Overzicht series voor Smithsonian Channel

Seriesfeed heeft op dit moment 3 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Aerial Britain Aerial Britain Luchtfoto's verkennen de monumenten en de geschiedenis van Engeland, Wales en Schotland.
Poster voor Amazing Animal Friends Amazing Animal Friends Beste vrienden zijn er in alle soorten, maten en soorten, van Amerika tot Australiƫ en van Groot-Brittanniƫ tot Zimbabwe. Deze zesdelige serie kijkt naar de schattigste, grappigste en minst verwachte dierenrelaties ter wereld, met dieren die niet met elkaar zouden moeten opschieten, maar om wat voor reden dan ook hun speciale band laten werken. Ga met ons mee terwijl we de wereld rondreizen o...
Poster voor America in Color America in Color In de jaren 20 ondergaat de VS de periode van de grootste verandering in de geschiedenis van het land. Over een periode van tien jaar verandert het land van koetsen met paarden, bescheiden kleding en saloons in een natie van auto's, geƫmancipeerde vrouwen en een alcoholverbod. Nooit geziene archiefbeelden en zeldzame opnames tonen ons dit decennium voor de eerste keer in kleur.