Castingnieuws week 47 (2015)

Door Jesse op 23 november 2015 om 18:04 in Castingnieuws 7 | 1003

Welkom bij de eerste editie van het wekelijkse castingnieuws. Het castingnieuws op Seriesfeed is een wekelijks overzicht van al het castingnieuws dat de afgelopen week bekendgemaakt is, gebundeld in één compact artikel dat op zondag- of maandagavond geplaatst zal worden. Hieronder volgen de aankondigingen van 16 november 2015 tot en met 22 november 2015.

Castingnieuws week 47 (2015)

Once Upon a Time
Een woordvoerder van ABC heeft bevestigd dat Jonathan Whitesell en Kacey Rohl gecast zijn in Once Upon a Time als Hercules en Meg in de dertiende aflevering van het huidige vijfde seizoen. Hercules wordt beschreven als een knappe, charmante jongeman die de grootste held aller tijden wil worden, maar dit verandert, je raadt het al, wanneer hij een knappe, jonge prinses ontmoet. Meg is een jonge avonturier met gevoel voor humor en een no-nonsense houding die altijd op zoek is naar een nieuw avontuur.

The Grinder
Sopranos acteur Tony Sirico krijgt begin 2016 een gastrol in een aflevering van The Grinder. Hij vult de rol van Sebastian Cole, een intimiderende cliënt van Mitch die graag zijn onschuld wil bewijzen voor een moord die hij niet gepleegd heeft.

Downton Abbey
Lily James en Matt Barber zullen terugkeren als Lady Rose en Atticus Aldridge in het laatste seizoen van Downton Abbey dat op 3 januari begint in de VS. Patricia Hodge is gecast om de moeder van Bertie Pelham te spelen.

The Muppets
Foo Fighters zanger en gitarist Dave Grohl en Joseph Gordon-Levitt zullen zichzelf spelen in een aflevering van The Muppets die op 1 december uitgezonden zal worden.

Twin Peaks & Grimm
Longmire acteur Bailey Chase had een goede maandag. De acteur is tegelijkertijd in twee projecten gecast, namelijk Twin Peaks en Grimm. Over zijn rol in Twin Peaks is nog niets bekend, maar in Grimm speelt de acteur Lucien Petrovich, de leider van een revolutionaire Wesen organisatie.

Outlander
Outlander heeft Oscar Kennedy gecast als John William Grey, iemand die jarenlang een enorm belangrijke rol zal spelen in de levens van Jaime en Claire.

Rosewood
Tia Mowry-Hardrict heeft een grote terugkerende rol te pakken gekregen in Rosewood. In de serie zal ze Cassie spelen, een jeugdvriend van Pippy en voormalig dakloze die inmiddels haar eigen restaurant heeft.

Silicon Valley
Erin Green (geen IMDB) krijgt een terugkerende rol in het derde seizoen van Silicon Valley als Jan, een nieuwe kracht in de marketing bij Pied Piper.

Supergirl
CBS' Supergirl voegt Blake Jenner toe aan de cast als nieuwe romantische interesse voor hoofdrolspeelster Melissa Benoist. Jenner speelt Adam Foster, een knappe vreemdeling wiens aankomst Kara's relatie met Cat op de proef stelt.

Crazy Ex-Girlfriend
Briga Heelan heeft een gastrol gescoord in Crazy Ex-Girlfriend. Ze zal in één aflevering voorkomen als advocate die tegen Rebecca werkt aan een rechtszaak.

Life in Pieces
Heroes Reborn acteur Greg Grunberg krijgt een gastrol in Life in Pieces als Mikey, het coole neefje van Joan en voormalige held van Greg en Matt.

Arrow
Colton Haynes is in Vancouver voor opnames van Arrow. De acteur, die in eerdere seizoenen een vast castlid was, komt voor een nog onbekende tijd terug naar de serie. Zie ook het hieraan gewijde artikel.

Dit was het castingnieuws van 16 november 2015 tot en met 22 november 2015.


Reacties (7)

Geplaatst op 23 november 2015 om 18:54

Leuk! Het ziet er netjes uit, zo met de verschillende alinea's en de series dik gedrukt.

Probleem bij mij is alleen dat ik de meeste namen van de acteurs niet ken, maar daar kan jij ook niets aan doen ;-)

Geplaatst op 23 november 2015 om 19:28

Ik denk dat ik zelf kopjes met daarin de serienaam prettiger lezen zou vinden. Zo zou ik de tekst snel kunnen scannen en de stukjes lezen van de series, die ik volg.

Verder mooi overzicht!

Geplaatst op 23 november 2015 om 20:16

RainbowSword Doorgevoerd!

Geplaatst op 23 november 2015 om 22:18

Ik weet niet of dat te veel werk is, maar wellicht bij elke acteur een linkje naar zijn of haar imdb-pagina? Dan kun je snel kijken of je diegene kent, waar die in heeft gespeeld enzovoorts. Zo deed ik het tenminste altijd op Bierdopje, omdat mensen dat wel prettig vonden.

Geplaatst op 23 november 2015 om 22:57

Knoester Een goed idee voor nu. Misschien dat we in een latere versie onze eigen acteur database hebben.

Geplaatst op 23 november 2015 om 23:30

Jesse, top!

Knoester, goed idee!

Geplaatst op 24 november 2015 om 17:50

Ziet er goed en netjes uit. Makkelijk te lezen...de series die mij interesseren.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan