The CW kondigt data seizoensfinales aan

Door Jesse op 10 maart 2016 om 16:38 in 4 | 721

The CW is het eerste netwerk van de grote vijf die een complete lijst met seizoensfinales heeft vrijgegeven, die van half april tot eind mei lopen.

The CW kondigt data seizoensfinales aan

iZombie zal als eerste eindigen op 12 april, waarna nieuweling Containment de week daarop het tijdslot zal overnemen. Een week later op 19 april volgt Crazy Ex-Girlfriend en bijna een maand later Jane the Virgin, op 16 mei.

The CW splitst de finales van The Vampire Diaries en The Originals op, zodat het origineel een week eerder, op 13 mei, zal concluderen dan haar spin-off op 20 mei. Nieuwkomer Legends of Tomorrow en The 100 sluiten hun seizoenen beide op 19 mei af.

The Flash eindigt op de laatste dinsdag in het televisieseizoen, namelijk 24 mei. Arrow en Supernatural volgen beide op de laatste woensdag in mei, namelijk de 25e.

Laat ons weten naar welke finale je het meeste uitkijkt!


Reacties (4)

Geplaatst op 10 maart 2016 om 17:01

TheCW moet echt eens langlopende shows durven cancellen.. TVD en Supernatural zijn al jaren over datum en sommige denken dat zelfs al van Arrow.

Ik kijk enkel nog uit naar de finale van The Flash en The 100.. gelukkig zijn die nog lang niet :p

Geplaatst op 10 maart 2016 om 21:14

Heyy Stevo.

Kom eens even niet aan SPN :D

(PS: Ja, ik weet dat het allang over de datum is, dat alles herhaling is en niet zo creatief, maar toch. Dean en Samm zijn gewoon gaaf)

Hehe

Geplaatst op 10 maart 2016 om 23:15

Haha.. Ik ben blij dat jij er nog zo van kan genieten!

Geplaatst op 11 maart 2016 om 02:01

Dit seizoen van Supernatural is dan weer wel leuk imo. Ik vond de vorige paar wat minder, maar inderdaad: de show heeft zijn beste tijd gehad. Beide acteurs zouden het denk ik goed doen in de hoofdcast van een sterke kabelserie.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan