Nieuwe seizoenen voor The Last Man on Earth en Brooklyn Nine-Nine

Door Knoester op 25 maart 2016 om 09:14 in Renewed 4 | 670

Fox heeft besloten twee van haar comedyseries, respectievelijk The Last Man on Earth en Brooklyn Nine-Nine, een nieuw seizoen te geven.

Nieuwe seizoenen voor The Last Man on Earth en Brooklyn Nine-Nine

The Last Man on Earth komt terug voor een derde seizoen, terwijl Brooklyn Nine-Nine alweer aan haar vierde seizoen mag gaan beginnen. De renewals komen niet geheel onverwacht voor de twee. Beide shows stonden al op 'waarschijnlijke renewal' in onze wekelijkse Seriewatch.

'We zijn erg trots op deze comedys. Elk heeft zijn eigen geluid, maar beide series hebben een fantastische cast met karakters die er echt uit springen. Natuurlijk is het ook fenomenaal geschreven, een kenmerk voor alle goede comedys,' aldus Madden, president van Fox Broadcasting Company. 'We willen graag de executive producers, casts en crews van Brooklyn Nine-Nine en The Last Man on Earth bedanken voor hun goede werk dit seizoen, en we kijken uit naar wat ze volgend jaar voor ons neer gaan zetten.'

Zijn jullie blij met dit nieuws? Laat het ons weten in de reacties!


Reacties (4)

Geplaatst op 25 maart 2016 om 13:55

Erg leuk van Last Man on Earth, erg grappige serie!

Geplaatst op 25 maart 2016 om 20:03

Mooi voor Brooklyn 99

Geplaatst op 9 april 2016 om 21:01

Beide series erg slecht. Not my cup of tea. Brooklyn is tenenkrommend slecht en niet grappig. Plaatsvervangende schaamte. The Last Man begon leuk, leuk idee, maar slecht uitgewerkt en wordt met de aflevering irritanter. Jammer, maar dat is mijn mening.

Geplaatst op 27 april 2016 om 17:51

Ik deel je mening volkomen Jeroenert.
Het begon erg leuk, maar ben er sinds twee maanden geleden ook maar mee gestopt. Zelfs voor korte afleveringen begon het erg irritant te worden.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan