Overzicht series voor TVNZ

Seriesfeed heeft op dit moment 11 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Barkley Manor Barkley Manor Wees getuige van het plezier, de toewijding en drama van het leven in een eersteklas hondenopvang in een van de meest gewaardeerde huisdierfaciliteiten van Nieuw-Zeeland.
Poster voor Black Hands (NZ) Black Hands (NZ) Op 20 juni 1994 werden vijf leden van de familie Bain dood aangetroffen in hun huis in Dunedin. De gruweldaad hield de natie in de ban en het blijft een van de meest controversiële gevallen van Nieuw-Zeeland. Deze gedramatiseerde versie vertelt het verhaal van elk van de gezinsleden in de maanden voorafgaand aan hun dood.
Poster voor Filthy Rich Filthy Rich Filthy Rich draait om twee sterke, scherpe vrouwen die zich tot het uiterste zullen inspannen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO van 's werelds grootste christelijke netwerk sterft in een vliegtuigongeluk, zijn zijn vrouw en volwassen kinderen verbluft wanneer ze ontdekken dat hij is volwassen, onwettige kinderen heeft, die ook in zijn testament staan. Wa...
Poster voor House of Drag House of Drag In deze gloednieuwe realityserie, gepresenteerd door de iconische Kiwi dragqueens Kita en Anita, nemen negen dragstars het elke week tegen elkaar op in schandalige uitdagingen om hun plaats in het verbluffende House of Drag te behouden!
Poster voor I Am Innocent I Am Innocent Neem een ​​kijkje achter de tralies bij enkele van de beroemdste zaken van Nieuw-Zeeland waarin mensen ten onrechte zijn veroordeeld voor gruwelijke misdaden.
Poster voor Moving Houses Moving Houses Clarke Gayford gaat samen met Nieuw-Zeelandse gezinnen, stellen en avontuurlijke individuen op reis om hun droomhuis naar hun ideale locatie te vervoeren.
Poster voor One Lane Bridge One Lane Bridge Tijdens een moordonderzoek in Queenstown wekt een ambitieuze jonge detective een spiritueel geschenk opnieuw op dat de zaak, zijn carrière en zijn leven in gevaar brengt. Dominic Ona-Ariki en Joel Tobeck spelen de hoofdrol in dit lokale misdaaddrama met een donkere, bovennatuurlijke wending.
Poster voor The Bad Seed The Bad Seed Geen beschrijving.
Poster voor The Dead Lands The Dead Lands Waka, een vermoorde Māori-krijger, keerde terug uit het hiernamaals en Mehe, een vastberaden jonge vrouw, gaat op zoek naar wie "de wereld heeft gebroken" en hoe de kloof tussen de levenden en de doden kan worden gesloten.
Poster voor The Luminaries The Luminaries The Luminaries vertelt een episch verhaal over liefde, moord en wraak, terwijl mannen en vrouwen de wereld over reisden om hun fortuin te verdienen. Het is een 19e-eeuws verhaal over avontuur en mysterie, aan de westkust van het Wilde Westen van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland in de hoogtijdagen van de goudkoorts in 1860. Het verhaal volgt de uitdagende jonge avonturier Anna Wetherell, die v...
Poster voor Wife Swap NZ Wife Swap NZ Wife Swap NZ