Of Kings and Prophets sneuvelt na twee afleveringen

Door Jesse op 17 maart 2016 om 21:07 in Cancelled 3 | 854

ABC heeft aangekondigd nieuwkomer Of Kings and Prophets per direct van haar schema te halen. Het besluit komt na slechts twee afleveringen die het beide slecht deden in de ratings.

Of Kings and Prophets sneuvelt na twee afleveringen

De Bijbelse dramaserie ging 8 maart in première voor 3,3 miljoen kijkers met een rating van 0,8. De week daarna viel de serie naar 2,4 miljoen kijkers en een rating van slechts 0,5. Het tijdslot zal vanaf volgende week overgenomen worden door Beyond the Tank, een spin-off van Shark Tank.

Het tijdslot in kwestie, dinsdag om 22.00 uur, lijkt wel vervloekt te zijn. Wicked City opende er vorig televisieseizoen met een rating van 0,9, maar viel al snel naar 0,7 en werd van het schema gehaald toen de derde aflevering een 0,4 scoorde. Daarvoor was het tijdslot de thuishaven van Forever, die het niet per se slecht deed, maar ook niet goed genoeg voor een tweede seizoen. Killer Women werd het jaar daarvoor ook na enkele uitzendingen gedropt en in 2013 was Lucky 7 het slachtoffer van het tijdslot.

Het is vooralsnog onbekend of de resterende afleveringen uitgezonden zullen worden. Wat vind jij van de beslissing van ABC? Laat het ons weten in de reacties!


Reacties (3)

Geplaatst op 17 maart 2016 om 22:02

Ben er al niet aan begonnen. Zulke series werken haast nooit op een gewoon netwerk. Daarvoor moeten ze te braaf blijven met geweld, bloed, bloot en taalgebruik. Dit soort series moet je via de kabel uitzenden.

Geplaatst op 18 maart 2016 om 12:17

Zag er wel goed uit....

Geplaatst op 18 maart 2016 om 19:00

Wou het een kans geven... Heb hem maar gelijk uit mijn lijstje weggehaald.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten