Nieuwe seizoenen voor vijftien shows van ABC

Door Knoester op 6 maart 2016 om 14:13 in Cancelled,Renewed 8 | 955

Kerst is nog maar onlangs geweest, maar dat houdt het Amerikaanse netwerk ABC niet tegen om eens even flink met cadeautjes te gaan strooien. Maar liefst vijftien (!) shows krijgen een nieuw seizoen van ABC.

Nieuwe seizoenen voor vijftien shows van ABC

De series die zeker terug zullen komen, zijn: America's Funniest Home Videos (seizoen 27), The Bachelor (seizoen 21), Black-ish (seizoen 3), Dancing with the Stars (seizoen 23), Fresh Off the Boat (seizoen 3), The Goldbergs (seizoen 4), Grey's Anatomy (seizoen 13), How to Get Away with Murder (seizoen 3), Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (seizoen 4), The Middle (seizoen 8), Modern Family (seizoen 8), Once Upon A Time (seizoen 6), Scandal (seizoen 6), Shark Tank (seizoen 8) en Quantico (seizoen 2).

Zoals we al een tijdje weten zullen we Wicked City en Blood and Oil niet meer terugzien na matige kijkcijfers in hun eerste seizoen. Marvel's Agent Carter is 'waarschijnlijk gecancelled', al bestaat er nog steeds een hele kleine kans dat er een derde seizoen komt.

Niet vernieuwd, maar ook nog niet gecancelled: voor een hoop shows van ABC is het nog angstig afwachten wat hun lot zal zijn. Hieronder vallen The Muppets, Castle, Nashville, Dr. Ken, Last Man Standing, Galavant en American Crime.

Heeft jouw favoriete serie een nieuw seizoen gekregen, of wacht je nog steeds in angst af? Laat het ons weten!


Reacties (8)

Geplaatst op 6 maart 2016 om 14:23

Last Man Standing moest voorgaand jaar ook lang wachten; hopelijk krijgen ze toch nog een renewal. Verder wel ontzettend blij met Grey's, Murder, Shield, Middle, Modern Family en Quantico :D.

Geplaatst op 6 maart 2016 om 20:25

Hopelijk werken de makers van Castle naar een degelijk einde toe want ik zie de toekomst somber in voor Kate en Richard..

Geplaatst op 7 maart 2016 om 07:30

Ik hoop wel op nog een extra seizoen van Agent Carter hoor! Toch nog wel wat dingen waar ik het vervolg op wil weten..

Geplaatst op 7 maart 2016 om 08:47

Ik ben zeer blij voor Grey's Anatomy, How to Get Away With Murder en Quantico. Hopelijk komt Castle daar nog bij, dan is mijn lijstje van ABC compleet. De rest volg ik niet.

Geplaatst op 14 maart 2016 om 03:26

Blij met HTGAWM, SHIELD, Quantico en Modern Family.

Stiekem hoop ik nog op een renewal van Castle, maar ik acht de kans zéér klein.
Kijkcijfers zijn niet goed meer, Stana Katic (Kate) wilde al niet bijtekenen vorig jaar, of iig heel laat pas.

Tweede seizoenshelft van Castle is iig stuk beter dan het eerste deel weer...
We zien het wel.

Geplaatst op 20 maart 2016 om 16:18

Als een "First Day Fan" van de Castle-family verwacht ik geen extra seizoen meer van de serie. Te veel problemen met de contracten van alle hoofdrolspelers en een zeer matige start van dit seizoen qua kijkcijfers en waardering in de V.S.
Van populairste serie op hun terrein liggen ze nu in de polls constant achter op series in vergelijkbare tijdsblokken. Na het vertrek van Andrew Marlowe is de verhaallijn ook minder. Denk dat ABC er na dit seizoen een punt achter gaat zetten. JAMMER :burst:

Geplaatst op 20 maart 2016 om 23:43

LMS is beter en beter aan het worden, ik zou graag nog een seizoen zien!

Geplaatst op 9 augustus 2016 om 23:12

Wij zijn Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. fans, beter dan all andere Marvel series, mijns inziens. Zou jammer zijn om hiermee te stoppen!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan