Overzicht series voor TBS

Seriesfeed heeft op dit moment 34 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 10 Items Or Less 10 Items Or Less 10 Items Or Less gaat over een minder-dan-succesvolle zakenman uit New York die terugkeert naar zijn geboortestad, om de familiesupermarkt na de dood van zijn vader over te nemen. Maar zijn managementstijl is duidelijk verschillend van die van zijn vader. Dit alles zorgt voor een komische chaotische werkplaats.
Poster voor Ajin Ajin De mysterieuze, onsterfelijke mensen beter bekend als Ajin verschenen 17 jaar geleden voor het eerst in Afrika. Toen ze ontdekt werden, werden ze bestempeld als bedreiging voor de mensheid.
Poster voor Angie Tribeca Angie Tribeca Angie Tribeca is een lone-wolf detective van de Really Heinous Crimes Unit die niet blij is met haar baas als ze moet gaan samenwerken met een partner.
Poster voor Are We There Yet? Are We There Yet? Are We There Yet? gaat over Nick, een oud sporter die het nu moet doen met een kantoorbaantje van negen tot vijf en Suzanne, de moeder van twee tieners. Nick en Suzanne zijn inmiddels zes maanden getrouwd en de eerste problemen beginnen zichtbaar te worden. Het leven van een getrouwd stel is niet altijd even makkelijk. Daarbij moet Nick nog steeds zijn plaats in het gezin van Suzanne zien te vi...
Poster voor Chad Chad Chad, een 14-jarige Perzische jongen, volgt zijn eerste jaar op de middelbare school met een missie om populair te worden. Chads vriendschappen en gezond verstand worden tot het uiterste gedreven terwijl hij elke tactiek gebruikt die hij tot zijn beschikking heeft om vriendschap te sluiten met de coole kinderen, terwijl hij het nieuwe datingleven van zijn moeder doorstaat en zich verzoent met z...
Poster voor Clipped Clipped Clipped volgt een groep van buitenbeentjes van de middelbare school die samenwerken bij de kapperszaak Buzzy's. Hun dromen liggen aan de andere kant van de Charles River in Boston, maar voor nu werken ze hard om die dromen ooit te bereiken.
Poster voor Conan Conan Conan O'Brien keert terug naar de televisie negen maanden na de gebeurtenissen die er toe hebben geleden dat hij gestopt is bij The Tonight Show. Nu, samen met Andy Richter en Jimmy Vivino & the Basic Cable Band is Conan terug om weer de nachtprogrammering over te nemen.
Poster voor Final Space Final Space Een astronaut genaamd Gary en zijn planeetvernietigende sidekick Mooncake beginnen aan een reis door de ruimte om het mysterie van Final Space, het laatste punt in het universum, te ontsluiten.
Poster voor Full Frontal with Samantha Bee Full Frontal with Samantha Bee Full Frontal with Samantha Bee is een satirische talkshow gepresenteerd door Samantha Bee.
Poster voor Fullmetal Alchemist: Brotherhood Fullmetal Alchemist: Brotherhood Fullmetal Alchemist: Brotherhood begint weer van voren af aan, maar houdt zich dit keer volledig aan de plot in de manga, zonder eigen zijsprongen. Per aflevering werden ongeveer twee manga-hoofdstukken behandeld. De eerste 13 afleveringen van Brotherhood beslaan hetzelfde verhaal als de eerste 26 van de eerste anime, wat betekent dat veel details van het verhaal daar overgeslagen zijn.
Poster voor Glory Daze Glory Daze Glory Daze speelt zich af in 1986 in de staat Indiana. De serie draait om een groep vrienden die het eerste jaar ingaat aan de Hayes University. De jonge lui zijn voor het eerst in het leven op zichzelf en moeten zich voorbereiden op wat er de komende jaren gaat gebeuren.
Poster voor Go-Big Show Go-Big Show Een extreme talentenjacht van een uur waarin supergrote talenten worden getoond op een schaal die nog nooit eerder op televisie te zien was. Met monster trucks, alligator trainers, stunt boogschieten en andere radicale prestaties, het programma viert gewaagde acts naast persoonlijke, achter de schermen verhalen van de uitdagers als ze strijden head-to-head om indruk te maken op de juryleden e...
Poster voor Ground Floor Ground Floor Ground Floor speelt zich af in de moderne wereld van het Amerikaanse bedrijfsleven. De show gaat over Brody, een jonge hot-shot bankier bij Whitestone Trust, die dacht dat hij gewoon een one-night stand met Jennifer had, een mooie vrouw die hij ontmoette in een bar. Maar als hij ontdekt dat ze werkt in het onderhoud van het gebouw waar hij werkt, beginnen hun wereld te botsen op de meest onverw...
Poster voor Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses Toverwereldfans stellen hun Harry Potter-kennis op de proef voor de ultieme eer om tot Huisbeker-kampioen te worden uitgeroepen.
Poster voor King of the Nerds King of the Nerds King of the Nerds volgt deelnemers die strijden in verschillende uitdagingen. Ze worden getest op hun intellect, vindingrijkheid, vaardigheden en kennis. De winnaar wint $100.000.
Poster voor Kiznaiver Kiznaiver Kiznaiver speelt zich af in de Japanse stad Sugomori City. Op een dag vertelt Noriko Sonosaki aan haar klasgenoot Katsuhira Agata dat ze geselecteerd is om een Kiznaiver te zijn. Met het Kizuna System kan Katsuhira zijn wonden delen en zich verbinden met levens en persoonlijkheden die verschillen van die van hem.
Poster voor Men at Work Men at Work Men at Work volgt het leven van vier vrienden. Als Milo erachter komt dat zijn vriendin is vreemdgegaan, vindt hij troost bij zijn drie beste vrienden. Zij helpen hem opnieuw uit te vinden wat mannelijkheid is met de belofte van seks, alcohol en een ernstige bromance.
Poster voor Miracle Workers Miracle Workers Craig (Daniel Radcliffe) is een engel op laag niveau die verantwoordelijk is voor het verwerken van alle gebeden van de mensheid. God is klaar om door te gaan naar zijn volgende project omdat hij van mening is dat de aarde in grote problemen verkeert. Zijn plan is simpel: blaas de planeet op. Om globale vernietiging te voorkomen, moeten Craig en mede-engel Eliza een schijnbaar onmogelijk gebed ...
Poster voor My Boys My Boys My Boys gaat over sportjournaliste P.J. Franklin uit Chicago, zij probeert de man van haar dromen te vinden, ondanks haar jongensachtige trekjes en de bemoeizucht van de vele mannen in haar leven: haar broer, haar ex-lief, haar ex-huisgenoot, haar collega en een journalist van een concurrerend blad. P.J. Franklin is sportjournaliste en sportfan in hart en nieren. Ze leeft in een echte mannenwer...
Poster voor Neighbors from Hell Neighbors from Hell Een demonenfamilie uit de hel, genaamd de Hellmans, zijn door Satan op een missie gestuurd naar Houston, Texas. Een bedrijf heeft hier een superboor ontwikkeld die naar de kern van de aarde kan boren. Satan vreest dat mensen de hel zullen binnenvallen en wil de boor vernietigen. De Hellmans worden geconfronteerd met een cultuurschok en proberen aan te sluiten bij de mens. Ze beseffen ook dat m...
Poster voor People of Earth People of Earth Journalist Wyatt Jones is sceptisch wanneer hij een praatgroep voor mensen die door aliens ontvoerd denken te zijn onderzoekt, maar hoe meer hij te weten komt, hoe meer hij gaat twijfelen.
Poster voor Power Slap: Road to the Title Power Slap: Road to the Title Power Slap is 's werelds belangrijkste slap fighting organisatie, gelicenseerd en gesanctioneerd door de Nevada State Athletic Commission. Onder leiding van Dana White vecht Power Slap met deelnemers van over de hele wereld op het ultieme podium om hun kracht, techniek en vastberadenheid te tonen.
Poster voor Rat in the Kitchen Rat in the Kitchen 'Rat in the Kitchen', gepresenteerd door de iconische komiek Natasha Leggero en de beroemde chef-kok Ludo Lefebvre, is een kat-en-muisspel met hoge inzet waarin de kijkers detective mogen spelen. Een mix van professionele chef-koks en gepassioneerde thuiskoks strijden in een reeks van creatieve kookuitdagingen, verdienen geld in hun bank voor elk gerecht dat indruk maakt op chef-kok Ludo en dit...
Poster voor Search Party Search Party Wanneer een voormalige universiteits-kennis op mysterieuze wijze verdwijnt, wordt er een zoektocht georganiseerd.
Poster voor Sullivan and Son Sullivan and Son Sullivan & Son draait om Steve Sullivan, een advocaat uit New York die een bezoek brengt aan zijn Ierse Amerikaanse vader Jack en Koreaanse moeder Ok Cha, net als ze zich voorbereiden om hun bar te verkopen in een volksbuurt van Pittsburgh en met pensioen willen gaan. Tot hun verbazing besluit hij te blijven en de bar over te nemen. De bar blijkt een populaire plek onder de lokale bevolking.
Poster voor The Bill Engvall Show The Bill Engvall Show The Bill Engvall Show gaat over een familietherapeut, die zijn eigen familie niet altijd even goed begrijpt.
Poster voor The Cube (US) The Cube (US) Deelnemers moeten vaardigheid demonstreren terwijl ze schijnbaar eenvoudige taken doorstaan ​​terwijl ze opgesloten zitten in 'The Cube', een intimiderende glazen doos met een eigen geest en houding, in de hoop een grote geldprijs te winnen.
Poster voor The Detour The Detour The Detour is een comedyserie over een familie die problemen aantrekt. Het gezin bestaat uit vader Nate, die op een roadtrip gaat met zijn vrouw Robin en kinderen Delilah en Jared. Pech en onheil vinden hen na iedere bocht op deze vreselijke reis. Als er ergens problemen zijn, weet deze familie een manier om ze te vinden.
Poster voor The Dress Up Gang The Dress Up Gang The Dress Up Gang speelt zich af in een surrealistische versie van Los Angeles. Donny en Cory zijn huisgenoten die op elkaar passen. Donny, een verantwoordelijke volwassene met het temperament en de vooruitzichten van een kind, vertrouwt op begeleiding en levensadvies van Cory, de vaderachtige dertiger die al geruime tijd op zijn bank neerstort.
Poster voor The Guest Book The Guest Book Het verhaal van het vakantiehuisje Froggy Cottage en haar gasten.
Poster voor The Last O.G. The Last O.G. Een ex-gedetineerde moet wennen aan het leven buiten de gevangenis wanneer hij vrij wordt gelaten.
Poster voor Wedding Band Wedding Band Wedding Band gaat over vier vrienden die samen in de band Mother of the Bride spelen. Tommy is een eeuwige vrijgezel en zanger van de band. Zijn beste vriend Eddie speelt gitaar, is getrouwd en vader van twee kinderen. Zijn broer Barry is de drummer van de band. En dan is er nog de Stevie de bassist. Hij heeft al in meerdere grotere bands gespeeld maar heeft nergens een basis plek weten te bema...
Poster voor Wrecked Wrecked Wrecked is een comedy over een groep mensen die moeten overleven op een onbewoond eiland. Een nieuwe wereld gaat voor hen open, maar er schuilen vele gevaren. De meeste creëren ze zelf. De groep is volledig op zichzelf aangewezen en mist alle moderne technologieën. Zo is er geen sanitair, Wi-Fi of sociale media.
Poster voor Your Family or Mine Your Family or Mine Your Family or Mine draait om Oliver en Kelli, die zijn het levende bewijs van het adagium 'als je met iemand trouwt, trouw je met de hele familie'.