Overzicht series voor TVNZ 2

Seriesfeed heeft op dit moment 7 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Celebrity Treasure Island Celebrity Treasure Island Een gloednieuwe groep beroemdheden vecht het uit op eigen bodem en strijdt tegen elkaar om kans te maken om $ 100.000 te winnen voor het door hen gekozen goede doel. Het is de speurtocht om alle speurtochten te beƫindigen!
Poster voor Creamerie Creamerie Acht jaar nadat een plaag alle mannen doodde, renden drie vrouwen die een melkveebedrijf runnen per ongeluk de laatste overlevende mannelijke mens op de planeet over in deze duister grappige, dystopische serie.
Poster voor Give Us a Clue (NZ) Give Us a Clue (NZ) Het is spelletjesavond voor heel Nieuw Zeeland! Paula Bennett zet Hilary Barry en Tom Sainsbury tegen elkaar op, in de chaotische revival van de populaire charadeshow.
Poster voor LEGO Masters (NZ) LEGO Masters (NZ) Teams van Kiwi-bouwmeesters worden aan het werk gezet in de lokale versie van de immens populaire reality-uitdaging.
Poster voor Survivor New Zealand Survivor New Zealand Survivor is een realityserie, die zich in deze variant in Nieuw-Zeeland afspeelt.
Poster voor Vegas Vegas In de nieuwe lokale actiethriller veroorzaakt een drugsdeal die op een bloederige nacht misgaat een reeks gebeurtenissen voor gevaarlijke facties en een lokale ondernemer. Gemaakt met de steun van NZ On Air.
Poster voor Wellington Paranormal Wellington Paranormal Sergeant Ruawai Maaka van de Wellington Police schakelt de hulp in van aenten Minogue en O'Leary om paranormale zaken te behandelen.