Grandfathered en 'Laura' lijken terug te keren komend seizoen

20/04 19:50 0 | 1057 Mick

Het zag er een aantal weken geleden niet zo naar uit, maar het lijkt erop dat Grandfathered en The Mysteries of Laura komend seizoen terugkeren. Daarnaast zien ook The Real O'Neals en American Crime een stijging, waardoor hun toekomst er iets rooskleuriger uitziet dan eerst. Met name voor The Real O'Neals is het een flinke stijging ten opzichte van een aantal weken geleden, toen het nog een twijfelgeval was. Code Black ziet de toekomst helaas verslechteren.

Lees verder

Blijft NBC's Heartbeat nog lang kloppen?

15/04 17:15 2 | 824 Mick

Waar de toekomst van Heartbeat er steeds slechter komt uit te zien, zien Limitless en The Carmichael Show juist hun renewal kansen stijgen. Heartbeat is niet de enige wiens toekomst slechter uitziet; ook Bordertown's renewal kans is nog steeds erg klein en is deze week zelfs kleiner geworden. Dit en nog veel meer in weer een nieuwe Seriewatch!

Lees verder

Castle ziet renewal kansen stijgen; Rush Hour start traag

05/04 20:05 6 | 1079 Mick

Semi-goed nieuws voor Castle fans! De toekomstperspectieven zijn nu twijfelachtig, terwijl de serie vorige week nog voor een waarschijnlijke annulering stond. De televisievariant van Rush Hour kent geen sterke start en is, op basis van de huidige gegevens, een kanshebber voor annulering. Ook Heartbeat staat er niet best voor: de serie zakt van 'twijfelgeval' naar 'waarschijnlijke annulering'. Daarnaast ziet Bordertown zijn kansen op een nieuw seizoen eveneens verslechteren, al waren die kansen al nooit echt hoog. Dit en nog veel meer in wederom een nieuwe versie van Seriewatch!

Lees verder

Heartbeat, The Catch en CM: Beyond Borders starten wisselend

29/03 19:40 5 | 969 Mick

In de tweede week van Seriewatch blijkt dat de nieuwkomers Heartbeat en The Catch starten als twijfelgeval. De derde nieuwkomer van deze week, Criminal Minds: Beyond Borders, start met een waarschijnlijke renewal. Naast deze nieuwkomers zien we verder uitsluitend stijgers ten opzichte van vorige week, waaronder een aantal CBS renewals, zoals eerder door ons gemeld.

Lees verder

Undateable & The Real O'Neals zien renewal kansen zakken

24/03 10:00 8 | 1058 Mick

De eerste versie van Seriewatch brengt gelijk niet zo'n goed nieuws voor Undateable en The Real O'Neals fans. De kans op renewal was voor beide shows vorige week groter dan deze week. Dat komt in het geval van Undateable vooral door de betere prestaties van The Carmichael Show en de nieuwe sitcom Crowded. De reden voor de daling van The Real O'Neals kan vooral gezocht worden in de kijkcijfers: die vallen helaas tegen.

Lees verder