Jouw mening: Legion

28/02 13:16 11 | 1516 DaanHulscher

Na drie afleveringen van de serie Legion is het tijd om de balans op te maken. Op IMDb krijgt de serie een 8.8, maar wij vragen ons af wat jullie vinden van deze gloednieuwe sci-fi serie van FX.

Lees verder

Jouw mening: de nieuwe serie Taboo

29/01 19:53 15 | 1315 DaanHulscher

Op 7 januari is de serie Taboo begonnen op BBC One. Hierin wordt het verhaal van James Keziah Delaney (gespeeld door Tom Hardy) verteld. Inmiddels zijn er vier afleveringen uit en heeft de serie een score van 9,2 op IMDb! Is dit terecht, of wordt de serie overgewaardeerd?

Lees verder

Game of Thrones seizoen 7 en 8 mogelijk ingekort

15/04 16:11 6 | 1261 Jesse

Het zesde seizoen van Game of Thrones nadert met rasse schreden, maar de cast en crew bereiden zich alvast voor op de toekomst van de serie, waar een discussie over de datum van de uiteindelijke finale een centrale plaats inneemt.

Lees verder

Flash showrunner hint naar Earth-1 Kara Danvers

08/04 23:36 2 | 944 Jesse

Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow van The CW bestaan in hetzelfde universum, dat wisten we al. Maar dat Supergirl van CBS zich ook in ditzelfde multiversum bevindt, is pas recentelijk duidelijk gemaakt in de cross-over van Supergirl en The Flash, World's Finest.

Lees verder

Game of Thrones dit seizoen vergezeld door aftershow

07/04 19:41 5 | 767 Jesse

Aftershows lijken tegenwoordig de nieuwe hype te zijn op kabeltelevisie. Op AMC werd Breaking Bad gevolgd door Talking Bad, en het huidige seizoen van The Walking Dead wordt besproken in The Talking Dead, die beide gepresenteerd werden door Chris Hardwick.

Lees verder

Preacher showrunner belooft trouwe adaptatie

04/04 17:20 3 | 788 Jesse

De comics waar Preacher op gebaseerd is, zit vol thema's die fans nooit dachten ooit op televisie te zien. Toen bekend werd dat AMC de show zou produceren, dachten veel fans dat de show een wat zachtere adaptatie van de comic Preacher zou worden, maar niets is minder waar volgens showrunner Sam Catlin. De spirit van de comics in de serie tot leven laten komen was volgens hem hun hoogste prioriteit.

Lees verder

Supergirl/Flash-crossover: wat kunnen we verwachten?

16/03 16:35 4 | 1054 Mick

Nog maar twee weken zijn we ervan verwijderd: de Supergirl/ Flash crossover. De Supergirl aflevering van 28 maart (Worlds Finest genaamd) zal in het teken staan van deze crossover. Tijd voor de redactie van Seriesfeed om hier op vooruit te blikken en te bekijken wat we er allemaal van kunnen verwachten. Let op: dit bericht kan spoilers bevatten.

Lees verder

Recensie: It's Always Sunny In Philadelphia seizoen 11

16/03 10:33 4 | 1129 Jesse

Televisieseries die gelukkig genoeg zijn hun elfde seizoen bereiken, moeten een balans zien te vinden tussen consistentie en innovatie. Hiermee wil ik zeggen: behoud de kern die je in eerste instantie gebruikte om de kijker te trekken, maar vind ook nieuwe manieren uit om je verhaal te vertellen. It’s Always Sunny is met name succesvol vanwege hun consistentie: vijf egoïstische ‘vrienden’ die, wanneer ze niet bezig zijn met het plotten van nieuwe snode plannetjes, de hele dag in de bar rondhangen en veel schreeuwen. Aan de andere kant zijn de meest succesvolle afleveringen van de show die waarin we afwijken van deze formule, zoals The Gang Broke Dee en Charlie Work.

Lees verder

Recensie: Suits seizoen 5

12/03 14:26 2 | 1592 Jesse

USA staat bij mij hoog in het vaandel en is bij velen bekend om kwalitatief goede televisie. Maar ieder voordeel heeft zijn nadeel, en dat is dat het netwerk een aantal series opsplitst in twee seizoenshelften, die op twee verschillende delen van het jaar worden uitgezonden. Het is hierdoor voor de kijker vaak lastig om de draad weer op te pakken na een lange pauze, maar seizoen 5B van Suits laat zien dat dit niet onmogelijk is. Pas op, spoilers!

Lees verder

Recensie: House of Cards seizoen 4

12/03 13:28 1 | 844 Jesse

Het is inmiddels net iets meer dan een week geleden sinds het vierde seizoen van House of Cards vrijgegeven is. Volgens vele social media bronnen blijkt dat er heel veel mensen het nieuwe seizoen gebinged hebben, wat de nieuwe populaire trend is in het televisiekijken. Ik was hier één van, dus bij deze mijn recensie van het vierde seizoen van het politieke drama House of Cards. Pas op, spoilers!

Lees verder