Overzicht series voor Travel Channel

Seriesfeed heeft op dit moment 20 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor A Haunting A Haunting Naast de wereld die wij kennen en de dingen die wij vrezen zijn er gesloten deuren. Wanneer die geopend worden, worden nachtmerries realiteit. Dit zijn de ware verhalen van de onschuldigen en de ondenkbaren.
Poster voor Anthony Bourdain: No Reservations Anthony Bourdain: No Reservations In Anthony Bourdain: No Reservations reist Anthony Bourdain de wereld over op zoek naar authentieke gerechten, dranken en ervaringen. De serie draait vooral om hoe Bourdain de reizen (en de plaatselijke keuken) beleeft en niet om het geven van recepten of toeristische informatie.
Poster voor Baggage Battles Baggage Battles Elke dag raken er 70.000 stuks bagage kwijt op luchthavens wereldwijd. De spullen die niet worden opgehaald, komen op een veiling terecht waar gelukzoekers bieden op een tas waarvan ze vooraf niet weten wat de inhoud is. Het is een bizarre wereld waar rijkdom slechts één koffer ver weg is, maar waar je ook veel geld kunt verliezen aan een stapel ondergoed of goedkope souvenirs. In Baggage Bat...
Poster voor Culture Shock Culture Shock Cultureshock gaat dieper in op de onvertelde verhalen achter keerpuntmomenten in de popcultuur die een blijvende impact hebben gehad op onze samenleving.
Poster voor Destination Fear Destination Fear Maverick paranormale ontdekkingsreiziger Dakota Laden neemt zijn zus, Chelsea Laden, en beste vriend, Tanner Wiseman, mee op een dwars door het land reis om de meest spookachtige locaties in Amerika te bezoeken. Bij elke angstaanjagende stop wordt de onbreekbare band van het trio op de proef gesteld terwijl ze hun diepste, donkerste angsten onder ogen zien.
Poster voor Eli Roth Presents: My Possessed Pet Eli Roth Presents: My Possessed Pet Weinig dingen zijn inniger dan de band tussen een mens en huisdier. Maar wat als een kwade aanwezigheid zich meester maakt van het dier en de vertrouwde metgezel gebruikt om ons te bereiken? Deze serie onderzoekt de ware, angstaanjagende verhalen over wat er gebeurt als boze geesten, vloeken en demonen huisdieren overnemen en hen tegen hun doodsbange eigenaren keren.
Poster voor Expedition Unknown Expedition Unknown Expedition Unknown gaat over mysteries die er rondgaan en nieuwe informatie die vrijgekomen is, die dan onderzocht wordt.
Poster voor Ghost Adventures Ghost Adventures Paranormaal onderzoeker Zak Bagans en zijn team, Nick Groff en Aaron Goodwin, onderzoeken diverse door geesten bezeten locaties, zowel nationaal als internationaal. Tijdens hun onderzoek maken Zak en zijn team zich vertrouwd met de directe omgeving, interviewen ze de plaatselijke bevolking omtrent de verschijnselen, en gaan ze vervolgens de directe confrontatie aan met de geesten die, volgens ...
Poster voor Ghost Nation Ghost Nation Paranormale pioniers Jason Hawes, Steve Gonsalves en Dave Tango reageren op dringende oproepen van spookjagers die een doodlopende weg hebben bereikt met hun woonzaken. Gewapend met de allernieuwste technologie, een nauwgezette methodiek en lokale contacten, spoort het team de oorzaak van de onverklaarbare fenomenen op om elk intrigerend geval te kraken en de vrede voor de levenden - en de dode...
Poster voor Ghosts of Devil's Perch Ghosts of Devil's Perch Een mysterie ligt begraven onder de straten van Butte, Montana. Met de intentie van de stad om haar imago te herstellen en renovatieprojecten uit te voeren, melden bewoners en bedrijven angstaanjagende spookachtige ontmoetingen. Burgemeester J.P. Gallagher en sheriff Ed Lester hebben een eliteteam van paranormale onderzoekers ingeschakeld om te helpen. Als onderzoeker Dave Schrader, tech-expert...
Poster voor Hotel Impossible Hotel Impossible Anthony Melchiorri is een 'hotelfixer', hij wordt ingeschakeld wanneer hotels op het randje van de afgrond staan en teruggeduwd moeten worden.
Poster voor Legends of the Lost with Megan Fox Legends of the Lost with Megan Fox Megan Fox trekt over de aarde om te achter de waarheid te komen van de langs voortdurende mysteries van deze wereld; ze doet een poging antwoorden te vinden over deze mysteries die nog steeds wetenschappers en archeologen versteld laten staan iedere dag.
Poster voor Magic Caught on Camera Magic Caught on Camera Goochelaars in de Verenigde Staten en over de hele wereld gaan de straat op om verbluffende illusies uit te voeren. Van stad tot stad verbazen en verbazen ze voorbijgangers met nooit eerder vertoonde kaarttrucs, hypnose, handigheid, levitatie, verdwijnende acts en meer!
Poster voor Man v. Food Man v. Food Elke regio heeft zijn eigen lokale cultuur en smaak. Een van de beste manieren voor een reiziger om zich onder te dompelen in nieuwe bestemmingen is om deze unieke gerechten te proeven. Deze smaakverkenning biedt zelfs de meest strikte dieters de vrijheid om te genieten. In deze serie gaat men op reis naar verschillende landen op zoek naar de beste plaatsen om serieus te genieten.
Poster voor Paranormal 911 Paranormal 911 Slachtoffers en hulpverleners doen verslag van hun paranormale ontmoetingen.
Poster voor Paranormal Nightshift Paranormal Nightshift Overdag is de werkplek rationeel en efficiënt, maar 's nachts worden dezelfde kantoren, hotels en restaurants het domein van het bovennatuurlijke en onverklaarbare. Degenen die in de nachtdienst werken, onthullen hun angstaanjagende aanvaringen met het paranormale terwijl ze aan het werk zijn.
Poster voor Portals to Hell Portals to Hell Jack Osbourne en Katrina Weidman verkennen locaties waarvan wordt beweerd dat ze deuropeningen zijn naar de spirituele onderwereld
Poster voor The Alaska Triangle The Alaska Triangle "The Alaska Triangle" is een Travel Channel-serie die een gebied in Alaska verkent dat bekend staat om zijn ongewone activiteiten, waaronder mysterieuze verdwijningen, waarnemingen van vreemde wezens, licht in de lucht en ontmoetingen met geesten. Sommige experts speculeren dat leylijnen of elektromagnetische anomalieën deze bizarre gebeurtenissen in de Driehoek kunnen veroorzaken.
Poster voor The Dead Files The Dead Files Medium Amy Allan en voormalig rechercheur Steve DiSchiavi onderzoeken paranormale voorvallen.
Poster voor Urban Legend Urban Legend Deze nachtmerrieachtige anthologieserie, onder de creatieve leiding van meester van de horror Eli Roth, toont klassieke stadslegendes zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Met op de loer liggende psychopaten, moorddadige mysteries, griezelige wezens en verdraaiende verhalen, grijpen deze verontrustende legenden in op onze meest diepgewortelde angsten om te choqueren en angst aan te jagen.