Overzicht series voor TV Land

Seriesfeed heeft op dit moment 13 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Happily Divorced Happily Divorced Fran, een bloemiste uit LA, komt er na 18 jaar huwelijk achter dat haar man gay is. Het vrijgezelle leven is voor haar een flinke uitdaging.
Poster voor Hot in Cleveland Hot in Cleveland Hot in Cleveland gaat over drie vriendinnen uit LA die op leeftijd zijn. Hun levens worden voor altijd veranderd wanneer hun vliegtuig richting Parijs voor een girls-only feest onverwachts landt in Cleveland en ze zich al snel thuis voelen in het nieuwe 'beloofde land'.
Poster voor Impastor Impastor Buddy Dobbs is een gokverslaafde die op de vlucht slaat voor zijn schuldeisers. Hij neemt de identiteit over van de gestorven homoseksuele priester Jonathan Barlow en reist naar het idyllische dorpje Ladner. Daar probeert de losbandige Buddy zijn identiteit verborgen te houden voor de bewoners en zijn voornaamste parochieleden: zijn assistente Dora Winston, parochievoorzitter Alden Schmidt, p...
Poster voor Instant Mom Instant Mom Stephanie is een foodblogger en een party girl. Als ze trouwt met dokter Charlie, moet ze haar leveren drastisch temperen. Charlie is namelijk een paar jaar ouder en heeft al drie kinderen uit een eerder huwelijk. Stephanie is dus uit het niets stiefmoeder van tienerdochter Gabrielle en zoons James en Aaron. Dit betekent dat Stephanie zich snel zal moeten aanpassen aan het (stief)moederschap. Z...
Poster voor Jennifer Falls Jennifer Falls De serie gaat over Jennifer Doyle, een voormalige CEO die alles is kwijtgeraakt en nu op het dieptepunt van haar leven zit. Met haar tienerdochter op sleeptouw trekt Jennifer in bij haar moeder en solliciteert ze naar een baan als barvrouw in de kroeg van haar onderdanige broer en passief-agressieve schoonzus. Daar wordt ze herenigd met haar voormalige beste vriend, die uiteindelijk nogal wraak...
Poster voor Kirstie Kirstie In deze serie draait het allemaal om een Broadwayster genaamd Maddie Banks. Haar wereld komt op z'n kop te staan als het kind dat ze opgaf na geboorte in haar leven terugkomt.
Poster voor Lopez Lopez Lopez verkent het leven van de echte George Lopez, die we zelden te zien krijgen. Hij wordt heen en weer geslingerd tussen de werelden van ras, klasse en roem.
Poster voor Retired at 35 Retired at 35 Retired at 35 volgt een succesvolle New Yorker genaamd David, die besluit om zijn baan in de grote stad op te zeggen en bij zijn vader en moeder te gaan wonen. Zijn ouders wonen in een bejaardentehuis in Florida. Hij probeert weer goed contact te krijgen met zijn ouders, zijn leven te verbeteren en probeert de droom van het niet hoeven werken te verwezenlijken.
Poster voor Teachers Teachers Teachers laat het hilarische verknipte perspectief zien van zes basisschoolleraren die proberen om jonge kinderhersenen te vormen, ondanks het feit dat hun eigen leven niet helemaal goed gevormd is.
Poster voor The Exes The Exes The Exes volgt het leven van drie gescheiden mannen en een vrouwelijke advocaat. Om de mannen te helpen, stopt ze de singles bij elkaar in een appartement tegenover dat van haarzelf.
Poster voor The Jim Gaffigan Show The Jim Gaffigan Show The Jim Gaffigan Show volgt het leven van de stand-up komiek en vader van vijf kinderen, Jim Gaffigan. De serie is een fictieve versie van de komiek in het echte leven.
Poster voor The Soul Man The Soul Man The Soul Man speelt zich af rond the R&B superster Reverend Boyce 'The Voice' Ballentine. Hij leefde vol luxe in Las Vegas, wanneer hij plots de roeping krijgt om de taak van zijn vader in de kerk van St. Louis over te nemen. Hij verhuist met zijn familie naar St. Louis om daar de kerkdienst van zijn vader over te nemen, maar of zijn familie ook zo makkelijk het luxe leven opgeeft voor een meer...
Poster voor Younger Younger Liza Miller is een pas gescheiden moeder. Toen haar dochter Caitlin met haar studie begon, verliet haar man David haar voor een jongere vrouw. Zonder de financiƫle steun van haar man probeert ze aan een baan te komen, maar dat is lastig voor een vrouw van haar leeftijd. Ze ontmoet een jonge man in een bar die haar laat inzien dat ze voor een jongere vrouw kan doorgaan. Na een make-over gaat ze...