Overzicht series voor Stan

Seriesfeed heeft op dit moment 7 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor After the Night After the Night Het waargebeurde verhaal van een van de dodelijkste seriemoordenaars van Australiƫ, Eric Edgar Cooke. Met ongekende toegang tot de vrouw van de moordenaar en de twee mannen die ten onrechte zijn veroordeeld voor zijn misdaden, verkent de serie de aangrijpende erfenis van de beruchte moordenaar.
Poster voor Black Snow Black Snow In 1995 werd de zeventienjarige Isabel Baker vermoord. De misdaad schokte het stadje Ashford en verwoestte de gemeenschap van Isabel. De zaak is nooit opgelost, de moordenaar is nooit gevonden. In 2020 brengt het openen van een tijdcapsule een geheim aan het licht dat rechercheur James Cormack op het spoor van de moordenaar zet.
Poster voor Bloom Bloom Een jaar na een verwoestende vloed, die vijf lokale inwoners in een idyllisch stadje doodt, verschijnt een mysterieuze nieuwe plant met de kracht om hun jeugd te herstellen. Het is een wondergeschenk waarvoor sommigen zullen doden om het geheim te bewaren.
Poster voor RuPaul's Drag Race Down Under RuPaul's Drag Race Down Under Drag queen-deelnemers, gehost door RuPaul, doen mee aan een wedstrijd in eliminatiestijl en laten hun spullen zien in verschillende uitdagingen. Allemaal om te bewijzen dat ze hebben wat nodig is om de eerste 'Down Under Drag Queen Superstar' te zijn.
Poster voor The Gloaming The Gloaming Wanneer een onbekende vrouw op brute wijze wordt vermoord, werkt rechercheur Molly McGee samen met collega-agent Alex O'Connell - met wie ze een tragisch verleden deelt - om de misdaad op te lossen.
Poster voor Wolf Creek Wolf Creek Mick Taylor is een moordlustige psychopaat die Wolf Creek op zijn kop zet. Mick kiest een familie die op vakantie is in Noord-Australiƫ om te terroriseren en vernietigen. De ernstig verwonde, 19 jaar oude, Eve overleeft de slachting van haar ouders en kleine broertje, herstelt van haar verwondingen en zet alles op alles om namens haar familie wraak te nemen. Maar kan ze winnen van het vleesge...
Poster voor Wolf Like Me Wolf Like Me Iedereen brengt zijn eigen bagage mee naar een nieuwe relatie. Gary en Mary zijn niet anders. Gary is een emotioneel wrak en worstelt om voor zijn dochter te zorgen sinds de dood van zijn vrouw. Mary heeft een geheim dat ze met niemand kan delen. Het universum heeft deze twee niet voor niets bij elkaar gebracht, ze moeten gewoon de borden blijven volgen.