Overzicht series voor The Roku Channel

Seriesfeed heeft op dit moment 5 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Bill Burr Presents Immoral Compass Bill Burr Presents Immoral Compass Een duistere comedyserie waarin de moeilijkste dilemma's van het leven worden verkend, gefilterd door de lens van een uitgebluste man in zijn garage.
Poster voor Cypher Cypher Will Scott, een van de belangrijkste crypto-analisten van de FBI, wordt ingehuurd om een zwaar gecodeerd document te kraken. Hij ontdekt al snel dat het een hitlijst is en plaatst hem in het vizier van de slechteriken die het terug willen.
Poster voor Match Me in Miami Match Me in Miami Een elite, matchmaking bureau dat zichzelf uitdaagt om Miami's "meest begeerlijke singles" in slechts een paar weken aan elkaar te koppelen.
Poster voor Swimming with Sharks Swimming with Sharks Een jonge vrouwelijke assistente die het middelpunt is van een studio vol manipulators, intriganten en intriges. Ze weten niet dat ze klaar staat om ze allemaal te slim af te zijn.
Poster voor The Marriage Pact The Marriage Pact Een sociaal experiment/relatieserie die na het maken van van een trouwpact, de deelnemende koppels worden gevolgd, terwijl hun relaties op de proef worden gesteld, om te ontdekken of het echt de bedoeling is dat ze zeggen: 'Ja, dat doe ik.'