CBS kondigt negen nieuwe seizoenen aan

Door Jesse op 25 maart 2016 om 18:05 in Renewed 12 | 643

Vlak voor CBS haar nieuwe televisieschema bekendmaakt in mei, heeft het netwerk voor negen series nieuwe seizoenen aangekondigd. Vrijwel alle oudgedienden kunnen feestvieren, maar er zijn een paar afwezigen.

CBS kondigt negen nieuwe seizoenen aan

De series die terugkeren zijn Blue Bloods (seizoen 7), Elementary (seizoen 5), Hawaii Five-0 (seizoen 7), Madam Secretary (seizoen 3), Mom (seizoen 4), NCIS: Los Angeles (seizoen 8), NCIS: New Orleans (seizoen 3), Scorpion (seizoen 3) en 2 Broke Girls (seizoen 6).

Deze negen titels sluiten zich aan bij The Big Bang Theory, die volgend jaar aan seizoen 10 begint, het laatste seizoen van de driejarige renewal uit 2014. Ook wist NCIS eerder dit seizoen een dubbele renewal op te pakken. Zoals het netwerk eerder al aankondigde, eindigen Mike & Molly, Person of Interest en The Good Wife na hun huidige seizoenen.

Niet een van de renewals komt als een grote schok, aangezien alle shows een rol gespeeld hebben in het huidige succes van CBS, dat inmiddels bekendstaat als het netwerk dat verreweg de meeste kijkers trekt in de demografieën 18-49, 25-54 en totaal aantal kijkers.

De afwezigheid van Criminal Minds is geen reden voor paniek voor fans, want het netwerk bekijkt graag al haar opties voor ze een definitief besluit maken wat betreft de plannen voor volgend televisieseizoen. De serie blijft het namelijk gewoon prima doen.

De andere series die niet in hun eerste seizoen zitten zijn CSI: Cyber en The Odd Couple. De nieuwste CSI spin-off heeft net haar tweede seizoen afgerond, waar The Odd Couple volgende week aan haar tweede run begint. De beslissingen over nieuwe series zullen in mei bekendgemaakt worden.

Met welke renewal heeft CBS jou blij gemaakt? Vertel het ons!


Reacties (12)

Geplaatst op 25 maart 2016 om 18:45

Jaaaaa. Superblij met NCIS: LA, Elementary en Hawaii Five-O. Ze stond allen al een tijdje op 'twijfelgeval', ik ben dus erg blij dat ik nog een seizoen van ze mag genieten. :D

Geplaatst op 25 maart 2016 om 18:54

Ik vind het nog steeds belachelijk dat ze Person of Interest zo behandeld hebben.. Een aantal slechter presterende eigen shows vernieuwen ze wel gewoon. Ik kijk enkel Blue Bloods nog uit jullie renewals maar deze is eigenlijk ook wel over zijn hoogte punt heen!

Geplaatst op 25 maart 2016 om 19:22

Dat komt omdat ze aan hun eigen shows in de syndication deals genoeg te verdienen hebben. De rechten van PoI zijn bij Warner Bros en als dus de ratings dalen is de show minder winstgevend. Heb het idee dat dat ook bij White Collar is gebeurd. (Productie niet in eigen huis)

Eigenlijk kijk ik alleen Supergirl en voor de rest zijn het maar gare procedurals. CBS is niet meer wat het is geweest.

Geplaatst op 25 maart 2016 om 20:02

Ben blij voor Madam Secretary, het eerste seizoen vond ik heel goed. Het tweede seizoen moet ik nog aan beginnen. Mom & 2 Broke Girls blijven toch toffe sitcoms.
POI ben ik gestopt met kijken nadat Carter uit de serie verdween, na haar vertrek begon de serie me steeds minder te interesseren.

Geplaatst op 25 maart 2016 om 21:06

Blue Bloods, NCIS Los Angeles, Elementary en Scorpion bekijk ik dus mijn rijtje gaat door.
Person of Interest mis ik al een tijdje, moeten ze daar nog niet een seizoen van afmaken?

Geplaatst op 26 maart 2016 om 09:26

Hawaii :woo:

Geplaatst op 26 maart 2016 om 13:38

Ben erg blij met Blue Bloods, Hawaii, de NCIS series volg ik ook alledrie.
Criminal minds weet in niet of ik dat nog wel blijf volgen.... Nu Derek weg is...

Geplaatst op 27 maart 2016 om 11:43

Blij met Blue Bloods en Madam Secretary!8-) Elementary volg ik ook, maar dat kost me steeds meer moeite:grinn:


Geplaatst op 27 maart 2016 om 13:22

Overigens ben ik wel verbaasd dat Life in Pieces daar niet bij zit, dat is toch één van de sterkere kandidaten dit seizoen. Viel dat nog iemand op?

Jesse naast de twee shows die je noemt, zit ook Supergirl in haar eerste seizoen.

Geplaatst op 27 maart 2016 om 13:23

Jesse Oeps! Niet helemaal goed gelezen.. de nieuwkomers noem je helemaal niet. Foutje, bedankt. :monshh:

Geplaatst op 28 maart 2016 om 22:26

Elementary en Hawaii kijk ik graag naar, hoewel laatstgenoemde wel steeds minder aan het worden is. Person Of Interest vond ik ook altijd erg sterk.

Geplaatst op 29 maart 2016 om 18:59

Blue bloods, Elementary, Madam Secretary !!
Person of Interest idd spijtig, seiz 5 nog te goed : dacht start begin mei 2016?

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan