Overzicht series voor discovery

Seriesfeed heeft op dit moment 57 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Alaska: The Last Frontier Alaska: The Last Frontier In Alaska: The Last Frontier keren we terug naar het koude en duistere Alaska. De dagelijkse strijd om genoeg voedsel op tafel te krijgen is nog niet voorbij, maar er is een lichtpuntje aan het einde van de donker tunnel; de zomer komt eraan. De winter wordt vaarwel gezegd, maar dat betekent niet dat de Kilchers kunnen relaxen. De zomer is kort en over vier korte maanden komt de winter er weer ...
Poster voor Alaskan Bush People Alaskan Bush People De Alaskan Bush People leven al dertig jaar in totale vrijheid in het afgelegen Alaska. Deze familie, de Browns, leven met zijn negenen compleet afgezonderd van de moderne beschaving en houden zich in leven door te leven van wat de natuur ze geeft.
Poster voor American Chopper American Chopper American Chopper volgt het leven van Paul Teutul Sr. en zijn zoon Paul Jr. in Orange County Choppers. Ze maken de mooiste custom motors.
Poster voor American Chopper: Senior vs Junior American Chopper: Senior vs Junior American Chopper volgt het leven van Paul Teutul Sr. en zijn zoon Paul Jr. in Orange County Choppers. Ze maken de mooiste custom motors. In deze spin-off strijden ze tegen elkaar.
Poster voor Amish Mafia Amish Mafia Sommige Amish mensen in Lancaster County keren zich al meerdere jaren naar een kleine georganiseerde groep voor bescherming en gerechtigheid. Amish Mafia geeft je een blik op de mannen die vrede behouden, beschermen en op orde brengen binnen de Amish gemeenschap in Lancaster.
Poster voor Bad Chad Customs Bad Chad Customs Met alleen basishulpmiddelen en zijn grenzeloze vindingrijkheid nemen Chad Hiltz, ook bekend als Bad Chad, en zijn team letterlijk alles op in hun bekroonde autobouwwerken, inclusief onderdelen van boten, vliegtuigen en zelfs oude kluisjes.
Poster voor BattleBots: Bounty Hunters BattleBots: Bounty Hunters Legendes als Tombstone, Bronco, Witch Doctor, Son of Whyachi, Beta en Icewave keren allemaal terug naar het scherm terwijl ze het opnemen tegen uitdagers, die met elkaar strijden voor het recht om de premiejager te worden en tegen een legende te vechten voor de ultieme overwinning. Zoals elk seizoen van BattleBots, zal Bounty Hunters steeds een kijkje geven in de teams achter de bots en hun bou...
Poster voor Bering Sea Gold Bering Sea Gold In de grensstad van Nome, Alaska, heerst een goudkoorts. Maar op deze manier goudwinning heb je nog nooit eerder gezien. Hier ligt het goud namelijk niet in de grond. Het zit op de meest onwaarschijnlijke plaatsen: de onderkant van de ijskoude, onvoorspelbare Bering Zee. Er is een handvol mensen die bereid zijn om alles te riskeren om het goud naar de oppervlakte te brengen.
Poster voor Car Kings Car Kings Galpin Auto Sports, de nummer één custom auto shop in het land, laat Amerika achter de schermen bij hun builds. Van historische restauraties en futuristische bouwwerken tot het opknappen van schuurvondsten, het team werkt aan 100 jaar aan auto's onder één dak.
Poster voor Contact Contact Geen beschrijving.
Poster voor Deadliest Catch Deadliest Catch In Deadliest Catch wordt een aantal vissersboten gevolgd tijdens het krabseizoen op de Beringzee. Alle vissersboten zijn gestationeerd in Dutch Harbor in Alaska.
Poster voor Deadliest Catch: Bloodline Deadliest Catch: Bloodline 'Deadliest Catch: Bloodline' volgt Josh Harris, de zoon van de legendarische Bering Sea-kapitein Phil Harris. Josh ontdekt samen met zijn zakenpartner Casey McManus een schat aan Hawaiiaanse viskaarten die zijn volgeschreven met het handschrift van kapitein Phil. Josh maakt van de gelegenheid gebruik om naar de eilanden te reizen en meer te weten te komen over de tijd die zijn vader decennia ee...
Poster voor Deadliest Catch: The Viking Returns Deadliest Catch: The Viking Returns Wanneer de visserij op rode koningskrab in Alaska voor het eerst in 25 jaar wordt stopgezet, wordt kapitein Sig Hansen, veteraan uit de Beringzee, gedwongen elders naar mogelijkheden te zoeken. Hij besluit alles op het spel te zetten en zet zijn zinnen op een veelbelovende nieuwe visgrond waar King Crab een invasieve soort is: zijn voorouderlijk huis in Noorwegen.
Poster voor Diesel Brothers Diesel Brothers Diesel Brothers is een Amerikaanse docu serie van de zender Discovery. De serie ging in première op 4 januari 2016.
Poster voor Dirty Jobs Dirty Jobs Mike Rowe loopt in elke aflevering mee met professionals die een vies of opvallend beroep uitoefenen. Een werknemer neemt Rowe mee op een normale werkdag als zijn assistent. Rowe doet alles wat van hem gevraagd wordt, ondanks het feit dat het doorgaans gevaarlijke, enge en smerige klussen zijn.
Poster voor Dodgeball Thunderdome Dodgeball Thunderdome Trefbal is een spel dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het is een sport voor de ultieme underdog - waar winnaars niet alleen worden bepaald door hun fysieke vermogen en kracht, maar door de strategie, vaardigheid en snelle denkwijze van een speler. Nu haalt Discovery de sport uit het gymnasium van de middelbare school en tilt het naar een heel nieuw niveau.
Poster voor Driven (2020) Driven (2020) In 1952 zorgde Galpin Auto Sports voor een revolutie in de autowereld door de eerste dealer te worden die ooit een auto op maat ontwierp, bouwde en verkocht, en veranderde het bedrijf in de meest legendarische aanpassingswinkel in de hele game. Galpin Motors, Inc., president en COO Beau Boeckmann, custom car builder Dave Shuten en maatwerkspecialist "Mad Mike" Martin, draaien motoren om de auto...
Poster voor Dual Survival Dual Survival Survivalexperts zijn het erover eens dat er vier basisregels zijn om te overleven in de wilde natuur: zoek een schuilplaats, zoek water, zoek eten en zoek hulp. De wijze waarop kan echter nogal verschillen.
Poster voor Expedition X Expedition X Of je nu door de afgelegen oerwouden van Cambodja trekt op zoek naar een legendarische aapmens of de geheimen van 's werelds grootste grottenstelsel in de Verenigde Staten verkent, het 'Expedition X'-team neemt kijkers mee naar de vreemde kant van het onbekende.
Poster voor Fast N' Loud Fast N' Loud Motor meesterbrein Richard Rawlings en mechanisch wonderkind Aaron Kaufmann van de Gas Monkey garage zoeken naar verlaten klassieke auto's. Voor sommigen lijken de auto's roestbakken, maar voor deze crew is het goud.
Poster voor Finding Escobar's Millions Finding Escobar's Millions Eens begroef Pablo Escobar - de meest gezochte man op de planeet - massa's van zijn geschatte multi-miljard dollar fortuin in heel Colombia. Legenden zeggen dat het overgrote deel ervan nooit is gevonden. Met nooit eerder verleende toegang en toestemming in Colombia, gaan twee voormalige inlichtingenofficieren gewapend met de vaardigheden en training van 10 jaar werk in de CIA op jacht naar de ...
Poster voor Garage Rehab Garage Rehab Deze serie volgt Richard Rawlings met zijn team van Fast N Loud als zij garagehouders helpen die moeite hebben het hoofd boven water te houden.
Poster voor Gold Rush Gold Rush Gold Rush (Alaska) is een serie die gaat over het leven van gouddelvers. Oorspronkelijk draaide de show rond Todd Hoffmann en zijn vader Jack, die al hun bezittingen verkocht hadden om te kunnen investeren in zware graafmachines, zodat ze goud konden delven in een verlaten goudgroeve in Alaska. Tegenwoordig volgt de show drie verschillende groepen delvers (de crew van de Hoffmans, de crew van P...
Poster voor Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine Dave Turin bezoekt verschillende in onbruik geraakte goudmijnen rond de Westelijke Verenigde Staten en beslist welke mijnen in gebruik worden genomen, waardoor het een winstgevende, werkende mijn wordt.
Poster voor Gold Rush: Parker's Trail Gold Rush: Parker's Trail 3-delige docu waar Parker Schnabel (bekend van Gold Rush) de trip maakt die honderdduizenden tijdens de Gold Rush in de 19e eeuw ook gemaakt hebben.
Poster voor Gold Rush: The Dirt Gold Rush: The Dirt Neem een ​​kijkje achter de schermen, terwijl uitvoerend producent Christo Doyle de Gold Rush-mijnwerkers overhaalt om ons het vuil van het leven in de mijn te geven.
Poster voor Gold Rush: White Water Gold Rush: White Water Gold Rush fans zijn gewend aan mijnwerkers die grote moeite doen om de slag van hun leven te slaan, maar in Discovery's nieuwste spin-off show, White Water, gaan "Dakota Fred" Hurt en zijn zoon Dustin nog een stapje verder in de waanzin van het goudzoeken... Het vaderzoonduo keert terug naar McKinley Creek, Alaska, waar ze een team van onverschrokken duikers, bergbeklimmers en bushmechanici he...
Poster voor Gold Rush: Winter's Fortune Gold Rush: Winter's Fortune Wanneer de winter hard toeslaat en de goudrijke grond bevriest, eindigt het ene mijnseizoen en begint het gevecht om het volgende. Stijgende goudprijzen hebben geleid tot landroof, waardoor sommige mijnwerkers op jacht gingen naar nieuwe goudrijke claims, terwijl anderen een nieuw arsenaal aan grondverzetmachines gingen bouwen. Om succesvol te zijn, zullen ze moeten vechten door arctische oms...
Poster voor Harley and the Davidsons Harley and the Davidsons Het verhaal van de geboorte van het iconische merk Harley-Davidson, dat in 1903 werd opgericht door twee vrienden uit Milwaukee; William Harley en Arthur Davidson.
Poster voor Hoffman Family Gold Hoffman Family Gold Fans van Discovery's best bekeken programma 'Gold Rush' hebben Todd Hoffman alles zien inzetten in de hoop rijk te worden met goud. Nu heeft Todd een kans gekregen die te mooi is om voorbij te laten gaan, dus gaat hij terug naar Alaska. Na het beëindigen van een mijnbouwseizoen in Colorado in 2018, is Todd klaar om terug te keren in het spel. Hij maakt zijn spaargeld leeg in de hoop een noodli...
Poster voor Homestead Rescue Homestead Rescue Leven in de natuur en ver van de bewoonde wereld is populair in Amerika. In de afgelopen tien jaar hebben circa twee miljoen mensen geprobeerd hun leven op te bouwen off-the-grid. Maar leven zonder voorzieningen is niet makkelijk en voor veel families veranderde hun mooie droom in een regelrechte nachtmerrie. Tijd om de hulp in te roepen van de Raney-familie, ervaringsexperts op het gebied van ...
Poster voor Into the Universe with Stephen Hawking Into the Universe with Stephen Hawking Into The Universe with Stephen Hawking is Planet Earth, maar dan over de kosmos. Hawking leidt ons in deze serie door het universum.
Poster voor Man vs. Wild Man vs. Wild In dit programma laat Bear Grylls zien hoe een verdwaalde toerist kan overleven in de wildernis op wat voor plek dan ook.
Poster voor Manhunt Manhunt Een diepgaande blik op hoe een FBI profiler de Unabomber opgespoord heeft.
Poster voor Massive Engineering Mistakes Massive Engineering Mistakes Mensen bouwen al meer dan 10.000 jaar. We zijn technische experts en toch duiken elk jaar verhalen op over bouwrampen van over de hele wereld. Van buitengewoon tot belachelijk, deze serie onthult de epische mislukkingen en bijna-ongevallen waar ingenieurs liever niet over praten. Een wolkenkrabber met een moordend geheim, een afbrokkelende kathedraal en een brug met een evenwichtsprobleem maken...
Poster voor Misfit Garage Misfit Garage Misfit Garage is een spin-off van de populaire serie Fast N’ Loud.
Poster voor Moonshiners Moonshiners Moonshiners volgt mensen die in de Appalachen illegaal hun eigen sterke drank, moonshine, stoken. We zien hoe diverse mannen de tweehonderd jaar oude traditie van hun voorvaderen voortzetten en diep in de bossen hun eigen destilleerderijen opzetten, terwijl ze proberen de politie te ontlopen. De autoriteiten van Virginia hebben gesteld dat er niet daadwerkelijk illegaal drank gestookt wordt voo...
Poster voor Mummies Unwrapped Mummies Unwrapped Emmy Award-winnende regisseur en veelgeprezen egyptoloog Ramy Romany reist de wereld over om geheimen en mythen te onderzoeken van de meest fascinerende begraafplaatsen, massagraven en oude graven op aarde in een Discovery Channel-serie. De serie gebruikt ook geavanceerde technologieën om nieuwe theorieën te introduceren over hoe oude beschavingen ooit leefden en stierven terwijl ze probee...
Poster voor Mystery at Blind Frog Ranch Mystery at Blind Frog Ranch Er zijn sommige plaatsen op aarde waar het land gewoon anders lijkt, en Blind Frog Ranch in het oosten van Utah is een van die plaatsen. Volgens de lokale bevolking is het land vervloekt. Dat het iets probeert vast te houden. Van Azteekse schatten tot grotten van goud en zilver tot verloren Mormoonse mijnen, legendes omringen de 160 hectare grote ranch van Duane Ollinger in het Uintah Basin in ...
Poster voor Naked & Afraid of Love Naked & Afraid of Love Zestien naakte vreemden die klaar zijn om liefde te vinden, zullen zich uitkleden en het allemaal blootleggen in de ultieme uitdaging die overleving, romantiek en alles daartussenin combineert.
Poster voor Naked and Afraid Naked and Afraid Discovery Channel tilt het alomtegenwoordige overlevingsthema naar een hoger niveau door het tot de essentie uit te kleden. Twee volkomen vreemden, een man en een vrouw, ontmoeten elkaar op een unieke manier: Ze zijn gestrand op een gevaarlijke, verlaten plek, zonder voedsel en water, en ze zijn volledig naakt.
Poster voor Naked and Afraid XL Naked and Afraid XL Een groep amateur survivalisten wordt 40 dagen lang op de proef gesteld in de wildernis, met niets anders dan een paar primitieve gereedschappen. Geen voedsel. Geen kleding. Geen water. Ze moeten jagen en verzamelen wat ze nodig hebben tot de extractiedag.
Poster voor River of No Return River of No Return In de Frank Church Wilderness zijn de enige middelen voor transport en toegang tot voorraden via de grootste niet-ingedamde rivier in Noord-Amerika, de Salmon River, meestal aangeduid als The River of No Return.
Poster voor Rocket Around the XMas Tree Rocket Around the XMas Tree In een epische en explosieve competitie met een feestdagenthema, stellen teams van waaghalzen hun vaardigheden elke week op de proef terwijl ze strijden in een reeks explosieve wedstrijden. Door deze uitdagingen zullen we bepalen wie hun feestvreugde naar nieuwe hoogten kan tillen en weglopen met de felbegeerde ‘Golden Rocket-Tree Topper’-trofee.
Poster voor Savage Builds Savage Builds Adam Savage combineert zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid en bijna ongeëvenaarde inventiviteit bij het bouwen van werkende, innovatieve items. Elke aflevering zal zich concentreren op één project. Adam werkt samen met experts in hun vakgebied, vrienden, collega's en anderen.
Poster voor Shifting Gears With Aaron Kaufman Shifting Gears With Aaron Kaufman We volgen Aaron Kaufman na het beëindigen van zijn carrière bij GasMonkey Garage.
Poster voor Street Outlaws Street Outlaws Van een Chevy Nova uit 1969 tot een raceklare landbouwwagen, de voertuigen - en hun chauffeurs - zijn er in alle soorten en maten en hebben één ding gemeen: de behoefte aan snelheid. Maar volgens de STREET OUTLAWS van Oklahoma City - de thuisbasis van een van de grootste undercover straatraces in Amerika - als je niet op 'de lijst' staat, maakt het niet uit. De "lijst" bevat de 10 snelste str...
Poster voor Street Outlaws: End Game Street Outlaws: End Game De grootste sterren van 'Street Outlaws' gaan terug naar hun roots in een nieuwbouw- en raceshow. JJ, Ryan, Murder Nova, Kye en Axman bouwen elk een auto vanaf de grond af en ontmoeten elkaar om ze op de proef te stellen. Tegen elkaar en vervolgens tegen de wereld.
Poster voor Street Outlaws: Fastest in America Street Outlaws: Fastest in America Het beste van het beste straatraceteam daalt af op Memphis voor een schot om uiteindelijk het op te nemen tegen JJ Da Boss en de MSO - met de winnaar die de grote geldprijs en het prestige van het slechter worden op straat naar huis brengt. Acht van de snelste teams in Amerika vechten voor een winnaar-neemt-allesbeurs van $ 100.000 - de hoogste uitbetaling in de straatracegeschiedenis.
Poster voor Street Outlaws: No Prep Kings Street Outlaws: No Prep Kings Elke week zal Outlaws veteraan "Chuck" dienen als race leider in een nieuwe stad en op een nieuw "no prep" circuit, waar 32 van de grootste namen in no prep racing - inclusief STREET OUTLAWS favorieten, evenals nieuwkomers - zullen uitmaken wie de ultieme "no prep winnaar" wordt en een prijs van $ 40.000 voor de eerste plaats te ontvangen.
Poster voor Tesla's Death Ray: A Murder Declassified Tesla's Death Ray: A Murder Declassified Geopenbaarde geheime documenten openen een schat aan informatie over het onderzoek en de uitvindingen van Nikola Tesla.
Poster voor The Colony The Colony Onder het ijzige oppervlak proberen de overlevenden van de Colony Seven het hoofd boven water te houden wanneer de voedselvoorraden slinken en de temperatuur verder daalt. Geplaagd door ziekte en interne conflicten vermoeden de kolonisten het ergste wanneer ze het contact verliezen met Colony Five, de enige andere bekende nederzetting. Monteur Sam voegt zich bij het team van Briggs voor een gev...
Poster voor The Last Alaskans The Last Alaskans The Arctic National Wildlife Refuge is een uitgestrekt natuurgebied in het uiterste noordoosten van Alaska en sinds 1980 verboden voor mensen. Op zeven gezinnen na. Zij kregen 35 jaar geleden toestemming om er te blijven totdat het laatste gezinslid overlijdt. In een gebied dat bijna twee keer zo groot is als Nederland, wonen deze gezinnen ver van elkaar vandaan en al helemaal ver van de bewoon...
Poster voor Undercover Billionaire Undercover Billionaire Billionaire Glenn Stearns probeert een bedrijf dat meer dan één miljoen dollar waard is op te bouwen in slechts drie maanden.
Poster voor Why We Hate Why We Hate Of het nu gaat om racisme, homofobie, religieuze haat, etnische haat of klassenhaat, een toenemende golf van haat heeft de mondiale samenleving op de rand gezet. In dit zesdelige wereldwijde evenement bundelen regisseur Alex Gibney en uitvoerend producent Steven Spielberg hun krachten om te vragen: "Als we haat kunnen begrijpen, kunnen we dan een manier vinden om het te stoppen?"
Poster voor Worst Case Scenario Worst Case Scenario Bear Grylls zal zich in levensbedreigende situaties begeven en aan het publiek tonen hoe te handelen en stap-voor-stap instructies te geven over alles wat u nodig heeft om te overleven voor als u zich in een worst case scenario bevindt.
Poster voor Yukon Men Yukon Men In Yukon Men volgen we de heldhaftige inwoners van dit geïsoleerde deel van Amerika in hun dagelijkse strijd om te overleven. Zonen die vroeg volwassen worden en vaders die van zonsopgang tot zonsondergang met elkaar samenwerken om hun families te voeden en hun tradities te beschermen. Zij zijn de Yukon Men!