Overzicht series voor YouTube

Seriesfeed heeft op dit moment 48 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 88 Jade Way 88 Jade Way YOMYOMF Network presenteert een nieuwe webserie genaamd 88 Jade Way, die gaat over de bizarre levens van de bewoners van een eclectisch appartementencomplex.
Poster voor A Girl Named Jo A Girl Named Jo Attaway, 1963: Twee meisjes ontrafelen een donker hoofdstuk in de geschiedenis van de stad.
Poster voor Auror's Tale Auror's Tale Auror's Tale volgt de avonturen van Hawthorne, die de strijd aangaat met duistere krachten.
Poster voor Buurvrouw & Buurvrouw Buurvrouw & Buurvrouw De relatie tussen de buurvrouwen Anne (Bracha van Doesburgh) en Sjaan (Annet Malherbe) is goed, maar toch een tikkeltje ingewikkeld. De twee staan totaal verschillend in het leven en dat levert smakelijke situaties op.
Poster voor Chicken Girls Chicken Girls Rhyme en haar vrienden - bekend onder de naam "The Chicken Girls" - dansen voor altijd samen. Maar dit jaar verandert alles.
Poster voor Continuum (Web Series) Continuum (Web Series) Een knappe jonge vrouw wordt wakker in een ruimteschip en weet niet meer wie ze is en hoe ze daar terechtgekomen is. Haar lot ligt volledig in de handen van de mysterieuze computer aan boord van het schip.
Poster voor David Mitchell's Soapbox David Mitchell's Soapbox In de hitserie van de ster van Peep Show, QI en That Mitchell And Webb Look, lucht het komische genie David Mitchell zijn milt op het moderne leven in deze bekroonde serie hilarische tirades. Geen enkel onderwerp is verboden terrein. Davids doelwitten zijn onder meer ouderen, liegende politici en Anne Robinson. En als necrofilie, de Welsh, de vreemd bekende Camelopard en mysterieuze King Cnut j...
Poster voor De Kluis De Kluis Giel, Thomas en Stefan van StukTV verdedigen een zwaarbeveiligd terrein waar meerdere kluizen staan. Eén van de kluizen ligt vol met goudstaven. Drie bekende Nederlanders proberen dat goud te pakken te krijgen. Niemand weet wanneer ze komen, waar ze komen en wat hun plan is. De mannen van StukTV leven, eten en slapen 10 dagen lang bij de kluizen. We moeten scherp blijven en altijd klaar zijn o...
Poster voor Dressing Funny Dressing Funny In elke aflevering geeft Tan France een andere comedian een make-over. Hij heeft ze een coole, hippe nieuwe look.
Poster voor DRONE DRONE In de nabije toekomst heeft dronetechnologie zich ontwikkeld en is er een nieuw wapen uitgevonden, sterker dan alle wapens voorheen: een menselijke drone.
Poster voor EastSiders EastSiders Onderzoekt de gevolgen van ontrouw tussen een homoseksueel stel in Silverlake. Wanneer Cal erachter komt dat Thom vreemd gaat met Jeremy, verandert hun relatie ingrijpend. Zullen de leugens hen uit elkaar drijven of zijn ze koppig genoeg om bij elkaar te blijven.
Poster voor Epic Meal Time Epic Meal Time Wat weet je van koken?!
Poster voor Filthy Preppy Teen$ Filthy Preppy Teen$ Deze serie volgt de uitspattingen van een groep tieners en hun rector, die hogerop de sociale ladder proberen te komen. Daar hebben zij alles voor over en zelfs seks, leugens en moorden wordt niet geschuwd. Op deze school heeft iedereen een donker geheim en een mysterieuze student is van plan om de geheimen van de groep tieners aan het licht te brengen.
Poster voor H+ H+ H+ is gebaseerd op een toekomst waarin een derde van de wereldbevolking een geïmplanteerde computer heeft, genaamd H+, dat de menselijke geest verbinding in verbinding zet met het internet 24 uur per dag. Het implantaat is gemaakt door een bedrijf genaamd H+ Nano Board, een Iers biotechnologisch bedrijf, opgericht met het oog op verbetering van de medische sector met technologie.
Poster voor Halo 4: Forward Unto Dawn Halo 4: Forward Unto Dawn UNSC Cadet Thomas Lasky moet zijn angst overwinnen en samen met supersoldaat John-117 een groot deel van de Covenant uitschakelen.
Poster voor Handle It Handle It Handle It is een nieuwe kookshow.
Poster voor Hellier Hellier Paranormale onderzoekers bevinden zich in een uitstervende kolenstad, waar een reeks vreemde toevalligheden hen leidt naar een tientallen jaren oud mysterie met verstrekkende implicaties.
Poster voor Het Jachtseizoen Het Jachtseizoen In het programma 'Het Jachtseizoen' nemen Giel, Thomas en Stefan van StukTV het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV? De jacht is geopend!
Poster voor Huis op Stelten Huis op Stelten StukTV maakt een einde aan saaie interieurs. In 'Huis op Stelten' verbouwen ze de kamers van bekende Nederlanders of YouTubers naar iets wat volgens hen beter bij hun past. Persoonlijker. Stuk flitsender. Maar of ze daar nu zo blij mee zijn?
Poster voor Internet Icon Internet Icon Internet Icon is een viedeo-editing talentenprogramma.
Poster voor L5 L5 Stel je voor dat je terugkeert na een vermoeiend avontuur, om er vervolgens achter te komen dat je huis verlaten is. Niet alleen je huis, ook je straat, je stad en iedereen in je omgeving. Dit gebeurt er met de bemanning van de eerste missie naar Barnard's Star.
Poster voor Mortal Kombat: Legacy Mortal Kombat: Legacy Mortal Kombat: Legacy is een webserie gebaseerd op het fictieve universum van de Mortal Kombat-videogamefranchise. De show begon als een kortfilm getiteld Mortal Kombat: Rebirth waarin het verhaal van de originele game op een realistische manier werd voorgesteld. Mortal Kombat: Legacy vindt plaats vóór de evenementen van het eerste toernooi en vertelt de achtergrondverhalen van verschillende ...
Poster voor MotherLover MotherLover Tim keert terug van het Peace Corps en komt erachter dat zijn beste vriend Chaz met zijn moeder getrouwd is.
Poster voor My Dream Quinceañera My Dream Quinceañera Volg tieners terwijl ze de grootste dag op hun reis naar volwassenheid plannen tijdens hun Droom Quinceañera. 15 jaar worden is een overgangsrite en is een belangrijke gebeurtenis bij een Quinceañera. Er is het vinden van de jurk, het plannen van het feest, en de lijst gaat verder wanneer je de Quince van je dromen organiseert!
Poster voor MyMusic MyMusic MyMusic is een YouTube-serie die een muziekproductie volgt.
Poster voor NikkieTutorials: Layers of Me NikkieTutorials: Layers of Me Duik de glamoureuze wervelwind van Nikkie’s leven in en ontdek hoe ze van tiener-YouTuber in een succesvolle influencer en zakenvrouw veranderde. Maar niet alles is wat het lijkt, haar broertje vecht tegen kanker.
Poster voor Omega Omega De mensheid is bijna verloren na hun kennismaking met buitenaardse wezens. Een groep burgers en de resterende militairen moeten hun morele verschillen opzij zetten om te overleven op een planeet die heel erg gevaarlijk is geworden.
Poster voor Pittsburgh Penguins: In the Room Pittsburgh Penguins: In the Room Achter de schermen bij de Penguins. In de kleedkamer, zeg maar!
Poster voor Ragged Isle Ragged Isle Vicki Burke heeft een baan gevonden bij een lokale krant op het stille eiland Ragged Isle. Ze raakt al snel verstrikt in een mysterie waarin meerdere mensen de verdrinkingsdood vinden, hoewel hun lichamen niet bij het water gevonden worden met droge kleren...
Poster voor Reality Reboot Reality Reboot Chester gaat naar een wasserette en flirt met Naomi. Het gaat slecht, maar nog niet alle hoop blijkt verloren...
Poster voor Red Ruby Red Ruby Tientallen jaren geleden is een groep Milwood studenten dood gewaand nadat een grot die ze aan het onderzoeken waren is ingestort. Jaren later verschijnen ze in de stad... geen dag ouder geworden en met een dorst voor bloed.....
Poster voor Roadtrippers Roadtrippers In dit competitieve reisprogramma gaan twee teams de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.
Poster voor Song Association | ELLE Song Association | ELLE 15 woorden. 10 seconden. En een artiest in een race tegen de klok.
Poster voor Space Command Space Command Space Command is een gedurfd, nieuw sci-fi-avontuur met sci-fi-legendes in de hoofdrol. Het heeft een retro gevoel en een optimistische kijk op de toekomst. Jack Kemmer redt ex-archeoloog Vonn O'Dara hoog boven Mars en zet een revolutie in gang die de galactische geschiedenis verandert.
Poster voor Squad 85 Squad 85 Vier politieagenten worden 25 jaar in de toekomst geschoten, waar zij samen een nieuwe eenheid vormen. Squad 85!
Poster voor Star Trek Continues Star Trek Continues De historische geschiedenis van de USS Enterprise, met gloednieuwe afleveringen.
Poster voor Star Wars: Forces of Destiny Star Wars: Forces of Destiny In afleveringen van twee à drie minuten zullen vrouwelijke personages, gaande van Jyn en Leia tot Sabine en Rey, de hoofdrol spelen. In het najaar zal een tweede reeks filmpjes verschijnen, echter op Disney Channel. Acteurs uit de films en uit de tekenfilms zullen opnieuw hun stem verlenen aan het personage, zoals Daisy Ridley, Felicity Jones, Lupita Nyong’o en Ashley Eckstein.
Poster voor Sunnyside Up Sunnyside Up Rhyme van Chicken Girls zet haar schrijverspet op om een ​​fictief verhaal te maken met de naam 'Sunnyside Up'. Het verhaal volgt Lily en haar nieuwe vrienden terwijl ze een onconventionele meidenbende vormen op Sunnyside Court. De meisjes gaan naar een gekke New Age middelbare school waar allerlei fantastische, kleurrijke personages komen spelen en waar de thee nooit stopt met stromen.
Poster voor Super Dragon Ball Heroes Super Dragon Ball Heroes Trunks keert terug uit de toekomst om te trainen met Goku en Vegeta. Het verdwijnt echter zonder waarschuwing. Dan barst de mysterieuze Fu binnen en vertelt hen dat Trunks gevangen zit in de Prison Planet, een mysterieus complex op een onbekende plek in de universa. De groep zoekt de drakenballen om Trunks te bevrijden, maar een eindeloze strijd wacht op hen! Zullen Goku en de anderen Trunks re...
Poster voor Sync Sync In het jaar 2025 heeft de mensheid de eerste gecomputeriseerde mens geschapen en deze is echt zonder compromis. Bij hyperintelligente computers komt echter de dreiging van zelfbewustzijn van de machine.
Poster voor Tainted Love Tainted Love Een liefdesverhaal over twee ouders die in verwachting zijn.
Poster voor The Beauty Inside The Beauty Inside Alex wordt elke dag wakker in een heel ander lichaam. Hij is dezelfde persoon aan de binnenkant, maar aan de buitenkant is hij altijd iemand nieuw. En het gebeurt al zo lang als hij zich kan herinneren. Hij deelt zijn verhaal door gefilmde afleveringen en real-time gesprekken met het publiek. Publieksleden spelen Alex tijdens de hele ervaring, zowel in gefilmde afleveringen als op zijn Facebook...
Poster voor The Book Club The Book Club Wanneer Kate zich bij een boekenclub aansluit, begint iets was ze als een klus zag een hobby te worden wanneer ze een lesbisch boek voorstelt.
Poster voor The cLAN The cLAN We houden er allemaal van om Aaron van The Online Gamer te haten. Nu is het tijd om zijn clan te ontmoeten in The cLAN.
Poster voor The Guild The Guild The Guild is een onafhankelijke sitcom-webserie over een groep online gamers. Het is geschreven voor gamers, over gamers, door een gamer. Afleveringen variëren van 3-6 minuten en volgen de levens van de Guild-leden online en offline.
Poster voor Video Game High School Video Game High School Webserie over de gamer BrainD die per toeval de meestergamer, die zichzelf The Law noemt, verslaat. Brian wordt toegelaten op de Video Game High School waar hij te maken krijgt met nieuwe vrienden, eerste liefdes, rivaliteit en natuurlijk héél véél gamen.
Poster voor Web Therapy Web Therapy Web Therapy toont de sessies van therapiste Fiona Wallice. De zelfzuchtige en egoïstische Fiona gelooft dat sessies van 50 minuten geven te veel tijd aan de cliënt laat om over onbelangrijke zaken te spreken. Daarom doet ze haar sessies in drie minuten via het internet. De sessies worden opgenomen om investeerders aan te trekken en haar werkwijze door te laten breken als een nieuwe therapieri...
Poster voor Zoe Valentine Zoe Valentine Na het overlijden van haar ourdere zus, staat Zoe voor het eerst in de spotlights.