Overzicht series voor truTV

Seriesfeed heeft op dit moment 8 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Adam Ruins Everything Adam Ruins Everything In Adam Ruins Everything maakt gastheer Adam Conover gebruik van een combinatie van comedy, geschiedenis en wetenschap om wijdverbreide misvattingen over alles wat we voor lief nemen te verdrijven.
Poster voor Bobcat Goldthwait's Misfits & Monsters Bobcat Goldthwait's Misfits & Monsters Anthologieserie die verhalen vertelt via verschillende genres over sociale normen.
Poster voor Conspiracy Theory with Jesse Ventura Conspiracy Theory with Jesse Ventura Jesse Ventura en een team experts hebben de missie om de meest beangstigende en mysterieuze complottheorie├źn op aarde te ontrafelen.
Poster voor Hardcore Pawn Hardcore Pawn De serie volgt de dagelijkse gebeurtenissen van Detroit's grootste Pawn Shop: American Jewelry and Loan.
Poster voor I'm Sorry I'm Sorry Andrea is een comedyschrijver, schijnbaar vol zelfvertrouwen, echtgenote en moeder, die op een komische manier haar onvolwassenheid en neuroses uit in onverwachte situaties.
Poster voor Impractical Jokers Impractical Jokers Impractical Jokers draait om vier leden van de cabaretgroep The Tenderloins en bestaat uit Brian 'Q' Quinn, James 'Murr' Murray, Joseph 'Joe' Gatto en Salvatore 'Sal' Vulcano. De leden kennen elkaar al vanaf jongs af aan.
Poster voor Tacoma FD Tacoma FD Tacoma FD vindt plaats in een brandweerkazerne in de regenachtigste stad van Amerika. De brandweerlui zijn altijd bereid om vuur te bestrijden, maar in deze natte stad moeten ze de minder glamoureuze elementen van de stad aanpakken. De leiders van het brandweerkorps zijn commandant Terry McConky en kapitein Eddie Penisi. De bemanning houdt zich bezig met creatieve wedstrijden, vriendelijke riva...
Poster voor Those Who Can't Those Who Can't Drie leraren die nog kinderachtiger zijn dan de leerlingen zetten een school op zijn kop.