Overzicht series voor TV3 (NZ) Three

Seriesfeed heeft op dit moment 7 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Married at First Sight Married at First Sight Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen in Nieuw-Zeeland.
Poster voor Outrageous Fortune Outrageous Fortune The Wests zijn een one-family golf van criminaliteit met een trotse traditie in diefstal, diefstal en kleine criminaliteit. Als patriarch Wolfgang West is veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf, besluit zijn vrouw Cheryl dat het maar eens genoeg moet zijn.
Poster voor The Almighty Johnsons The Almighty Johnsons The Almighty Johnsons is een dramedy over vier broers, opgegroeid in Nieuw-Zeeland, die toevallig ook de levende incarnaties zijn van Noorse goden. Ze hebben allen hun eigen Goddelijke krachten, die alleen nog niet zo sterk zijn. Maar dit zou zomaar kunnen veranderen.
Poster voor The Block The Block De serie volgt vier paren die het tegen elkaar opnemen door huizen te renoveren en te verkopen op een veiling voor de hoogste prijs. De koppel met de hoogste prijs wint. Spin-off van de Australische versie.
Poster voor The Gulf The Gulf Een rechercheur herstellende van geheugenverlies veroorzaakt door een schokkend auto-ongeluk begint te vermoeden dat niet alles is wat het lijkt, na het verschijnen van een jonge jongen.
Poster voor The Masked Singer NZ The Masked Singer NZ The Masked Singer NZ is een reality-zangwedstrijd waarin 12 beroemdheden het tegen elkaar opnemen in zang. De deelnemers zijn van top tot teen gemaskerd in extravagante kostuums die hun identiteit volledig verbergen. Aan de hand van enkele slimme aanwijzingen moeten de Nieuw-Zeelanders en het panel dat de beroemdheden raadt, proberen te achterhalen welke bekende beroemdheid achter het masker...
Poster voor Westside Westside De serie vertelt het verhaal van de legendarische kluizen kraker en crimineel Ted West en zijn vrouw Rita. Een combinatie van echte gebeurtenissen en de rijke folklore van de West familie en hun partners. Dit is een rollende geschiedenis, en een onstuimige romantiek, die zich afspeelt in een tijd van grote sociale onrust.