Lethal Weapon televisieserie in de maak

Door Jesse op 15 februari 2016 om 23:32 in 0 | 259

Fox heeft groen licht gegeven aan een pilot van een potentiƫle nieuwe serie genaamd Lethal Weapon, gebaseerd op de gelijknamige populaire filmfranchise uit de jaren '80 en '90.

Lethal Weapon televisieserie in de maak

De rol van Roger Murtaugh, die in de filmreeks gespeeld werd door Danny Glover, is weggelegd voor Damon Wayans Sr. Het is echter nog niet bekend wie zijn buddy cop partner Martin Riggs zal spelen, maar die aankondiging zal waarschijnlijk niet lang meer duren.

De nieuwe serie volgt voormalig Navy SEAL en huidig staatsagent Martin Riggs, die zijn vrouw en baby kort geleden kwijtgeraakt is. Hij verhuist naar Los Angeles om een nieuwe start te maken. Hier wordt hij gekoppeld aan rechercheur Roger Murtaugh, die na een hartaanval koste wat het kost stress moet vermijden.

De pilot wordt geschreven door Matt Miller, die naast Dan Lin en Jennifer Gwartz als executive producer aan het project gekoppeld is. Joseph McGinty zal de regie op zich nemen. Fox mag van geluk spreken dat ze Lethal Weapon te pakken gekregen hebben, want naar het schijnt was er veel interesse van meerdere netwerken.

Tegenwoordig lijkt het populair te zijn om filmreeksen op het kleine scherm een reboot te geven, om kijkers te trekken met naambekendheid. Wat vinden jullie hiervan?


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten