Overzicht series voor Sky Atlantic (IT)

Seriesfeed heeft op dit moment 8 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 1992 1992 De serie speelt zich af in het begin van de jaren negentig, toen er in Italië sprake was van een nationaal onderzoek naar corruptie dat zich afspeelde in politieke partijen. De serie volgt zes mensen wiens leven verstrengeld zijn met het snel veranderende politieke landschap.
Poster voor Devils Devils Na betrokken te zijn geweest bij een dodelijk schandaal, vecht een handelaar bij een vooraanstaande bank in Londen om zijn naam te zuiveren, maar in plaats daarvan ontdekt hij een intercontinentale samenzwering, bedacht door krachtige krachten die in de schaduw opereren.
Poster voor Gomorra Gomorra De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro, gevreesd en gerespecteerd door iedereen en de invloedrijkste persoon in Napels. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Ciro Dï Marzio die zijn leven voor Pietro zou geven. Pietro's zoon Genny is nog niet klaar om de leiding van zijn vader over te nemen, dus aan Ciro de schone taak om hem op te leiden. Maar dan zorgt een rivaliserende bend...
Poster voor Romulus Romulus Het verhaal over Romulus en zijn tweelingbroer Remus, in de achtste eeuw voor Christus. zoals gezien door de ogen van drie mensen over de dood, eenzaamheid en geweld.
Poster voor The Miracle (2018) The Miracle (2018) Tijdens een inval bij een mafiabaas vindt de politie een beeld van de Maagd Maria dat tranen van bloed huilt. Dit zet het leven van gelovigen en ongelovigen op zijn kop.
Poster voor The New Pope The New Pope Deze follow-up van "The Young Pope" uit 2017 duikt in de innerlijke werking van het Vaticaan, terwijl het de menselijke verlangens, ondeugden en kwetsbaarheden van de machthebbers en de complexiteit die tegenwoordig inherent is aan het geloof, onderzoekt.
Poster voor The Young Pope The Young Pope Lenny Belardo is niet zomaar een Paus. Hij is de jongste en eerste Amerikaanse Paus in de geschiedenis. We vinden hem op de morgen van zijn eerste dag als Paus in zijn kantoor, zich voorbereidend op de machtsstrijd die plaatsvindt binnen de gesloten, geheime Vaticaanse muren.
Poster voor ZeroZeroZero ZeroZeroZero ZeroZeroZero, gebaseerd op het gelijknamige boek van bestsellerauteur Roberto Saviano, is een onvergetelijke verkenning van de werking van de wereldwijde cocaïnehandel.