Overzicht series voor YouTube Premium

Seriesfeed heeft op dit moment 12 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Ariana Grande: Dangerous Woman Diaries Ariana Grande: Dangerous Woman Diaries 'Dangerous Woman Diaries' geeft exclusieve toegang achter de schermen tot een van 's werelds grootste sterren. Je neemt een intieme kijk in het leven van Ariana Grande tijdens haar 'Dangerous Woman Tour' door de creatie van haar nieuwste album 'Sweetener '. Inbegrepen is een glimp van de week voorafgaand aan de release van haar album en de druk die gepaard gaat met het uitbrengen van iets perso...
Poster voor Cobra Kai Cobra Kai Cobra Kai speelt zich 30 jaar na het karatetoernooi van 1984 af en volgt Johnny Lawrence.
Poster voor Do You Want to See a Dead Body? Do You Want to See a Dead Body? Rob Huebel gaat met verschillende gasten op avontuur met de intrigerende vraag: Wil je een lijk zien?
Poster voor Escape the Night Escape the Night Welkom bij 'Escape the Night'. In deze surreality-wedstrijdserie, georganiseerd door Joey Graceffa, worden 10 gasten uit de moderne wereld uitgenodigd om een ​​diner bij te wonen in zijn nieuw verworven herenhuis dat in de jaren 1920 is afgesloten; toen Amerika brulde... brulde van waanzin. Dit is een etentje om voor te sterven. Niemand is veilig.
Poster voor Hyperlinked Hyperlinked Meisjes willen gewoon een hyperlink krijgen! Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal, volgt deze YouTube Red Original-serie de vijf sterren van L2M terwijl ze samenkomen om hun eigen website te maken en alledaagse problemen zoals vrienden en relaties aanpakken. Dit terwijl ze eraan werken om hun website 'Miss O and Friends' op te zetten door meisjes voor meisjes.
Poster voor Impulse Impulse Impulse volgt de 16-jarige Henrietta, die ontdekt dat ze de mogelijkheid heeft om te teleporteren. De eerste keer dat ze dit beseft, zit ze in een auto met de Golden Boy van haar middelbare school, die haar probeert te verkrachten. Ze heeft een plotselinge aanval en teleporteert daarbij weg, waarbij ze hem onbedoeld verplettert en met een dwarslaesie achterlaat.
Poster voor Origin Origin Origin is een spannende nieuwe originele serie van de producenten van Lost en The Crown. We zien een aantal passagiers die in de problemen zit als zij ontwaken op een beschadigd ruimteschip, alleen in de ruimte.
Poster voor Ryan Hansen Solves Crimes on Television Ryan Hansen Solves Crimes on Television Deze show in een show bestaat uit gelijke delen politie-procedurele komedie en show-biz-commentaar. Als de LAPD het op de een of andere manier een goed idee vindt om een ​​van haar rechercheurs voor moordzaken samen te voegen met een Hollywood-acteur en het hele experiment te filmen voor een tv - oeps, ik bedoel, internet - serie, rechtlijnige, no-nonsense detective Jessica Mathers (Samira ...
Poster voor Sideswiped Sideswiped Na een leven lang nee zeggen is een workaholic single en ongelukkig op haar 35e verjaardag en besluit ze in de helse wereld van Tinder te duiken door al haar 252 matches te daten.
Poster voor Step Up Step Up Welkom in Atlanta, de thuisbasis van High Water, de beste school voor podiumkunsten. Wanneer de tweeling Tal en Janelle vanuit Ohio verhuizen, komen ze terecht in een wereld waar elke beweging een test is. Terwijl ze proberen hun nieuwe wereld te navigeren - op en buiten de dansvloer - ontdekken ze hoe diep ze willen graven om hun dromen te verwezenlijken en hun moment te grijpen.
Poster voor Wayne Wayne Wayne, een 16-jarige jongen met een hart van goud, reist op een crossmotor van Boston naar Florida met zijn nieuwe vriend Del om iets terug te halen wat van zijn vader was.
Poster voor Weird City Weird City Iets met een comedy in de denkbeeldige metropool Weird. Ook iets met de nabije toekomst en sciencefiction. Tot slot iets met alledaagse bezigheden en daar dan een grappige twist op. Of zoiets.