Overzicht series voor RTÉ One

Seriesfeed heeft op dit moment 9 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Hidden Assets Hidden Assets 'Hidden Assets' gaat over familie, macht en de bijtende effecten van grenzeloze hebzucht. Een verhaal dat zich afspeelt in Co Clare, het kleine stadje Ierland en de diamanthoofdstad van de wereld, Antwerpen.
Poster voor Home Advantage Home Advantage “Home Advantage” is een gloednieuwe familie quiz! Gepresenteerd door Jennifer Zamparelli, is deze serie een leuke en onderhoudende algemene kennisquiz. Je hoeft geen keiharde quizster te zijn, als iedereen in de familie een beetje weet, kan het genoeg zijn om veel te winnen - want er is een hoofdprijs van €5.000 te winnen!
Poster voor Kin Kin Een jongen wordt gedood en zijn familie begint een bendeoorlog met een internationaal kartel, een oorlog die onmogelijk te winnen is. Het zijn David en Goliath. De Kinsellas, die in de minderheid zijn, te veel geld hebben en te weinig wapens hebben, bevinden zich in hun bolwerk in Dublin, terwijl hun bedrijven failliet gaan en familieleden en medewerkers worden geplunderd. Maar ze hebben iets w...
Poster voor Love/Hate Love/Hate Een misdaaddrama die zich afspeelt in het gang-land van Dublin. Wanneer een rampzalige gebeurtenis de spanningen in een kleine drugsbende doet oplaaien, moeten familie, vrienden en gemeenschap met de impact leven.
Poster voor Rebellion Rebellion Rebellion is een vijfdelige serie over de opstand in 1916 van de Ieren. Nadat de verwachtingen voor een korte, maar glorieuze campagne niet zijn waargemaakt, sociale stabiliteit is uitgehold en de opkomst van Ierse trost, komt Ierland in opstand. Door de ogen van een groep vrienden uit Belfast, Dublin en Londen volgen wij hun essentiële en tegenstrijdige rollen richting Ierse onafhankelijkheid.
Poster voor Single Handed Single Handed Jack Driscoll keert vanuit Dublin terug naar het kustdorp waar hij geboren en getogen is. Als brigadier volgt hij daar zijn vader op die recentelijk met pensioen is gegaan. Zijn wijk is groot, het terrein extreem en de gemeenschap leeft op de rand. Jack moet 24 uur per dag bereikbaar zijn en staat vaak alleen voor de moeilijkste zaken.
Poster voor Smother Smother Val Ahern is met haar echtgenoot Denis en haar drie dochters woonachtig in een klein dorpje aan de woeste kust van County Clare. De ochtend na een familiefeest wordt haar man dood gevonden aan de voet van een rots, waarna Val probeert te achterhalen wat er die nacht precies is gebeurd.
Poster voor Striking Out Striking Out Wanneer Tara ondekt dat Eric, haar verloofde en collega advocaat, vreemd is gegaan met een collega, verlaat ze hem en hun prestigieuze firma om haar eigen praktijk op te zetten. Tara's zaken brengen haar in direct conflict met invloedrijke families, en juridische en politieke instellingen, evenals de uitdaging van haar persoonlijke moraal.
Poster voor The Fall The Fall De serie speelt zich af in Noord-Ierland en volgt een PSNI-onderzoek naar een reeks recente moorden. Wanneer de PSNI het onderzoek niet binnen 28 dagen weet af te ronden, wordt hoofdinspecteur Stella Gibson van de Metropolitan Police Service ingeroepen om naar het onderzoek te kijken. Onder haar leiderschap moeten de lokale detectives de seriemoordenaar die Belfast terroriseert opsporen en stop...