Overzicht series voor VH1

Seriesfeed heeft op dit moment 21 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Barely Famous Barely Famous Barely Famous portetteert Erin en Sara, zussen die navigeren door de verraderlijke LA-wateren van carrière en dating, terwijl ze proberen hun perfecte imago te behouden. De serie belicht de meest voor de hand liggende en bizarre conventies van reality-tv door te centreren rond twee zussen die zeggen dat ze nooit een realityshow zouden doen, maar worden gefilmd door een cameraploeg.
Poster voor Big Ang Big Ang Big Ang geeft kijkers een glimp van het leven van een van de grootste over-the-top personages in reality-tv.
Poster voor Brandy & Ray J: A Family Business Brandy & Ray J: A Family Business Superster-broer en -zus Brandy en Ray J Norwood staan ​​bekend om hun ongelooflijke talent. In VH1's nieuwe afleveringsserie blijven Brandy en Ray J de entertainmentwereld veroveren. 'Brandy & Ray J: A Family Business' nodigt hun miljoenen fans en nieuw publiek uit in hun opwindende professionele en persoonlijke leven.
Poster voor Bret Michaels: Life As I Know It Bret Michaels: Life As I Know It Deze realityserie is het vervolg op 'Rock of Love' en volgt het leven van Bret Michaels en zijn familie.
Poster voor Cartel Crew Cartel Crew De zonen en dochters van leden van het kartel geven een inkijk in hun persoonlijke leven tijdens hun volwassenheid en de gevolgen van hun familietradities. Deze docuseries volgen hun reizen terwijl ze erop uit zijn legaal te leven en namen te maken buiten de drugswereld.
Poster voor Caught In The Act: Unfaithful Caught In The Act: Unfaithful Tami Roman verbindt zich met een team van relatie-experts om mensen met ontrouwe minnaars te helpen de antwoorden te krijgen die ze nodig hebben en broedt op grote plannen om de bedriegers op de korrel te nemen.
Poster voor Celebrity Squares (US) Celebrity Squares (US) Een nieuwe kijk op de klassieke Hollywood Squares-spelshow is op weg naar VH1. Het netwerk werkt samen met Jesse Collins Entertainment en Kevin Hart’s Hartbeat op 'Celebrity Squares', een moderne variant op het klassieke format met trivia over de zwarte popcultuur.
Poster voor Daisy of Love Daisy of Love Daisy of Love is een reality-tv-datingshow gemaakt door VH1 met in de hoofdrol Daisy de la Hoya, tweede in de VH1 reality-datingshow Rock of Love 2.
Poster voor Daytime Divas Daytime Divas Voor de schermen zijn het de beste vriendinnen, achter de schermen zijn ze rivalen. De televisiewereld is een harde wereld, een wereld waar macht en ego de boventoon voeren. Maxine is de bedenkster en host van een populaire talkshow, en samen met haar co-hosts Mo, Kibby, Nina en Heather presenteert ze The Lunch Hour.
Poster voor Hindsight Hindsight Becca heeft op de vooravond van haar tweede huwelijk twijfels of ze nu wel de juiste keuzes maakt. Na een erg vreemde lift blijkt dat ze door de tijd heeft gereisd naar de dag van haar eerste huwelijk. Ze probeert daar, met de hulp van haar toenmalige beste vriendin Lolly, haar leven beter te leven dan de eerste keer. Maar of dit lukt met alles wat ze denkt te weten is nog maar de vraag.
Poster voor Miami Monkey Miami Monkey Big Ang vertrekt naar het zuiden om haar stempel te drukken op de partyscene in Miami.
Poster voor Mob Wives Mob Wives Mob Wives volgt het leven van vier vrouwen wiens echtgenoten of vaders maffia-gerelateerde activiteiten doen. Ze worstelen met hun identiteit, hun eigen families en hun toekomst.
Poster voor Mob Wives Chicago Mob Wives Chicago Mob Wives Chicago volgt het leven van vijf vrouwen waarvan hun man verbonden is met The Outfit, Chicago's versie van de maffia.
Poster voor Mob Wives: The Sit Down Mob Wives: The Sit Down Mob Wives: The Sit Down volgt het leven van vier vrouwen wiens echtgenoten of vaders maffia-gerelateerde activiteiten doen. Ze worstelen met hun identiteit, hun eigen families en hun toekomst.
Poster voor MTV Couples Retreat MTV Couples Retreat Onconventionele experts helpen beroemde stellen uit hun comfortzone te breken via een reeks adrenaline-aangedreven activiteiten die hen ertoe aanzetten te herontdekken wat hen samenbracht.
Poster voor My True Crime Story My True Crime Story Gewone mensen onthullen hoe ze verwikkeld zijn geraakt in criminele handelingen, van bankovervallen tot juwelenroof, en delen hun weg naar verlossing in deze true crime-serie, gepresenteerd door Remy Ma.
Poster voor My True Scam Story My True Scam Story Jennifer Williams werd opgelicht door haar ex-vriend die een professionele oplichter bleek te zijn. In deze nieuwe serie maakt Jennifer Williams er haar missie van om haar hart te helen en gerechtigheid te krijgen... en dat gaat misschien niet via de rechtbank!
Poster voor Rock of Love with Bret Michaels Rock of Love with Bret Michaels Fans van de pop-metalband Poison uit de jaren 80 zullen deze VH1-realityshow in Flavour of Love-stijl niet willen missen, terwijl frontman Bret Michaels op zoek gaat naar een partner. Michaels heeft een vrouw nodig die zijn rockstar-levensstijl aankan - iemand die niet jaloers zal worden op zijn belangrijkste minnares: muziek. Bret zal uitdagingen ontwerpen om het vermogen van elke meid te test...
Poster voor RuPaul's Drag Race: Vegas Revue RuPaul's Drag Race: Vegas Revue De nieuwe serie volgt zes legendarische drag queens in hun professionele en persoonlijke reizen als artiesten in RuPaul's Drag Race Live! residency, die begin 2020 van start ging in de Flamingo Las Vegas. De cast bestaat uit seizoen 11 winnaar Yvie Oddly, evenals fanfavorieten Asia O'Hara, Derrick Barry, Kameron Michaels, Naomi Smalls en Vanessa "Vanjie" Mateo.
Poster voor RuPaul's Secret Celebrity Drag Race RuPaul's Secret Celebrity Drag Race Beroemdheden doen mee aan het Drag Race-plezier met RuPaul's Secret Celebrity Drag Race, met 12 celebs die strijden om de titel van "America's Next Celebrity Drag Superstar".
Poster voor Single Ladies Single Ladies Single Ladies volgt het leven van drie beste vriendinnen: Val, Keisha en April. Ze denken alle drie anders over relaties en seks. Val is een ambitieus aspirant-model die op zoek is naar een echte partner. Keisha is een voormalig danseres die op zoek is naar een rijke man om haar in te stijl te houden. April heeft vermoedelijk de perfecte man en de perfecte huwelijk, maar leert dat een huwelijk...