Overzicht series voor SBS (AU)

Seriesfeed heeft op dit moment 7 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Celebrity Mastermind AU Celebrity Mastermind AU Zestien geliefde Australische beroemdheden zullen gedurende vijf weken strijden om de winnende titel, terwijl ze de druk onder ogen zien als ze vragen beantwoorden op basis van hun speciale onderwerpen. In elke aflevering van Celebrity Mastermind, die wordt gepresenteerd door journaliste Jennifer Byrne, gaat één beroemdheid door naar de grote finale.
Poster voor Deep Water Deep Water Rechercheurs Tori Lustigman en Nick Manning onderzoeken een bizarre moordzaak in Bondi, waar ze een connectie menen te ontdekken tussen deze moord en een aantal onverklaarbare doodsoorzaken, 'zelfmoorden' en verdwijningen in de jaren 80 en 90. Er volgen nog meer rituele moorden. Ze zetten alles op het spel om de waarheid te achterhalen.
Poster voor Family Rules (2017) Family Rules (2017) Deze serie geeft een exclusief inzicht in het moderne gezinsleven door de ogen van negen zussen en hun moeder. Angela, Shenika, Helen, Kelly, Kiara, Sharna, Aleisha, Jessica en Hannah navigeren hun weg door de adolescentie en volwassenheid terwijl hun moeder, Daniella, hen levenslessen probeert bij te brengen. Met hun eigen unieke gevoel voor humor en stijl leren de meisjes hun eigen ambities t...
Poster voor Hungry Ghosts Hungry Ghosts Wanneer een krachtig amulet wordt gebroken aan de vooravond van het Hungry Ghost Festival in Melbourne, wordt een wraakzuchtige geest opgeroepen die de doden met zich meebrengt. Terwijl ze grote schade aanrichten in de Vietnamese Australische gemeenschap, verloren liefdes terugwinnen en oude wrok terugbetalen, moet een jonge vrouw die nooit de verantwoordelijkheid heeft genomen voor wie ze zou ...
Poster voor Safe Harbour Safe Harbour Deze psychologische thriller in Brisbane speelt zich af rond een groep vrienden waarvan de zeilvakantie naar Indonesië hun leven voor altijd verandert nadat ze een boot tegenkomen die is overladen met asielzoekers.
Poster voor The Hunting The Hunting The Hunting gaat over twee leraren op de middelbare school die ontdekken dat studenten naaktfoto's delen van hun minderjarige vrienden en leeftijdsgenoten, en de consequenties hiervan voor de tieners en hun families.
Poster voor Top Gear Australia Top Gear Australia Top Gear Australia zal niet alleen exclusief en state-of-the-art voertuigen beschouwen, maar ook de auto's uit de Australische cultuur definiëren.