Joel McHale krijgt hoofdrol in The Great Indoors

Door Jesse op 17 februari 2016 om 00:46 in 1 | 239

Na een aantal jaren de hoofdrol in een comedyserie op NBC gespeeld te hebben, heeft Joel McHale nu een volgende hoofdrol in een nieuwe comedyserie op CBS te pakken.


Joel McHale krijgt hoofdrol in The Great Indoors

The Great Indoors, zoals de nieuwe serie zal gaan heten, zal geschreven worden door Mike Gibbons en volgt de avonturen van verslaggever Joel. McHale's karakter wordt beschreven als een extraverte, mannelijke man met een gevoel voor humor. Joel heeft de hoogste bergen beklommen, wilde beren in de ogen aangekeken en een wild leven vol spanning en avontuur geleden. Wanneer hij door een blessure achter een bureau komt te zitten van het magazine waar hij verslag voor uitbrengt, krijgt hij de leiding over een groep jonge 20-ers die hem als exotisch en oud ervaren - alsof hij uit een andere tijd komt!

The Great Indoors is de terugkeer van McHale naar broadcast televisie, nadat Community geannuleerd werd door NBC. De serie wist daarna nog een seizoen door te gaan op Yahoo Screen, maar dat was ook gelijk het laatste. Fans hopen natuurlijk nog altijd op de film die de serie al die jaren heeft 'beloofd'.

Gaan jullie The Great Indoors een kans geven? Laat het ons weten!


Reacties (1)

Geplaatst op 17 februari 2016 om 13:00

Ik heb nog niet de hele cast gezien en wacht ook nog op een teaser/trailer voor ik het een kans ga geven.

Vond het wel een goede acteur in Community.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten