Overzicht series voor ZDF

Seriesfeed heeft op dit moment 8 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Der Bergdoktor Der Bergdoktor Landarts zul je niet zijn, maar je wordt geboren als landarts. Het is een roeping en geen beroep. Hoewel Dr. Martin Gruber er lang tegen gevochten heeft en het niet wilde toegeven: Hij is de nieuwe plattelandsdokter.
Poster voor Shadowplay Shadowplay Max McLaughlin is een Amerikaanse politieagent die in de zomer van 1946 in Berlijn arriveert om een politie te helpen in de chaotische nasleep van de oorlog.
Poster voor SOKO Leipzig SOKO Leipzig In Leipzig zijn vier agenten samen de misdaad op het spoor. Vier agenten die midden in het leven staan, en die zowel privé als op het werk met al de problemen te maken hebben die we allemaal zo goed kennen.
Poster voor The Crimson Rivers The Crimson Rivers Inspecteur Niémans en zijn collega Camille Delauney onderzoeken vier afzonderlijke zaken die hen naar verschillende Franse provincies en naar Duitsland leiden. Elke zaak brengt een moordmysterie met zich mee die de betrokkenheid van de Parijse specialisten vereist.
Poster voor The Same Sky The Same Sky The Same Sky gaat over twee families die tijdens de oorlog elk aan een zijde van de Berlijnse muur wonen. Een Duitse agent wordt verliefd op zijn vrouwelijk doelwit aan de andere kant van de muur.
Poster voor The Swarm The Swarm De wereldwijde milieuthriller speelt zich af in het heden, waar anomalieën en onnatuurlijk gedrag bij zeedieren over de hele wereld voor opschudding zorgen. 'The Swarm' volgt een wereldwijde groep wetenschappers die samenkomen om een van de grootste uitdagingen waarmee de mensheid ooit is geconfronteerd aan te pakken. Ze doen de huiveringwekkende ontdekking dat diep op de bodem van de zee een ...
Poster voor Tod von Freunden Tod von Freunden Over een Duits en een Deens gezin, waarvan het idyllische leventje samen overhoop wordt gehaald door de verdwijning van een van de kinderen.
Poster voor Unsere Mütter, unsere Väter Unsere Mütter, unsere Väter Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap. Maar geen van hen kon vermoeden hoe de oorlog hen zou veranderen. Wilhelm en Friedhelm worden naar het oostfront gestuurd. Charlotte, die heimelijk verliefd is op Wilhelm, volgt hen door zich aan te melden als verpleegster in een militair hospitaal. Greta, een zangeres, papt aan met een SS-officier. Vanuit die po...