Overzicht series voor Sky Max

Seriesfeed heeft op dit moment 6 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor A Town Called Malice A Town Called Malice 'A Town Called Malice' volgt de Lords, een misdaadfamilie van kruimeldieven uit Zuid-Londen, terwijl ze vanuit Londen naar Spanje vertrekken om te profiteren van een onverwachte meevaller, en om aan de aandacht van de politie te ontsnappen in een spraakmakend moordonderzoek.
Poster voor Funny Woman Funny Woman Een jonge vrouw uit Blackpool vindt haar komische stem in de door mannen gedomineerde wereld van de sitcom uit de jaren zestig.
Poster voor Never Mind the Buzzcocks Never Mind the Buzzcocks De legendarische popcultuurshow is terug. Gastheer Greg Davies wordt bijgestaan door de vaste gasten Noel Fielding, Daisy May Cooper en Jamali Maddix voor muziekthema's.
Poster voor The Midwich Cuckoos The Midwich Cuckoos Een spannende hedendaagse herinterpretatie van John Wyndhams sciencefictionklassieker met in de hoofdrollen Keeley Hawes en Max Beesley. Midwich is een rustig forenzenstadje waar niet veel gebeurt. Dat wil zeggen, tot in de schemering van een late zomerdag, wanneer iedereen binnen een bepaald deel van de stad bewusteloos raakt. Het merkwaardige incident lijkt tijdelijk en de getroffenen komen w...
Poster voor The Rising The Rising Neve Kelly ontdekt dat ze dood is. Ze is bang en in de war door dit nieuwe bestaan, maar als ze zich realiseert dat ze is vermoord, is ze woedend. Ze is vastbesloten om haar moordenaar te vinden en gerechtigheid te krijgen, in de overtuiging dat het iemand was die ze kende. The Rising, aangekondigd als een onderscheidende toon en visuele stijl, is een verhaal over liefde, gerechtigheid en de k...
Poster voor Wolfe Wolfe De avonturen van professor Wolfe Kinteh, een rechercheur in het noorden van Engeland.