheimen, verraad en verlangens opborrelen terwijl iedereen zijn lot afwacht. Twee vrouwen bereiden zich voor op gasten wanneer criminelen het huis binnenstormen na een mislukte overval.
Poster voor Love Island Games Love Island Games 'Love Island Games' is een spin-off van de reality-datingserie Love Island. Het bevat eerdere 'Love Island'-deelnemers uit verschillende landen in de franchise die strijden in uitdagingen.
Poster voor MacGruber MacGruber Na meer dan een decennium in de gevangenis te hebben weggerot, wordt Amerika's ultieme held en uber-patriot MacGruber eindelijk vrijgelaten. Zijn missie: Een mysterieuze schurk uit zijn verleden uitschakelen, namelijk brigadecommandant Enos Queeth. Met de hele wereld in het vizier, moet MacGruber zijn oude team weer bij elkaar brengen om de krachten van het kwaad te verslaan.
Poster voor Mrs. Davis Mrs. Davis De serie is een verkenning van geloof versus technologie. Een epische strijd van Bijbelse en binaire proporties.
Poster voor One of Us is Lying One of Us is Lying Dit is een verhaal over wat er gebeurde toen 5 scholieren moesten nablijven en er maar 4 levend uitkomen. Iedereen is verdacht en iedereen houdt iets verborgen.
Poster voor Paris in Love Paris in Love Volgt ondernemer/activiste/DJ Paris Hilton terwijl ze zich voorbereidt om door het gangpad te lopen met de man van haar dromen, durfkapitalist Carter Reum, met als hoogtepunt de grote dag zelf. Van het shoppen van bruidsjurken en het kiezen van de locatie, tot het ontwerpen van haar droombestemmingshuwelijk en het deelnemen aan wat zeker een leuk en waanzinnig vrijgezellenfeest zal zijn. Kijker...
Poster voor Pitch Perfect: Bumper in Berlin Pitch Perfect: Bumper in Berlin Bumper Allen verhuist naar Duitsland om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn liedjes groot wordt in Berlijn.
Poster voor Poker Face Poker Face De serie volgt Charlie, die een buitengewoon vermogen heeft om vast te stellen wanneer iemand liegt. Ze gaat op pad met haar Plymouth Barracuda en ontmoet bij elke stop een nieuwe cast van personages en vreemde misdaden die ze niet anders kan dan oplossen.
Poster voor Punky Brewster Punky Brewster Punky is nu een alleenstaande moeder van drie en probeert haar leven weer op de rails te krijgen wanneer ze Izzy ontmoet, een jong meisje in het pleegsysteem dat Punky veel aan haar jongere zelf herinnert.
Poster voor Queer as Folk Queer as Folk Een herinterpretatie van de Britse serie gecreëerd door Russell T. Davies in 1999, waarin een diverse groep vrienden in New Orleans wordt onderzocht wiens leven wordt getransformeerd in de nasleep van een tragedie.
Poster voor Rutherford Falls Rutherford Falls Een klein stadje in de staat New York staat op zijn kop wanneer de lokale legende en naamgenoot Nathan Rutherford vecht tegen de verplaatsing van een historisch standbeeld.
Poster voor Saved by the Bell Saved by the Bell Wanneer de gouverneur van Californië, Zack Morris, in de problemen raakt omdat hij te veel middelbare scholen met een laag inkomen heeft gesloten, stelt hij voor om de getroffen studenten naar de best presterende scholen in de staat te sturen, inclusief Bayside High. De toestroom van nieuwe studenten geeft de bevoorrechte Bayside kinderen een broodnodige en hilarische dosis realiteit.
Poster voor Shadowland Shadowland Onderzoek samenzweringstheorieën en de levensveranderende impact die ze hebben op aanhangers en degenen die in het vizier komen, om te ontdekken of de waarheid zoals we die kennen kan overleven in de 21e eeuw.
Poster voor The Calling The Calling Gebaseerd op de roman van Dror A. Mishani. 'The Missing File', die het verhaal vertelt van NYPD-detective Avraham Avraham, wiens geloof in de mensheid zijn superkracht is als het gaat om het ontdekken van de waarheid. Geleid door een diep gevoel van spiritualiteit en religieuze principes, wordt Avraham overgelaten aan zijn eigen menselijkheid wanneer een schijnbaar routinematig onderzoek op zij...
Poster voor The Continental The Continental 'The Continental' speelt zich af in het John Wick-universum en concentreert zich op de innerlijke werking van het exclusieve Continental Hotel, dat dient als toevluchtsoord voor huurmoordenaars.
Poster voor The End is Nye The End is Nye Zie de wereld van feiten en mythen van zowel natuurlijke als onnatuurlijke gevaren, van een virus tot vulkanen, asteroiden en klimaat verandering tot chemische oorlogsvoering.
Poster voor The Girl in the Woods The Girl in the Woods 'Girl in the Woods' speelt zich af in de Pacific Northwest en volgt Carrie's ontsnapping uit haar mysterieuze, sekteachtige kolonie die de wereld beschermt tegen monsters die verborgen zijn achter een geheime deur in het bos.
Poster voor The Kids Tonight Show The Kids Tonight Show De enige talkshow voor kinderen, door kinderen. Kinderen doen een monoloog, kinderen spelen spelletjes, en kinderen interviewen de grootste sterren ter wereld. Het is alles wat je leuk vindt aan Jimmy Fallon, maar de kinderen hebben de leiding.
Poster voor The Lost Symbol The Lost Symbol De serie is gebaseerd op de internationale bestseller-thriller 'The Lost Symbol' van Dan Brown en volgt de vroege avonturen van de jonge Harvard-symbololoog Robert Langdon, die een reeks dodelijke puzzels moet oplossen om zijn ontvoerde mentor te redden en een huiveringwekkende wereldwijde samenzwering te dwarsbomen.
Poster voor The Real Housewives Ultimate Girls Trip The Real Housewives Ultimate Girls Trip Pak je koffers voor The Real Housewives Ultimate Girls Trip, een nieuwe Housewives-ervaring met een mix van personages uit de megahit.
Poster voor The Resort The Resort Een multigenerationele verkenning van liefde, huwelijk en familievakanties, te midden van een van de meest bizarre onopgeloste mysteries van de Maya-riviera.
Poster voor The Traitors (US) The Traitors (US) Een zenuwslopend psychologisch avontuur waarin verraad en bedrog de naam van het spel zijn. Deelnemers in het spel verhuizen naar een majestueus kasteel en werken als een team om een ​​reeks dramatische en uitdagende missies te voltooien om geld te verdienen voor de prijzenpot. Sommige deelnemers zijn in het geniep de Verraders, de rest zijn Getrouwen.
Poster voor Those About to Die Those About to Die Grootschalig drama dat zich afspeelt in de spectaculaire, complexe en corrupte wereld van gladiatorensporten in het oude Rome.
Poster voor Top Chef Family Style Top Chef Family Style Top Chef Family Style is een spin-off van de langlopende Bravo-kookwedstrijd, waarin jonge concurrenten worden gecombineerd met volwassen familieleden.
Poster voor Twisted Metal Twisted Metal Een actie-komedie met een hoog tempo over een buitenstaander met een grote mond die een kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij met succes een mysterieus pakketje kan afleveren in een post-apocalyptische woestenij. Met de hulp van een schietgrage autodief krijgt hij te maken met woeste plunderaars in vernietigingsvoertuigen en andere gevaren van de open weg, waaronder een gestoorde ...
Poster voor Vampire Academy Vampire Academy Vampire Academy speelt zich af in een wereld van privileges en glamour en volgt de vriendschap van twee jonge vrouwen die hun opvallend verschillende klassen overstijgen terwijl ze zich voorbereiden op het voltooien van hun opleiding en toetreden tot de koninklijke vampiersamenleving.
Poster voor WWE Evil WWE Evil De strijd tussen goed en kwaad is zo oud als de tijd zelf. Maar de grens tussen de twee is vaak vaag en soms is de kant waar je voor staat gewoon een kwestie van perspectief. Dit fascinerende onderwerp staat centraal in 'WWE Evil', een onderhoudend psychologisch uiteenzetting in de hoofden van de meest duivelse schurken in de WWE-geschiedenis. Reis naar de diepste en donkerste uithoeken van de ...