Overzicht series voor Streamz

Seriesfeed heeft op dit moment 13 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 2DEZIT 2DEZIT Het leven op de universiteit stelt de relatie van twee highschool sweethearts op de proef. Ze worden door hun vier kotgenoten al snel meegezogen in een wereld vol seks, drank en drugs, maar ook diepe gesprekken, experimenten en (emotionele) katers.
Poster voor Couples Therapy Couples Therapy Elf koppels hebben in deze mockumentary elk zo hun reden om in relatietherapie te gaan. We ontmoeten ze bij de therapeut en leven mee met alle bizarre, chaotische en grappige discussies.
Poster voor Déjà-Vu Déjà-Vu In ‘Déjà-Vu’ volgen we Florence Fierens, een drukbezette carrièrevrouw en radiohost. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een nationaal publiek en zet ze zich in voor vrouwenrechten en tegen huiselijk geweld. Haar ogenschijnlijk zorgeloze leventje komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht uit het leven stapt. Op van verdri...
Poster voor Don't Scream Don't Scream In 'Don't Scream' worden de verschillende kandidaten telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William zelf is ingericht als een gethematiseerd spookdomein. Vanuit zijn controlekamer turft William nauwgezet elke gil, groot of klein. Wie het meeste gilt, verliest het spel.
Poster voor Exen Exen Bon-vivant Gilles zweert Yasmine dat hij echt is veranderd en zijn losbandige leventje vaarwel heeft gezegd. Tot hij met haar in het huwelijksbootje stapt en zijn ex-lieven niet langer kan ontlopen.
Poster voor F*** You Very, Very Much F*** You Very, Very Much Wanneer An schaamteloos komaf maakt met haar banale bestaan, sleurt ze haar twee hartsvriendinnen, Flo en Violet, mee in een onbezonnen jaar van procrastinatie en vrolijke chaos. Eigenzinnige komedie over jezelf terugvinden ten tijde van Tinder, Trump en tofu.
Poster voor Geldwolven Geldwolven Wanneer fraude-expert Frank de Jong erachter komt dat de wereld niet zo eerlijk is als hij dacht, beslist hij voor het eerst in zijn leven de regels te overtreden. Samen met zijn tegenpool waagt hij zich aan steeds grotere oplichtingen.
Poster voor Glad Ijs Glad Ijs Ijsroommagnaat Philip Druyts (aka Phil Frisco) wordt ontvoerd. Philip is een succesvol ondernemer, die blind is voor de problemen die zich binnenshuis afspelen.
Poster voor Met de Joris - De Weg naar Metejoor Met de Joris - De Weg naar Metejoor Deze docureeks vertelt hoe Joris van Rossem Metejoor werd. Hoe hij zijn faalangst overwon en in 6 jaar tijd uitgroeide tot de populairste mannelijke artiest in Vlaanderen. Een uniek verhaal over groei en liefde voor muziek.
Poster voor Nonkels Nonkels In Nonkels wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd overhoop gegooid door de onverwachte komst van een Afrikaanse vluchteling.
Poster voor Storm Lara Storm Lara Radiostem Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara's karakter zal op de proef gesteld worden.
Poster voor The Window The Window De serie geeft een blik op de miljarden business rond het internationale profvoetbal waar, aan het eind van het seizoen van de Engelse Super League, spelers worden gekocht en verkocht.
Poster voor True Crime Belgium True Crime Belgium Nagelbijtende Belgische misdaadverhalen, waarvan de harde realiteit de fictie overtreft. Pakkende getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden, zetten je op het puntje van je stoel.