Sarah Wayne Callies terug voor Prison Break revival

Door Jesse op 12 maart 2016 om 16:09 in Castingnieuws 3 | 605

Extra speciaal castingnieuws! Sarah Wayne Callies komt officieel terug voor de revival; het vijfde seizoen van Prison Break.

Sarah Wayne Callies terug voor Prison Break revival

Callies zal uiteraard opnieuw haar rol als Dr. Sara Tancredi spelen in de limited event series, die volgend televisieseizoen in première zal gaan. Callies voegt zich hiermee toe aan de cast die vooralsnog bestaat uit Wentworth Miller (Michael Scofield) en Dominic Purcell (Lincoln Burrows), die ook beide terugkeren. Of Robert Knepper terugkeert als fan favorite T-Bag is nog onbekend.

In het nieuwe hoofdstuk van de serie is Sara verdergegaan met haar leven en voedt ze samen met haar nieuwe vriend Michaels en haar kind op. Opeens duiken er signalen op dat Michael toch nog in leven zou kunnen zijn, en samen met Lincoln bereidt ze 's werelds grootste ontsnapping voor.

De serie werd in januari officieel aangekondigd door Dana Walden en Gary Newman, die de leiding hebben over Fox netwerk. Lees ons artikel hier.


Reacties (3)

Geplaatst op 12 maart 2016 om 22:38

Ik ben toch echt el erg benieuwd naar dit nieuwe seizoen. Vond het eerste seizoen het best, andere slappe verhalen. Toch gekeken... en dit seizoen ook maar een kans geven!

Geplaatst op 13 maart 2016 om 13:09

De hele serie op Bluray en geen spijt gehad van de aankoop ondanks dat de latere seizoenen wat minder waren. Ik blijf erbij dat Michael gewoon echt dood is.. hij was ook ernstig ziek.

Ik hoop ten zeerste dat ze zijn 'terug van de dood' verhaal geloofwaardig neerzetten en er ook de tijd voor nemen! Ondanks dat ze maar 8 afleveringen hebben:P

Geplaatst op 13 maart 2016 om 13:36

Ik kijk toch uit naar de nieuwe afleveringen. De laatste paar seizoenen waren inderdaad wat minder, maar toch nog zeer vermakelijk!
Fijn dat Sara terug komt, altijd een van mijn favorieten geweest.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten