Overzicht series voor VICE TV (US)

Seriesfeed heeft op dit moment 11 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Betraying the Badge Betraying the Badge Onderzoek naar enkele van de meest explosieve corruptiezaken bij de politie in de VS. Persoonlijke, karaktergestuurde verhalen van agenten die van het handhaven van de wet naar het overtreden ervan gingen, verteld door de mensen die het hebben meegemaakt.
Poster voor Cyberwar Cyberwar Ben Makuch reist de wereld rond en spreekt af met hackers en overheidsofficials om de infrastructuur van cyberwarfare te onderzoeken.
Poster voor Dark Side of Comedy Dark Side of Comedy Ontdek de intens persoonlijke reizen van 's werelds meest geliefde comedians, en de worstelingen die ze achter het masker tegenkomen, door middel van first-person storytelling, ongelooflijke archivalia, en evocatieve recreaties.
Poster voor Devoured Devoured 'Devoured' overbrugt de kloof tussen misdaad en eten. We zullen de smerige geheimen en het criminele verleden onthullen dat restauranteurs, chef-koks en foodies hebben geprobeerd te verbergen, allemaal terwijl we het voedsel onderzoeken waar Amerikanen van houden. Van diefstal van recepten en afranselingen door de maffia, tot families die uit elkaar zijn gerukt door verraad, rechtszaken en moor...
Poster voor F*ck, That's Delicious F*ck, That's Delicious Action Bronson, hiphops bekendste levensgenieter, rapt en eet zich een weg door de wereld.
Poster voor Gaycation Gaycation Ellen en haar beste vriend Ian gingen op een persoonlijke reis om de LGBTQ-culturen over de hele wereld te verkennen. Van Japan tot Brazilië, Jamaica tot Amerika, ze ontdekken de veelvoud aan LGBTQ-ervaringen, ontmoeten geweldige mensen en horen hun diep ontroerende verhalen over strijd en triomf. GAYCATION viert de staat van LGBTQ-identiteiten over de hele wereld.
Poster voor I Was a Teenage Felon I Was a Teenage Felon Voormalige criminelen vertellen waargebeurde verhalen over hoe ze van doorsnee Amerikaanse kinderen zijn uitgegroeid tot enorm succesvolle bandieten. Met bedwelmende hoogtepunten en ontnuchterende dieptepunten is het moeilijk te geloven dat deze gebeurtenissen echt hebben plaatsgevonden. Verken de criminele carrières van kinderen die zich voor het eerst stortten in misdaden zoals mensensmokkel...
Poster voor Icons Unearthed Icons Unearthed Een serie die grote film en serie-successen onderzoekt. Marcia Lucas, Oscar bekroonde film editor and ex-vrouw van George Lucas, geeft voor het eerst een interview op camera en verschaft unieke inzichten in de totstandkoming van de Star Wars films (pre-Disney).
Poster voor My House My House Ballroom is waar je wildste dromen kunnen uitkomen, maar om validatie, status en erkenning te krijgen: je moet lopen.
Poster voor Needles & Pins Needles & Pins Grace Neutral verkent de reis van tattoo-kunst van subcultuur tot wereldwijd fenomeen.
Poster voor The Devil You Know The Devil You Know Een journalist haast zich om de waarheid te leren kennen als er menselijke resten worden gevonden in het huis van de zelfbenoemde Satanist Pazuzu.