Overzicht series voor Science Channel

Seriesfeed heeft op dit moment 17 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Futurescape Futurescape Futurescape is een zesdelige serie die allerlei futuristische concepten zal onderzoeken. Telepathie, het koloniseren van de ruimte, voor altijd jong blijven, robotburgers, noem maar op.
Poster voor How the Universe Works How the Universe Works De serie How The Universe Works leert ons onder andere hoe sterren worden geboren en hoe oerenergie werkt. Je komt alles te weten over zwarte gaten, de oerknal en de supernova’s. Deze documentaire brengt je ver buiten onze eigen melkweg, op een spectaculaire en onvoorstelbaar mooie reis door het heelal.
Poster voor Impossible Engineering Impossible Engineering Impossible Engineering kijkt naar de geschiedenis van baanbrekende mega-structuren van de moderne tijd. Achter elk schijnbaar onmogelijk wonder van moderne techniek schuilt een cast van historische pioniers die nieuwe bouwtechnieken ontwierpen, risico's namen op ongeteste materialen en hun vakgebied radicaal veranderden. Dit programma is een eerbetoon aan hun prestaties. Elke aflevering besc...
Poster voor Mysteries of Apollo Mysteries of Apollo Nieuwe informatie onthult het geheime verhaal van de redding van Apollo 13 en hoe de beste geesten van Amerika innovatieve wetenschap en techniek gebruikten om het leven te redden van drie astronauten die geconfronteerd worden met leven of dood tijdens een van de gevaarlijkste missies van NASA.
Poster voor Mysteries of the Abandoned Mysteries of the Abandoned Documentaire van Science Channel over verlaten architectonische hoogstandjes. Waarom zijn ze verlaten, en hoe zijn ze gebouwd?
Poster voor MythBusters MythBusters MythBusters is een Amerikaans wetenschappelijk programma dat gepresenteerd wordt door Jamie Hyneman en Adam Savage. Samen met hun ploeg van Mythbuilders en vriend Buster vertellen ze niet alleen de mythes, zij testen ze om te zien welke werkelijk mogelijk zijn en welke gewoon een broodjeaapverhaal zijn.
Poster voor MythBusters Jr. MythBusters Jr. De meest getalenteerde kinderen van het land krijgen de kans om hun STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, and Math) vaardigheden te laten zien.
Poster voor NASA's Unexplained Files NASA's Unexplained Files Hoe meer we ontdekken over het universum, hoe meer nieuwe mysteries we tegenkomen. In NASA’s Unexplained Files worden opmerkelijke zaken besproken die de sterrenkundigen en ruimtevaarders van NASA tegenkwamen tijdens hun werk en hen voor nieuwe raadsels stelden. Onverklaarbare vliegende objecten in de ruimte, levende geisers op de maan van Mercurius en merkwaardige sporen op Mars.
Poster voor Sci-Fi Science: Physics of the Impossible Sci-Fi Science: Physics of the Impossible In elke aflevering behandelt Dr. Kaku een technologisch concept van sciencefiction en ontwerpt z'n eigen theoretische versie van die technologie met moderne wetenschap.
Poster voor Secrets in the Jungle Secrets in the Jungle Ontdek de buitengewone geheimen achter onbekende oerwouden over de hele wereld terwijl experts de nieuwste wetenschap en technologie gebruiken om de verloren beschavingen en onontdekte schatten te verkennen waarvan wordt beweerd dat ze erin verborgen zijn.
Poster voor Space's Deepest Secrets Space's Deepest Secrets De verhalen van ruimteonderzoekers die hun carrières en levens riskeren om de mensheid naar onbekende werelden te leiden.
Poster voor Super Factories Super Factories Betreed de slimste, grootste en meest geavanceerde fabrieken ter wereld om een kijkje achter de schermen te nemen bij de vele unieke producten die ze met verbijsterende snelheden en verbazingwekkende efficiëntie en precisie vervaardigen.
Poster voor The Unexplained Files The Unexplained Files In The Unexplained Files worden onverklaarbare zaken onderzocht.
Poster voor Through the Wormhole Through the Wormhole Deze baanbrekende serie, gepresenteerd door Morgan Freeman, exploreert de diepste mysteries en geheimen van het bestaan. Zijn we alleen? Wat was er voor het eerste leven? Hoe begon het leven? Voor het eerst brengen we de meest briljante geesten binnen de wetenschap samen om al deze vragen te verklaren. Astrofysici, kwantummechanici, snaartheoretici en biologen schetsen gezamenlijk een beeld ove...
Poster voor Truth Behind  the Moon Landing Truth Behind the Moon Landing Truth Behind the Moon Landing test het bewijs en past wetenschappelijke redeneringen toe op samenzweringen met behulp van voormalig NASA-astronaut Leland Melvin, oorlogsveteraan uit Irak en voormalig FBI-agent Chad Jenkins en auteur Mike Bara.
Poster voor Unearthed (2016) Unearthed (2016) Unearthed decodeert mysteries en combineert wetenschappelijk onderzoek met CGI-animatie om de verborgen geheimen van iconische structuren en monumenten van over de hele wereld te onthullen om te ontdekken hoe ze werden ontworpen, gebouwd, gebruikt en in sommige gevallen verloren en herontdekt.
Poster voor What on Earth? What on Earth? Wat op aarde? is een Amerikaans televisieprogramma uitgezonden op Science Channel. Het onderzoekt vreemde satellietbeelden en speculeert over wat het vreemde fenomeen heeft veroorzaakt. Het programma debuteerde in februari 2015.