Finn Jones krijgt hoofdrol in Marvel's Iron Fist

Door Jesse op 19 maart 2016 om 19:27 in Castingnieuws 0 | 612

De aandacht is deze week bij Daredevil, wiens tweede seizoen veel fans dit weekend op de bank houdt. Maar Marvel heeft ook andersoortig nieuws: Finn Jones zal de hoofdrol gaan vertolken in de nieuwe serie Marvel's Iron Fist.

Finn Jones krijgt hoofdrol in Marvel's Iron Fist

Een aantal weken eerder gingen de geruchten dat de Game of Thrones-ster mogelijk gecast zou zijn voor de nieuwe Marvel serie, en deze heeft dat nu dus officieel bevestigd.

Iron Fist vertelt het verhaal van Danny Rand, een jongen die voor dood achtergelaten wordt in de bergen van Tibet na het verraad en de moord op zijn ouders door hun voormalige vriend Harold Meachum. Hij wordt gevonden door de inwoners van de verloren stad K'un-L'un, waar hij getraind wordt in martial arts en boeddhistische mythologie. Hij gebruikt deze vaardigheden vervolgens om zijn familie te wreken en onwelwillende schurken van de straat te houden in New York.

Marvel teast de komst van de serie met een afbeelding op hun Twitteraccount. Hieruit kunnen we opmaken dat Jay Meachum in de serie op zoek gaat naar Danny Rand, die ze beschuldigt voor de dood van haar vader Harold. Ze weet echter niet dat haar vader direct verantwoordelijk is voor de moord op de Rands.

In de comics is Iron Fist een van de beste vrienden van Luke Cage, en veel fans verwachten dat het karakter ergens in het eerste seizoen van Marvel's Luke Cage zal opdagen, voordat zijn eigen serie in première gaat. Marvel's Iron Fist zal uitgezonden worden op Netflix, maar wanneer is nog onbekend.

Kijk jij uit naar Marvel's Iron Fist? Wat vind je van de casting van Jones? Laat het ons weten!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten