Overzicht series voor Spectrum

Seriesfeed heeft op dit moment 5 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Joe Pickett Joe Pickett Een jachtopziener en zijn gezin navigeren door het veranderende politieke en sociaal-economische klimaat in een klein plattelandsstadje in Wyoming. Het stadje wordt omringd door een rijke geschiedenis en een uitgestrekte wildstand, maar verbergt tientallen jaren aan listen en geheimen die nog moeten worden ontsluierd.
Poster voor L.A.'s Finest L.A.'s Finest De vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett begint opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna, een werkende moeder, die zonder dat zij daar iets aan kan doen vol afgunst kijkt naar de vrijheden van Syd. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.
Poster voor Panhandle Panhandle Panhandle is een serie over gemeenschap, verbondenheid en, jawel, 'Just-in-Florida'-personages. Panhandle koppelt een excentrieke, agorafobische leunstoel-detective aan een onwillige verkeersagent. Samen worstelen Bell Prescott en Cammie Lorde met persoonlijke demonen, schokkende wendingen en een paar krokodillen op hun reis om zichzelf en hun stad te genezen.
Poster voor Paradise Lost Paradise Lost Een man die teruggaat naar Mississippi met zijn Palo Alto-psychiaterpartner, om een mysterie op te lossen dat op een enigszins ongebruikelijke manier moet worden opgelost.
Poster voor The Bite The Bite De serie volgt het leven van twee buren, Rachel en Lily, terwijl ze door het leven in quarantaine in New York City navigeren. Wanneer een onverwachte, dodelijke tweede golf van het virus arriveert, volgen we deze twee vrouwen in ongekende tijden terwijl ze jongleren met hun carrière, hun dierbaren en mogelijk ... het einde van de wereld?