Overzicht series voor TLC

Seriesfeed heeft op dit moment 47 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 19 Kids and Counting 19 Kids and Counting Jeugdliefdes Jim Bob en Michelle zien kinderen als cadeautjes, en na meer dan 20 jaar huwelijk hebben ze 19 cadeaus gekregen van tien jongens en negen meisjes. Dit betekent dat Michelle al bijna de helft van haar leven zwanger is. TLC haalt dit familiefenomeen uit Arkansas met deze documentairereeks in huis.
Poster voor 90 Day Fiancé 90 Day Fiancé Wie als buitenlander met een Amerikaan wil trouwen, kan hiervoor een speciaal visum krijgen. Maar dit K-1 formulier is slechts negentig dagen geldig. Wordt er niet getrouwd in die periode, dan moet de beoogde bruid of bruidegom het land weer verlaten.
Poster voor 90 Day Fiance Pillow Talk 90 Day Fiance Pillow Talk Amerikanen verhuizen naar een vreemd land allemaal in de naam van liefde. Zal het ontwortelen van hun leven in de Verenigde Staten lonen, of zullen ze inpakken en terugkeren naar Amerika met een gebroken hart?
Poster voor 90 Day Fiancé: B90 Strikes Back! 90 Day Fiancé: B90 Strikes Back! Stellen van voor de 90 dagen herbeleven hun grootste momenten, reageren op critici van de sociale media en Pillow Talk, terwijl ze sappige extra's onthullen!
Poster voor 90 Day Fiancé: Before The 90 Days 90 Day Fiancé: Before The 90 Days Volg de stellen die een bestaande online relatie hebben, maar elkaar nog niet in het echt hebben ontmoet. Wij volgen hun reis naar het land van de toekomstige partner waar ze hun relatie beginnen en de start van het K-1 Visa proces.
Poster voor 90 Day Fiancé: Happily Ever After? 90 Day Fiancé: Happily Ever After? 90 Day Fiancé: Happily Ever After? staat stil bij de meest memorable stellen van 90 Day Fiancé waar ze beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun huwelijk. Het waanzinnige aftellen naar het altaar ligt misschien achter hen, maar het ware drama begint zich net te ontvouwen, omdat deze jonggehuwden de uitdagingen van het leven met iemand geconfronteerd zien die ze amper kennen.
Poster voor 90 Day Fiancé: HEA Strikes Back! 90 Day Fiancé: HEA Strikes Back! The Happily Ever After? cast kijkt naar de vorige aflevering en reageert vervolgens op opmerkingen van de Pillow Talk-cast en de meest opwindende tweets!
Poster voor 90 Day Fiancé: Self-Quarantined 90 Day Fiancé: Self-Quarantined Voor de koppels in de franchise van 90 DAY FIANCÉ zijn hun relaties getest op afstand, culturele en religieuze verschillen, sceptische families, taalbarrières en nog veel meer. Net als de rest van de wereld worden hun levens en liefde geconfronteerd met een onpeilbare uitdaging van de wereldwijde pandemie van het coronavirus.
Poster voor 90 Day Fiancé: The Other Way 90 Day Fiancé: The Other Way Amerikanen verhuizen naar een vreemd land allemaal in de naam van liefde. Zal het ontwortelen van hun leven in de Verenigde Staten lonen, of zullen ze inpakken en terugkeren naar Amerika met een gebroken hart?
Poster voor 90 Day Fiancé: What Now 90 Day Fiancé: What Now In deze speciale serie wordt ingezoomd op de levens van een aantal deelnemers van 90 Day Fiancé. Hoe gaat het nu met ze en waar staan ze in hun relatie? Dat blijkt niet altijd mee te vallen.
Poster voor Addicted to Marriage Addicted to Marriage 'Addicted to Marriage' volgt het leven van vier intrigerende vrouwen die dol zijn op trouwen. Ontmoet Monette, Shae, Amy, en Kecia, die samen al 20 keer het gangpad hebben betreden! Elke huwelijksfanaat is klaar om opnieuw "ja" te zeggen, maar zijn de mannen in hun leven er klaar voor? Sommige van de vrouwen weten precies wat ze willen in een toekomstig huwelijk, terwijl anderen worstelen m...
Poster voor Alaskan Women Looking for Love Alaskan Women Looking for Love Als het gaat om daten op het eiland Kodiak, Alaska, zeggen inwoners daar vaak: 'De kans is groot, maar de goederen kunnen een beetje vreemd zijn. ' Dus zes inheemse vrouwen uit Alaska - genoeg van sjofele mannen die bezig met jagen en vissen - werpen hun liefdeslijn ongeveer 5.000 mijl verderop in de zonovergoten en met romantiek gevulde stad Miami. Deze serie van zes afleveringen documenteer...
Poster voor America's Worst Tattoos America's Worst Tattoos Deze serie laat het hele proces zien. Van de achtergrond van de slechte tattoos, het coveren ervan en de onthulling van de nieuwe tatoeage.
Poster voor Body Parts Body Parts Anaplastologe Allison Vest opent de deuren van haar praktijk en vertelt over de gevallen van patiënten die anatomie missen als gevolg van trauma, kanker of aangeboren aandoeningen, maar een tweede kans hebben gekregen dankzij verbazingwekkende, realistische protheses. Haar protheses blijven vaak onopgemerkt dankzij de vakkundige combinatie van huidkleurcorrectie, haarplaatsing en zelfs delicaa...
Poster voor Breaking Amish Breaking Amish In een wereld waar "gewoon" als een compliment wordt beschouwd, trekt TLC de gordijnen open om de strikte tradities van de Amish / mennonitische religie en levensstijl te onthullen, terwijl camera's vijf mensen volgen die ervoor hebben gekozen het achter zich te laten en de wereld buiten hun eigen land te verkennen. 'Breaking Amish' biedt een nooit eerder vertoonde blik in het leven van jonge m...
Poster voor Cake Boss Cake Boss Cake Boss is een Amerikaanse realityserie over een bakkerij in Hoboken, New Jersey. Een echt familiebedrijf. De realityserie draait om de Italiaans-Amerikaanse familie van Bartolo Valastro. Buddy is een van de meest artistieke banketbakkers van Amerika, met een karakteristiek Italiaans temperament.
Poster voor Darcey & Stacey Darcey & Stacey Darcey en Stacey Silva, een tweeling uit de serie 90 Day Fiancé, openen de deuren wijd naar hun leven terwijl ze jongleren met relaties, familie en hun unieke tweelingwereld.
Poster voor David & Annie: After the 90 Days David & Annie: After the 90 Days Volgt het getrouwde stel David en Annie, terwijl ze geconfronteerd worden met obstakel na onverwacht obstakel en ons de rauwe, echte en blootgestelde realiteit van het opgroeien van een gezin laten zien.
Poster voor Dr. Pimple Popper Dr. Pimple Popper Dr. Sandra Lee is een van de meest vooraanstaande dermatologen van Amerika en specialist in het verwijderen van knobbels en cystes. Maar ze is bij het grote publiek vooral bekend als Dr. Pimple Popper, haar alias op Instagram en Youtube waar ze miljoenen volgers heeft die de gedetailleerde foto’s en filmpjes van haar werk bekijken.
Poster voor Dragnificent! Dragnificent! In Dragnificent! zien we make-overs door een team van experts, die hun uitdagingen aanpakken door gebruik te maken van hun individuele expertise en algehele fantastischheid: Alexis Michelle is een visagist, gespecialiseerd in bruiloften en speciale evenementen; BeBe is een ervaren evenementenplanner die van elke kamer een fantasieruimte kan maken; Jujubee, een mode-expert die bekend staat om ha...
Poster voor Evil Things Evil Things Evil Things onthult de weerzinwekkende verhalen van mensen die ternauwernood een paranormale activiteit overleefd hebben.
Poster voor Fred Van Leer: Alles Uit De Kast Fred Van Leer: Alles Uit De Kast In het nieuwe fashion programma Fred van Leer: Alles uit de kast schiet stylist Fred van Leer te hulp en trekt hij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om de kandidaten te helpen met een nieuwe look.
Poster voor Geek Love Geek Love Daten is nooit gemakkelijk, maar probeer het eens in een Darth Vader-masker of een Wonder Woman-kostuum. Als comicbook en sci-fi fanatiekelingen niemand kunnen vinden om hun passie mee te delen, nemen ze contact op met Ryan Glitch, de oprichter van sci-fi speeddating. Glitch organiseert speeddating sessie op grote evenementen als Comic-Con, om gelijkgestemden samen te brengen.
Poster voor Gypsy Sisters Gypsy Sisters Gypsy Sisters volgt het leven van de Stanleys, een luide, trotse familie uit Martinsburg.
Poster voor Here Comes Honey Boo Boo Here Comes Honey Boo Boo Het excentrieke meisje Alana Thompson en haar knotsgekke familie laten ons weer kennismaken met hun bijzondere leven op het Amerikaanse platteland.
Poster voor I Am Jazz I Am Jazz Het 14-jarige meisje Jazz is een doorsnee tiener die een balans probeert te vinden tussen haar verplichtingen op school, haar vrienden, haar familie en alles wat daar tussen zit. Maar bovenop deze chaotische puberagenda is er nog een obstakel waar ze mee moet zien te dealen: ze is namelijk transgender.
Poster voor My 600-lb Life My 600-lb Life My 600-lb Life documenteert de levens van een aantal mensen nemen bij wie overgewicht de overhand genomen heeft.
Poster voor My Big Fat American Gypsy Wedding My Big Fat American Gypsy Wedding My Big Fat American Gypsy Wedding duikt in de verborgen wereld van de Amerikaanse zigeuners. Elke aflevering zal de hechte zigeunergemeenschap verkennen.
Poster voor My Five Wives My Five Wives Maak kennis met Brady Williams, zijn vijf vrouwen, en hun gecombineerde 24 kinderen, die allemaal samen leven net buiten Salt Lake City, Utah. Geloven in gelijkheid voor iedereen en een God die alles liefheeft en accepteert, benadrukt de Williams familie dat hun keuze om samen te zijn meer te maken heeft met hun wederzijdse liefde en toewijding dan met religie.
Poster voor Next Great Baker Next Great Baker In het nieuwe seizoen van Next Great Baker wordt de bakwedstrijd naar een hoger niveau getild nu de deelnemers werken in teams van twee. Volgens Buddy is het maken van originele taartcreaties een prestatie die je niet zomaar in je eentje kunt doen, maar altijd met meerdere personen.
Poster voor OutDaughtered OutDaughtered Adam en Danielle Busby zijn de trotse ouders van de eerste Amerikaanse vijfling met alleen meisjes. Na vier maanden op de intensive-careafdeling mogen de zusjes naar huis.
Poster voor Overhaulin' Overhaulin' De meeste mensen zien oude roestbakken als een doorn in het oog, maar Chris en Chip zien altijd potentie in oude auto’s. Ze hebben een passie voor auto’s en doen er dan ook alles aan om oude klassiekers om te toveren tot prachtige juweeltjes. Het doel is niet om de auto met de meeste winst te verkopen, maar juist om de auto zo mooi mogelijk op te knappen. In een nieuw seizoen Overhaulin’ ...
Poster voor Paranormal Lockdown Paranormal Lockdown Paranormal Lockdown brengt Nick Groff van Ghost Adventures en Katrina Weidmann van Paranormal State samen als ze samen 72 uur compleet opgesloten zitten in de meest bezeten plekken van Amerika. Ze geloven dat als je langer opgesloten zit, dat dit je dichterbij de geesten brengt en het communiceren makkelijker zal gaan.
Poster voor Say Yes To The Dress Say Yes To The Dress Duikt in het hart van het wereldberoemde Kleinfeld Bridal, waar het personeel onder enorme druk staat om elke bruid te helpen de jurk te vinden als ze droomt. Neem een ​​kijkje bij de bruiden terwijl ze hun droomjurken passen! Het brengt ons van dichtbij en in de kleedkamer terwijl bruiden zich voorbereiden op hun grote dag. Moeders, bruidsmeisjes en vrienden geven allemaal hun mening en fr...
Poster voor Say Yes To The Dress Randy Knows Best Say Yes To The Dress Randy Knows Best In elke aflevering staat de moderegisseur van Kleinfeld Bridal en de ster van TLC'S hitserie 'Say Yes to the Dress' Randy Fenoli, terwijl hij zijn top tien tips voor een verscheidenheid aan bruidsgerelateerde categorieën uitdeelt. Of het nu gaat om het uitkiezen van de perfecte jurk voor je lichaam, het kiezen van een jurk die past bij je locatie of thema, of beslissen wie en wat je meeneemt n...
Poster voor Seeking Sister Wife Seeking Sister Wife Ontdek de levens van drie families die een sister wife in hun familie zoeken of hebben.
Poster voor Sister Wives Sister Wives Ontmoet Kody, samen met zijn drie vrouwen: Meri, Janelle en Christine. Samen hebben ze 13 kinderen. Zie hoe ze proberen te leven in een maatschappij die hun levensstijl schuwt. De serie werpt een blik op onconventionele familiestructuur en woonsituatie tot financiële uitdagingen.
Poster voor Smothered Smothered De band tussen moeders en dochters is speciaal, maar het kan ook te ver gaan. Welkom in de wereld van té afhankelijke moeder-dochter stellen.
Poster voor Tattoo School Tattoo School The World's Only Tattoo School heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op haar studenten. Van gehandicapte veteranen tot studenten; mensen uit alle lagen van de bevolking reizen naar Shreveport, Louisiana, om lessen te volgen van Dr. Bill Pogue, de eigenaar van de school.
Poster voor Tattoo Wars Tattoo Wars Tattoo Wars zet de beste tattoo artiesten tegenover elkaar in een één-op-één competitie.
Poster voor The Blended Bunch The Blended Bunch Wat begon met een tragedie, manifesteerde zich in een uniek liefdesverhaal. Voor haar ontmoeting verloor Erica, een moeder van zeven, haar man aan kanker en Spencer, een vader van vier, verloor zijn vrouw bij een dodelijk auto-ongeluk. Hun werelden waren volledig verbrijzeld totdat ze elkaar toevallig ontmoetten in een online support groep. Erica en Spencer vonden bijna onmiddellijk liefde, wis...
Poster voor The Spouse House The Spouse House Een uitdagend nieuw liefdesexperiment waarin zes single mannen en zes single vrouwen samen een huis betrekken met de intentie om hun toekomstige echtgenoot te ontmoeten.
Poster voor Toddlers & Tiaras Toddlers & Tiaras Schattige kinderen die een miss verkiezing willen winnen? Of akelige, competitieve ouders die van geen ophouden weten? In Toddlers & Tiaras duikt TLC achter de bizarre wereld van mini-miss verkiezingen.
Poster voor Too Close to Home Too Close to Home Wanneer Anna haar trailer park in Alabama verlaat, snijdt ze alle banden met haar familie en begraaft ze elk element van haar veelbewogen verleden. Haar vrienden in Washington denken dat ze uit een rijke familie komt en weten niets van haar echte opvoeding. Plotseling wordt Anna blootgesteld als ze een groot politiek schandaal veroorzaakt en nationale krantenkoppen maakt voor haar rol in een af...
Poster voor Unexpected Unexpected Unexpected volgt jonge moeders tijdens hun eerste zwangerschap.
Poster voor United Bates of America United Bates of America Een realityserie over Tennessee's Gil en Kelly Jo Bates en hun 19 kinderen.
Poster voor Unpolished Unpolished De Martones zijn een luide, vrolijke Italiaanse familie uit Long Island. Zusters Lexi, een getalenteerde nagelkunstenaar, en Bria, een haarkleuring / make-upkunstenaar, runnen Salon Martone terwijl ze jongleren met familiedynamiek, over de beste klanten en hun eigen relaties.