Vijfde seizoen wordt laatste voor Person of Interest

Door Jesse op 16 maart 2016 om 22:49 in Cancelled 7 | 805

We wisten het allemaal al, maar vandaag is het officieel bevestigd. Het vijfde seizoen van Person of Interest zal het laatste seizoen zijn.

Vijfde seizoen wordt laatste voor Person of Interest

Eerder vandaag kondigde CBS de langverwachte premièredatum van de serie aan, die nu voor 3 mei gepland staat. Dit betekent dat de serie bijna een jaar van de tv af geweest is sinds de finale van het vierde seizoen op 5 mei 2015.

CBS lijkt de serie zo snel mogelijk van haar schema te willen trappen, want het netwerk zal twee keer per week een nieuwe aflevering van de serie uitzenden, op maandag en dinsdag. Het laatste seizoen concludeert op 21 juni.

De showrunners gaven in een statement aan dankbaar te zijn dat ze het laatste seizoen met fans mogen delen. 'We willen vooral onze fans bedanken - de beste fans die er zijn. Het is ons voorrecht geweest om vijf jaar lang met deze fantastische cast en crew gewerkt te mogen hebben.'

Eerder dit jaar gaf J.J. Abrams al aan dat hij dacht dat dit het laatste seizoen zou worden. 'Ik denk dat dit het laatste seizoen zal zijn,' vertelde hij. 'Jonathan Nolan en Greg Plageman hebben er echt iets moois van gemaakt.'

Wat vind jij van de keuze van CBS om Person of Interest te beëindigen?


Reacties (7)

Geplaatst op 17 maart 2016 om 00:18

Reactie op je vraag: stelletje ontdankbare honden! Absurt dat CBS de fans en de cast/productieteam van PoI zo heeft behandeld!

Toch ben ik blij dat we eindelijk een datum hebben en het maakt me niets uit dat CBS PoI zo snel mogelijk van hun schema af willen trappen:P

Ik vertrouw de producers.. Het wordt awesome!

Geplaatst op 17 maart 2016 om 07:11

Zo balen :(

Ik dacht dat de serie wel goede kijkcijfers had? Stom dat ze de laatste afleveringen zo snel erdoorheen proberen te jassen..

Maar goed dat ze het wisten, dan kunnen ze er nog een mooi eind van maken. Ben erg benieuwd naar de laatste afleveringen!

Geplaatst op 17 maart 2016 om 16:47

Jammer dat het stopt, maar 2 afl. in 1 week is dan wel weer een voordeel :)
Hoop op een mooi einde!!

Geplaatst op 17 maart 2016 om 22:24

Jammer dat het stopt, maar nu kunnen ze het mooi afsluiten. En 2 afleveringen per week is alleen maar mooi toch.

Geplaatst op 18 maart 2016 om 16:56

Inderdaad, eindelijk gaan we weten hoe het afloopt met POI, maar CBS is inderdaad wel een stel ondankbare kl**tzakken dat ze zo sollen met zo'n topserie.

Helaas vrees ik dat ze slachtoffer zijn geworden van hun doordachte verhalen, en dat is te ingewikkeld voor de gemiddelde yank.

Geplaatst op 30 maart 2016 om 17:28

dit is flink klote :@ een van de beste series die er is.
die Amerikanen snappen er niks van.

Geplaatst op 9 augustus 2016 om 23:10

Ik hoop dat ze nog eens een spin-off van deze serie maken of zo...

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten